הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית כמה זמן זה יקח?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני יספר קצת על עצמי, קוראים לי יעקב בן 16.5 גובה 1.80 משקל 90-91 ויש לי שומן בחזה מותניים ובטן בדקתי במכון כמה אחוזי שומן יש לי ויש לי 24.0% שומן אני יודע שזה לא ממש מדויק אבל עדיין.
אני רוצה להיות כמו ZYZZ מי שלא מכיר הינה תמונות.
https://www.google.co.il/search?es_...source=og&sa=N&tab=wi&ei=pIrqVLjiBcvuaJmpgOgI
אני שבועיים בחדר כושר המאמן אמר לי לבוא אליו השבוע והוא יעשה לי תוכנית חדשה וילמד אותי סקוואט ודדליפט ביקשתי הוא אמר שזה לא מומלץ לעשות(בנתיים) הוא אמר שאני יתקדם עוד הוא ילמד אותי.
השאלה שלי איך יכולים להיות כמו ZYZZ הבנתי שהוא לקח זריקות אבל יכולים להגיע מדרך אחרת לאותו דבר?

• פותח/ת השרשור
לכולם באמת תודה, אבל יש בעיה שהתוכנית אימונים פה אני לא יכול לעשות אותה בכללכמעט נגיד המתח אני לא מצליח לעשות אתם נותים תונית למי שהוא כבר עם כח ואני לא מצליח לעשות תתוכניות שלכם.
מה לעשות עם התוכנית שלכם ואני לא מצליח נגיד מתח מגבילים אני לא מצליח והשיא שלי בשכיבה ולהרים מוט עם משקל לחזה אני מרים 10 כל צד וזה קצת ועכשיו אני לא יודע כמה אני יבדוק השבוע, המאמן אוי הוא גרוע אבל הוא לפחות יודע מה המצב אני הסברתי לו והוא אמר לי מה לעשות אני יודע שרוב המאמנים דפוקים, אבל הוא ראה תמצב שלי הוא אמר אני קודם רוצה שתחזק קצת תגוף ואז הוא יתן לי בנץ פרס וסקוואט וכאלה.
תנו לי תוכנית שאני יעמוד בה ולא תוכנית עם מתח שאני לא עושה 1.

הדרישות זה מתחת ל100 סקוואט
אני הכי חלש.

תפסיק לחפש חבורות לחבור אליהם, ישלנו כבר חבורה
האומנם?

article-1348226-0CD00576000005DC-256_634x524.jpg

לא התאמנת בחייך ואתה שוקל 90,איך אתה מצפה לעשות מתח ? תעשה בגרביטון ואם אתה לא יודע Google it. מתחיל לעצבן שצריך להאכיל אותך בכפית,אם אתה שוקל 90 אין שום סיכוי בעולם שאתה לא יכול ללחוץ חזה 20 קילו. כנל לסקוואט כנל לדדליפט כנל לפרס. תפסיק לבכות ותתמודד עם מה שיש. לא מצליח מקבילים תעשה משהו אחר ליד אחורית
אני הכי חלש.

האומנם?

article-1348226-0CD00576000005DC-256_634x524.jpg
אני יותר חלש ממך ידידי.

אם אתה שוקל 90 אין שום סיכוי בעולם שאתה לא יכול ללחוץ חזה 20 קילו.
יש סיכוי, בנץ אכן מופשע ממשקל גוף אבל לא ממסת שומן אלא ממסת שריר. אל תשכח שכנראה הטכניקה שלו לא הייתה טובה.
לעומת זאת השומן יכול להועיל בלקצר תווך תנועה, לא יותר מזה.

יש סיכוי, בנץ אכן מופשע ממשקל גוף אבל לא ממסת שומן אלא ממסת שריר. אל תשכח שכנראה הטכניקה שלו לא הייתה טובה.
לעומת זאת השומן יכול להועיל בלקצר תווך תנועה, לא יותר מזה.
אין כזה דבר לשקול 90 ולא ללחוץ מוט ריק,חאלס להתחכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית