הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כמה זמן זה יקח?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני יספר קצת על עצמי, קוראים לי יעקב בן 16.5 גובה 1.80 משקל 90-91 ויש לי שומן בחזה מותניים ובטן בדקתי במכון כמה אחוזי שומן יש לי ויש לי 24.0% שומן אני יודע שזה לא ממש מדויק אבל עדיין.
אני רוצה להיות כמו ZYZZ מי שלא מכיר הינה תמונות.
https://www.google.co.il/search?es_...source=og&sa=N&tab=wi&ei=pIrqVLjiBcvuaJmpgOgI
אני שבועיים בחדר כושר המאמן אמר לי לבוא אליו השבוע והוא יעשה לי תוכנית חדשה וילמד אותי סקוואט ודדליפט ביקשתי הוא אמר שזה לא מומלץ לעשות(בנתיים) הוא אמר שאני יתקדם עוד הוא ילמד אותי.
השאלה שלי איך יכולים להיות כמו ZYZZ הבנתי שהוא לקח זריקות אבל יכולים להגיע מדרך אחרת לאותו דבר?

1.לא תראה בחיים כמו זיז, זאת הגנטיקה שלו והמבנה שלו היתה לו צורה נדירה.

2.כדי להגיע לנתונים שלו מבחינת מסת שריר ואחוז שומן תאלץ להזריק וגם זה יקח לך בסביבות ה3/4 שנים (בהנחה שתעשה הכל נכון ותתאמן שנה וחצי טבעי)

3.המאמן שלך מנפנף אותך/אידיוט

4.עכשיו לתשובה שאתה באמת צריך כדי להתקדם כמו שצריך תצטרך לקרוא קצת בעיקר על תזונה, לגבי תכנית אימונים תפתח אשכול פה בפורום ותתחיל תכנית fbw.

5.לפי הנתונים אני מניח שאתה צריך חיטוב אז עדיף שתחטב לפני שתכנס למסה ועלייה במשקל, גם תוכל לנצל את היותך מתחיל על א.ש גבוה ואולי לצבור מעט במסה בחיטוב.

אני יספר קצת על עצמי, קוראים לי יעקב בן 16.5 גובה 1.80 משקל 90-91 ויש לי שומן בחזה מותניים ובטן בדקתי במכון כמה אחוזי שומן יש לי ויש לי 24.0% שומן אני יודע שזה לא ממש מדויק אבל עדיין.
אני רוצה להיות כמו ZYZZ מי שלא מכיר הינה תמונות.
https://www.google.co.il/search?es_...source=og&sa=N&tab=wi&ei=pIrqVLjiBcvuaJmpgOgI
אני שבועיים בחדר כושר המאמן אמר לי לבוא אליו השבוע והוא יעשה לי תוכנית חדשה וילמד אותי סקוואט ודדליפט ביקשתי הוא אמר שזה לא מומלץ לעשות(בנתיים) הוא אמר שאני יתקדם עוד הוא ילמד אותי.
השאלה שלי איך יכולים להיות כמו ZYZZ הבנתי שהוא לקח זריקות אבל יכולים להגיע מדרך אחרת לאותו דבר?
אהלן.

ברוך הבא לפורום.

נתחיל בזה שאם אחוזי השומן שלך גבוהים יכול להיות שכדאי לחשוב על חיטוב.
אם תעלה תמונה נדע מה יותר טוב בשבילך לפי ראות העין.

המטרה שלך צריכה להיות קודם כל - להתחזק ואח"כ תחשוב על חיטובים.

תבקש ללמוד את הבייסיקס של הדדליפט והסקוואט ואם הוא לא יהיה מוכן, או שתחפש מדריך אחר או שתקרא כאן ותראה סרטונים באינטרנט ותעלה את הסרטונים שלך אלינו על מנת שנוכל לתקן ולכוון אותך.

• פותח/ת השרשור
אהלן.

ברוך הבא לפורום.

נתחיל בזה שאם אחוזי השומן שלך גבוהים יכול להיות שכדאי לחשוב על חיטוב.
אם תעלה תמונה נדע מה יותר טוב בשבילך לפי ראות העין.

המטרה שלך צריכה להיות קודם כל - להתחזק ואח"כ תחשוב על חיטובים.

תבקש ללמוד את הבייסיקס של הדדליפט והסקוואט ואם הוא לא יהיה מוכן, או שתחפש מדריך אחר או שתקרא כאן ותראה סרטונים באינטרנט ותעלה את הסרטונים שלך אלינו על מנת שנוכל לתקן ולכוון אותך.
המאמן מאוד נחמד הוא אמר שאני יעשה חיטוב ועד כמה שהבנתי שפעם הוא היה מתאמן ממש חזק והפסיק בגלל שהוא שם משקל יותר מדיי גבוה ונפצע.
והמאמן כל דבר קטן הוא מתקן אני לא חושב שהוא מנפנף הוא אמר י כל שלושה שבועות הוא יחליף לי תוכנית אימונים ליותר ויותר מתקדם כי יש לי גם גיבנת ואני לא מעוניין לעלות פה תמונה

2.כדי להגיע לנתונים שלו מבחינת מסת שריר ואחוז שומן תאלץ להזריק וגם זה יקח לך בסביבות ה3/4 שנים (בהנחה שתעשה הכל נכון ותתאמן שנה וחצי טבעי)

4.עכשיו לתשובה שאתה באמת צריך כדי להתקדם כמו שצריך תצטרך לקרוא קצת בעיקר על תזונה, לגבי תכנית אימונים תפתח אשכול פה בפורום ותתחיל תכנית fbw.

5.לפי הנתונים אני מניח שאתה צריך חיטוב אז עדיף שתחטב לפני שתכנס למסה ועלייה במשקל, גם תוכל לנצל את היותך מתחיל על א.ש גבוה ואולי לצבור מעט במסה בחיטוב.
1. אני אישית חושב שזה כן אפשרי להיות כמוהו אבל זה קשה אבל אפשרי.
2. עד כמה שאני יודע לקח לו נתיים להגיע לזה.
3. המאמן לי דעתי הוא מאמן טוב, הבנתי שהוא היה פעם מתאמן ממש חזק אבל הפסיק בגלל פציעה, והוא אמר לי שלבוא אליו כל כמה שבועות והוא יחליף לי תוכנית אימונים ליותר טובה ועוד יותר, כי הוא רוצה שיהיה לי קצת בסיס.
4. אני יקרה תזונה.
5. אני עושה חיטוב ואז אני יעבוד על מסה אני עושה הליכון המאמן אמר לי שצריך לעשות שעה הליכון כדאי לשרוף תשומן.

הבנתי שפעם הוא היה מתאמן ממש חזק
וזה אומר ש...
זה אומר ש- כלום.

אמר י כל שלושה שבועות הוא יחליף לי תוכנית אימונים ליותר ויותר מתקדם
רק מחזק את הדעה שהוא לא מאמן טוב.
לא מחליפים כל 3 שבועות תוכנית.

1. אני אישית חושב שזה כן אפשרי להיות כמוהו אבל זה קשה אבל אפשרי.
גם להיות מיליונר זה קשה אבל אפשרי.

3. המאמן לי דעתי הוא מאמן טוב, הבנתי שהוא היה פעם מתאמן ממש חזק אבל הפסיק בגלל פציעה, והוא אמר לי שלבוא אליו כל כמה שבועות והוא יחליף לי תוכנית אימונים ליותר טובה ועוד יותר, כי הוא רוצה שיהיה לי קצת בסיס.
כבר אמרת את זה.

4. אני יקרה תזונה.
אתה מה?

המאמן אמר לי שצריך לעשות שעה הליכון כדאי לשרוף תשומן.
פעם שלישית- גלידה.

אני לא יודע למה הגעת לכאן, אם אתה כל כך סומך ובוטח במאמן שלך.
אין לי מה להוסיף חוץ משתתחיל לקרוא קצת ולהשכיל ולהבין שהמאמן שלך הוא לא באמת מאמן שכדאי להקשיב לו.

שא ברכה ודרך צלחה.

• פותח/ת השרשור
וזה אומר ש...
זה אומר ש- כלום.

רק מחזק את הדעה שהוא לא מאמן טוב.
לא מחליפים כל 3 שבועות תוכנית.

גם להיות מיליונר זה קשה אבל אפשרי.

כבר אמרת את זה.

אתה מה?

פעם שלישית- גלידה.

אני לא יודע למה הגעת לכאן, אם אתה כל כך סומך ובוטח במאמן שלך.
אין לי מה להוסיף חוץ משתתחיל לקרוא קצת ולהשכיל ולהבין שהמאמן שלך הוא לא באמת מאמן שכדאי להקשיב לו.

שא ברכה ודרך צלחה.
אז מה אתה מציע לעשות?
יש לי גם גיבנת הגב שלי מכופף.
תגיד אם המאמן צודק הוא לא הביא לי חלק תרגילים כי זה עושה תגב מכופף.

אז מה אתה מציע לעשות?
יש לי גם גיבנת הגב שלי מכופף.
תגיד אם המאמן צודק הוא לא הביא לי חלק תרגילים כי זה עושה תגב מכופף.
האמתי?
בעניין הגיבנת אני לא יודע.
אז אם יש תרגילים שמסוכנים ספציפית לנושא הזה, נחכה לתגובות מעוד חבר'ה.

לזיז לא היה מסה מטורפת. אפשר להגיע לזה תוך שנה של דחיפת מזרק לתחת אמנם לא צריך להזריק מהשנייה שאתה דורך במכון.
המאמן שלך אידיוט,ורוב המאמנים במדינה הזאת אידיוטים,יש בפורום הזה המון מאמני חדר כושר ואני חושב שכולם יסכימו איתי.
עדיף לך להקשיב לעצות שנותנים לך פה ולקרוא מאמרים בקילוגרם,יש שם מאמר על חיטוב

• פותח/ת השרשור
לזיז לא היה מסה מטורפת. אפשר להגיע לזה תוך שנה של דחיפת מזרק לתחת אמנם לא צריך להזריק מהשנייה שאתה דורך במכון.
המאמן שלך אידיוט,ורוב המאמנים במדינה הזאת אידיוטים,יש בפורום הזה המון מאמני חדר כושר ואני חושב שכולם יסכימו איתי.
עדיף לך להקשיב לעצות שנותנים לך פה ולקרוא מאמרים בקילוגרם,יש שם מאמר על חיטוב
יש לי גיבנת בתרגילים אני יכול ליישר אבל נגיד שאני יושב אז אני תריך ליישר בכוח כאילו המצב הטבעי הוא מכופף.
שאלה דדליפט יכול באמת להזיק למי שיש גב מכופף ואפשר להגיד גיבנת?
זיז היה מכור לקוקאין שהשתמש בהמון טרן כדי להגיע לתוצאות שאליהן הוא הגיע
אבל זה אפשרי להגיע לזה תוך שנה שנתיים?

יש לי גיבנת בתרגילים אני יכול ליישר אבל נגיד שאני יושב אז אני תריך ליישר בכוח כאילו המצב הטבעי הוא מכופף.
לא רוצה להגיד סתם ולהטעות,ממה שאני יודע זה יכול רק לעזור אבל אני בכלל בכלל לא בטוח
@Snorlax יש לו משהו בגב דבר איתו

לא,גם לא כל חייך כנראה אם לא תדחוף מזרק לתחת
חוץ מזה שאתה שמן ואתה תצטרך חיטוב שידרוש זמן ואתה לא תגיע לגוף שלו כי יש לו גנטיקה טובה משלך. זה לא אומר שלא תוכל להגיע לגוף מטורף אבל. תתחיל,זה דורש זמן וזה שינוי אבל אתה צריך להתחיל מתישהו,אז למה לא עכשיו ?

• פותח/ת השרשור
לא רוצה להגיד סתם ולהטעות,ממה שאני יודע זה יכול רק לעזור אבל אני בכלל בכלל לא בטוח
@Snorlax יש לו משהו בגב דבר איתו

לא,גם לא כל חייך כנראה אם לא תדחוף מזרק לתחת
לא הנתי עדיין מזה אומר מזרק לתחת חחחחח

לי יש גם גיבנת\קיפוזיס איך שתקרא לזה, דדליפט לא החמיר את זה, אלא עזר לי לזקוף את הגב..
בזכות הדדליפט אני מרגיש שהזוקפים התחזקו בהרבה וביותר קלות אני מצליח להחזיק גב זקוף.
כמובן תמיד ישאר הגב העליון במצב עגלגל.. אבל אפשר להפחית את זה טיפה.
בקשר לישיבה שאני יושב במצב רפוי הגב גם מכופף אבל הרבה פחות לעומת מה שהיה לפני שהתחלתי לדדלפט

אחי, עזוב את זה..באמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית