הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון דדליפט 260 5X5 ללא חגורה

לא בין היחידים, היחידי, כולם שם אידיוטים ככה שנשאר לסמוך רק על עצמך.
יש שם נראה לי עוד אחד אבל אני לא בטוח אם הוא מאמן או לא. מאמנת אחת אמרה לחבר שלי שאבקת חלבון הופכת לשומן חחחחחח
בכל מקרה המכון טוב ואני לא צריך את המדריכים אז בסדר. אתה מתאמן שם?

יש שם נראה לי עוד אחד אבל אני לא בטוח אם הוא מאמן או לא. מאמנת אחת אמרה לחבר שלי שאבקת חלבון הופכת לשומן חחחחחח
בכל מקרה המכון טוב ואני לא צריך את המדריכים אז בסדר. אתה מתאמן שם?
אכן.
המכון סבבה, קצת קטן ויש שם קהילת ערסים לא קטנה, אבל אין מה לעשות חוץ מלשים אוזניות ולאחל להם כשל בבנץ׳ ללא ספוטר.
היחידי שם שאולי מבין משהו חוץ מאושר זה עידן ( הענק עם הקוקו והזקן ) אבל אני לא אוהב אותו, יש לו גישה מעצבנת.
על מי אתה מדבר בדיוק ?

אכן.
המכון סבבה, קצת קטן ויש שם קהילת ערסים לא קטנה, אבל אין מה לעשות חוץ מלשים אוזניות ולאחל להם כשל בבנץ׳ ללא ספוטר.
היחידי שם שאולי מבין משהו חוץ מאושר זה עידן ( הענק עם הקוקו והזקן ) אבל אני לא אוהב אותו, יש לו גישה מעצבנת.
על מי אתה מדבר בדיוק ?
אני נרשמתי רק השבוע ואני לא בטוח אם הוא מאמן או לא ולא יצא לי בינתיים להיתקל בערסים... אבל מה שכן יש לי שם עוד חבר שמתאמן והוא אמר לו לא לעשות סקוואט ודד בגלל שהגוף שלו לא מוכן לזה או משהו כזה חחחחחחחחח. אני את האמת די מרוצה מהמכון יש הרבה ספות באנצ׳, כלוב וראק וכל השיט הזה וגם מקודם הייתי במכון פיצי אז בשבילי הוא גדול

אני נרשמתי רק השבוע ואני לא בטוח אם הוא מאמן או לא ולא יצא לי בינתיים להיתקל בערסים... אבל מה שכן יש לי שם עוד חבר שמתאמן והוא אמר לו לא לעשות סקוואט ודד בגלל שהגוף שלו לא מוכן לזה או משהו כזה חחחחחחחחח. אני את האמת די מרוצה מהמכון יש הרבה ספות באנצ׳, כלוב וראק וכל השיט הזה וגם מקודם הייתי במכון פיצי אז בשבילי הוא גדול
3 ספות זה לא הרבה.
הכלוב והראק כמעט תמיד ריקים ( כי בכל זאת הליפטרים עזבו ).
חכה שתראה את הערסים, כבודדים או זוגות הם עוד בסדר ולא מפריעים, ולעיתים גם מצחיקים, אבל כשהם מתקהלים ביחד המוח שלך רוצה להתאבד.
טיפ קטן, אל תקשיב למאמנים, נשארנו עם אידיוטים, מדריכה אחת אמרה לי בסקוואט שאני אסתכל קדימה ולמעלה ( במקום מטר וחצי כמו שצריך ), רצתה שאני אשבור את הצוואר.
מדריך אחד פעם עזר לי בדדליפט ( לפני שראיתי סרטונים של ריפטו ) והוא דווקא די עזר, אבל אימון לפני אימון שעבר הוא נכנס איתי בבנץ׳, הוא בא, שם 30 כל צד, עושה כמה חזרות שהוא יכול ( במקרה הזה, 0 ) ואז מוריד ל 15 כל צד ועושה סט, אחר כך נכנסתי, הוא נכנס שוב, 25 כל צד, עשה 2 ירד ל 15 ועשה סט.
פעם שלישית, 20 כל צד, עשה קצת וירד ל 15 ועשה סט.
אם הייתי במיטבי בבנץ׳ הייתי מרים יותר ממנו, אבל בגלל הפציעה בגב ( שהובילה לזה שלא באתי שבועיים ) נחלשתי.
עשיתי 15 כל צד כמו ילדה, אני חייב לחזור לעשות בנץ׳ כמו שצריך, נדפקה לי הטכניקה.
בקיצור, תזכור עחי לבלבל את השריר!

חבורה של אידיוטים, היו כמה שהיו סבבה וגם הם נשרו, היה את סופטי, היה את עידן והיה אחד רוסי ( אלכס נדמה לי ) שהיה עובד מגוון ( יכול להתחיל במוט ופלטות ולסיים בלאנג׳ים עם קאטלבלס או סטיף לג דדליפט עם קאטלבל על הפלטה של הקפיצות לגובה.
בכל מקרה, מכון סביר, וטיפ קטן, אל תתעסק עם המוטות ביטחון של הכלוב, הצלחת? כל הכבוד, לא הצלחת? תוותר.

אני הייתי לפני זה במכון עם ספת באנצ׳ אחת וכלוב אחד ואזור משקולות קטן מאוד אז 4 ספות באנצ׳, כלוב וראק זה חידוש יפה. אני רואה שאתה חושב שהמכון יחסית קטן אז בשבילי הוא ענק בגלל שהייתי לפני במקום ממש קטן... תגיד יכול להיות במקרה היית ביום חמישי בבוקר?

אני הייתי לפני זה במכון עם ספת באנצ׳ אחת וכלוב אחד ואזור משקולות קטן מאוד אז 4 ספות באנצ׳, כלוב וראק זה חידוש יפה. אני רואה שאתה חושב שהמכון יחסית קטן אז בשבילי הוא ענק בגלל שהייתי לפני במקום ממש קטן... תגיד יכול להיות במקרה היית ביום חמישי בבוקר?
אכן.

נראה לי אני זוכר שעשית סקוואט בראק ואיזה מדריכה עם תלתלים באה להגיד לך משהו?
אכן, אני הוא הבחור החלש.
חתיכת סתומה, לא סובל אותה.
סתם שתדע, על דדליפט וסקוואט היא אמרה לי שזה תרגילים שמתאמנים יכולים לעשות אותם רק אחרי שנה של אימונים.
הייתי שבועיים בדיוק עם התוכנית שלה.
נ.ב. אם אתה בא להגיד שלום, אל תצחק על המשקלים שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית