הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית כמה זמן זה יקח?

yakov654

מושעה
337
8
נק' מוניטין:
-13
337
8
אני יספר קצת על עצמי, קוראים לי יעקב בן 16.5 גובה 1.80 משקל 90-91 ויש לי שומן בחזה מותניים ובטן בדקתי במכון כמה אחוזי שומן יש לי ויש לי 24.0% שומן אני יודע שזה לא ממש מדויק אבל עדיין.
אני רוצה להיות כמו ZYZZ מי שלא מכיר הינה תמונות.
https://www.google.co.il/search?es_...source=og&sa=N&tab=wi&ei=pIrqVLjiBcvuaJmpgOgI
אני שבועיים בחדר כושר המאמן אמר לי לבוא אליו השבוע והוא יעשה לי תוכנית חדשה וילמד אותי סקוואט ודדליפט ביקשתי הוא אמר שזה לא מומלץ לעשות(בנתיים) הוא אמר שאני יתקדם עוד הוא ילמד אותי.
השאלה שלי איך יכולים להיות כמו ZYZZ הבנתי שהוא לקח זריקות אבל יכולים להגיע מדרך אחרת לאותו דבר?

דהפאק ? 100 קילו ? אתה צוחק עליי ?
בהתחשב לגובה האמת די הגיוני.
קיצר להגיע אליו תוך 3 שנים שהתחלת להזריק אחרי שנה וחצי ועשית 3 סייקלים זה אפשרי..

אל תשכח שיהיו בדרך גם חיטובים שיעכבו אותך..

קיצר להגיע אליו תוך 3 שנים שהתחלת להזריק אחרי שנה וחצי ועשית 3 סייקלים זה אפשרי..

אל תשכח שיהיו בדרך גם חיטובים שיעכבו אותך..
אני יותר חשבתי על מסה מטורפת ואחרי זה קצת DNP אבל אוקי חחחחחחח
מה שניסיתי להגיד שסך הכל כל אחד יכול להגיע לרמה הזאת
תיקון: כל אחד שישקיע את נשמתו בכך יגיע לרמה הזאת

אני בעד הצעה,בואו נקים גם כמו חבורת האחים שתתחרה בהם. אבל @yujinius לא יכול להיות בה,הדרישות זה מתחת ל100 סקוואט
😭
אין כזה דבר לשקול 90 ולא ללחוץ מוט ריק,חאלס להתחכם
הוא אמר 10 קילו כל צד, זה יוצא 40 קילו בהנחה שהוא לוחץ עם מוט אולימפי, וזה בהחלט הגיוני. אני זוכר שאחרי 3 חודשים ראשונים במכון עליתי ל 40 קילו בנץ', ושקלתי יותר מ 80 קילו.
פותח האשכול, אני לא ממש מבין מה אתה רוצה להשיג מכל הדיון הזה. אנשים נותנים לך כאן עצות שימושיות וחלק הסבירו למה לא כדאי לך להקשיב לאותו מאמן (אני מסכים עם זה), או לפחות לשמוע מה יש לו להגיד אבל לא לסמוך עליו בעיניים עצומות, ואתה אומר שהמאמן יודע כי הוא נחמד והוא "היה מתאמן חזק". אז אם יש לך מאמן שאתה סומך עליו 100% למה אתה שואל שאלות בפורום?
אגב חוץ ממה שאמרו לך כאן על זיז, עם כל הכבוד לגוף, פרופורציות ואסטטיקה שלו, הבנאדם מת בגיל 22. אני לא רוצה לדון אם זה כן בגלל חומרים/סמים או לא, אבל בטוח שזה תרם לזה שהוא קיבל התקף לב בגיל כזה, ולא נראה לי שזה מישהו מתאים לקחת ממנו דוגמה לדרך חיים

• פותח/ת השרשור
😭

הוא אמר 10 קילו כל צד, זה יוצא 40 קילו בהנחה שהוא לוחץ עם מוט אולימפי, וזה בהחלט הגיוני. אני זוכר שאחרי 3 חודשים ראשונים במכון עליתי ל 40 קילו בנץ', ושקלתי יותר מ 80 קילו.
פותח האשכול, אני לא ממש מבין מה אתה רוצה להשיג מכל הדיון הזה. אנשים נותנים לך כאן עצות שימושיות וחלק הסבירו למה לא כדאי לך להקשיב לאותו מאמן (אני מסכים עם זה), או לפחות לשמוע מה יש לו להגיד אבל לא לסמוך עליו בעיניים עצומות, ואתה אומר שהמאמן יודע כי הוא נחמד והוא "היה מתאמן חזק". אז אם יש לך מאמן שאתה סומך עליו 100% למה אתה שואל שאלות בפורום?
אגב חוץ ממה שאמרו לך כאן על זיז, עם כל הכבוד לגוף, פרופורציות ואסטטיקה שלו, הבנאדם מת בגיל 22. אני לא רוצה לדון אם זה כן בגלל חומרים/סמים או לא, אבל בטוח שזה תרם לזה שהוא קיבל התקף לב בגיל כזה, ולא נראה לי שזה מישהו מתאים לקחת ממנו דוגמה לדרך חיים
אני רוצ לדעת חוות דעת על התוכנית אימונים אני יעלה אותו עכשיו.
על ההתחלה חימום רבע שעה בהליכון אבל בשביל להוריד שומן מהר וטוב הוא אמר לעשות שעה ברצף.
אחרי חימום.
אני רושם לפי הסדר של האימון.
1. רגליים:
לחיצת רגליים במכונה 12 כפול 3
פשיטת ברך כפול 3
כפיפה ברך 12 כפול 3
2-3 גב:
משיכת מנוף לחזה 12 כפול 3
מקרבי שמכות 12 כפול 3
4. חזה:
לחיצת חזה במכונה 12 כפול 3
פרפר 12 כפול 3
5. כתפיים:
לחיצת כתפיים במכונה 12 כפול 3
6. יד אחורית:
פשיטת מרפק במכונה 12 כפול 3
7. יד קדמית:
כיווץ זרוע במכונה 12 כפול 3
8. בטן:
ישר בטני 12 כפול 3
אלכסונים 12 כפול 3
מותן כסל 12 כפול 3
ועוד הליכון.
הוא אמר שהוא יחליף לי תתוכנית אימונים השבוע הזה תגידו אם בתור התחלה זה בסדר.
שמתם לב שהכל 12 כפול 3 לא יודע למה אבל שיהיה והוא אמר שהוא ישנה לי השבוע ממש תתוכנית הוא אמר לבוא אליו היום(יום שני) אבל אני לא בא כי אני עסוק ביום הזה, אני הילך אליו יום אחר ששאלתי אותו למה כזה תוכנית הוא אמר כי אני רק מתחיל אני לא רוצה שתעשה ישר תרגילים קשים ושהוא יחליף לי לסקוואט ועוד כאלה.
חשוב לציין אני לא מצליח לעשות מתח אחד ושכיבות שמיכה גג אני עושה 10 במצב הטוב אז אל תגידו תעשה מתח וכל זה.
יש בחדר כושר זה שעוזר לעשות מתח אני יעשה אותו כי זה עוזר לי מאוד.
תודה לעוזרים.

אני רוצ לדעת חוות דעת על התוכנית אימונים אני יעלה אותו עכשיו.
על ההתחלה חימום רבע שעה בהליכון אבל בשביל להוריד שומן מהר וטוב הוא אמר לעשות שעה ברצף.
אחרי חימום.
אני רושם לפי הסדר של האימון.
1. רגליים:
לחיצת רגליים במכונה 12 כפול 3
פשיטת ברך כפול 3
כפיפה ברך 12 כפול 3
2-3 גב:
משיכת מנוף לחזה 12 כפול 3
מקרבי שמכות 12 כפול 3
4. חזה:
לחיצת חזה במכונה 12 כפול 3
פרפר 12 כפול 3
5. כתפיים:
לחיצת כתפיים במכונה 12 כפול 3
6. יד אחורית:
פשיטת מרפק במכונה 12 כפול 3
7. יד קדמית:
כיווץ זרוע במכונה 12 כפול 3
8. בטן:
ישר בטני 12 כפול 3
אלכסונים 12 כפול 3
מותן כסל 12 כפול 3
ועוד הליכון.
הוא אמר שהוא יחליף לי תתוכנית אימונים השבוע הזה תגידו אם בתור התחלה זה בסדר.
שמתם לב שהכל 12 כפול 3 לא יודע למה אבל שיהיה והוא אמר שהוא ישנה לי השבוע ממש תתוכנית הוא אמר לבוא אליו היום(יום שני) אבל אני לא בא כי אני עסוק ביום הזה, אני הילך אליו יום אחר ששאלתי אותו למה כזה תוכנית הוא אמר כי אני רק מתחיל אני לא רוצה שתעשה ישר תרגילים קשים ושהוא יחליף לי לסקוואט ועוד כאלה.
חשוב לציין אני לא מצליח לעשות מתח אחד ושכיבות שמיכה גג אני עושה 10 במצב הטוב אז אל תגידו תעשה מתח וכל זה.
יש בחדר כושר זה שעוזר לעשות מתח אני יעשה אותו כי זה עוזר לי מאוד.
תודה לעוזרים.
נראית תכנית אימונים סטנדרתית כמו ש95% מהמאמנים בכל מכון היו נותנים, והיא כנראה תביא אותך גם לתוצאות סטנדרטיות כמו ש 95% מהאנשים בכל מכון משיגים.

• פותח/ת השרשור
נראית תכנית אימונים סטנדרתית כמו ש95% מהמאמנים בכל מכון היו נותנים, והיא כנראה תביא אותך גם לתוצאות סטנדרטיות כמו ש 95% מהאנשים בכל מכון משיגים.
ולמה אתה מתכוון, שזה טוב או רע?
אני ידבר איתו השבוע שיתן תוכנית אימונים אחרת כמו סקוואט ותרגילים מורכבים.
בתור התחלה בשביל בסיס זה בסדר אתה רוצה שאני ישנה תתוכנית אימונים שלי אז להראות אותו פה?

ולמה אתה מתכוון, שזה טוב או רע?
תראה איך 95% אחוז מהאנשים במכון נראים ותחליט (לא התכוונתי שזה טוב)
בתור התחלה בשביל בסיס זה בסדר אתה רוצה שאני ישנה תתוכנית אימונים שלי אז להראות אותו פה?
בתור התחלה אני ממליץ לך לקרוא את זה:
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
יש שם מידע שיעזור לך בתקופת החיטוב, וכאן יש תכניות אימונים שלדעתי תוכל לבחור משהו:
https://www.kilogram.co.il/609/תוכניות-אימונים-לתקופת-החיטוב/
אני חושב שהFBW שיש שם יכולה להתאים לך

• פותח/ת השרשור
הבנתי אבל זה קצת מוזר כי יש הרבה אנשים במכון שהם סוסים.
אז איזה תוכנית אימונים אתה מציע לי לא הבנתי כי בתוכנית שפה אורמים לעשות מתח ואני לא יכול לעשות אחד ועוד רשום להוסיף משקל.
הוא אמר לי שהוא נתן לי תתוכנית הזאת בשביל הבסיס ואחרי שבועיים הוא יחליף למשו יותר חזק כמו סקוואט ועוד אז כדאי לראות איזה תוכנית הוא יתן לי השבוע ואז אני יראה פה בפורום ותתנו חוות דעת?

אולי הגזמתי לגבי 95% מהאנשים, אבל מלא אנשים הולכים למכון חודש אחרי חודש ולא מתקדמים לשום מקום, לזה התכוונתי
אז איזה תוכנית אימונים אתה מציע לי לא הבנתי כי בתוכנית שפה אורמים לעשות מתח ואני לא יכול לעשות אחד ועוד רשום להוסיף משקל.
אם יש לך את המכשיר הזה שעוזר לעשות מתח אז תעשה איתו

• פותח/ת השרשור
אולי הגזמתי לגבי 95% מהאנשים, אבל מלא אנשים הולכים למכון חודש אחרי חודש ולא מתקדמים לשום מקום, לזה התכוונתי

אם יש לך את המכשיר הזה שעוזר לעשות מתח אז תעשה איתו
ואיך ני אמור לדעת איך לעשות דדליפט וסקוואט ועוד התרגילים האלה?

ואיך ני אמור לדעת איך לעשות דדליפט וסקוואט ועוד התרגילים האלה?
לא, אתה אמור ללמוד איך לעשות אותם אם אתה רוצה לעשות אותם. יש סרטונים (תכתוב mark rippetoe squat, mark rippetoe deadlift) תלמד לפיהם, תתחיל ממשקל נמוך, תצלם את עצמך, תעלה כאן לפורום ותקבל ביקורת על הטכניקה.

נתנו לך את התוכנית הכי גרועה שראיתי מימיי,
תעלה לפה סרטונים ונדריך אותך לגבי הטכניקה. תקרא את מה ששלחו פה למעלה ותעשה FBW שיכלול
סקוואט
דדליפט
בנץ פרס
פרס
מתח
טרייספס

סקוואט
דדליפט
בנץ פרס
פרס
מתח
טרייספס
דווקא טרייספס לא הייתי מוסיף, לפחות בהתחלה, הוא עובד מספיק בלחיצות. אם כבר אז קצת בייספס (curlz for the girlz). בכל מקרה זה אולי הערה שולית

• פותח/ת השרשור
דווקא טרייספס לא הייתי מוסיף, לפחות בהתחלה, הוא עובד מספיק בלחיצות. אם כבר אז קצת בייספס (curlz for the girlz). בכל מקרה זה אולי הערה שולית
מה אתה אומר על התוכנית הזאת?
FBW של מורכבים.
3 אימונים בשבוע בימים לא רצופים:
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח בסופינציה/מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים כלשהי - לא משנה איזו 2-3X10
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15
נתנו לך את התוכנית הכי גרועה שראיתי מימיי,
תעלה לפה סרטונים ונדריך אותך לגבי הטכניקה. תקרא את מה ששלחו פה למעלה ותעשה FBW שיכלול
סקוואט
דדליפט
בנץ פרס
פרס
מתח
טרייספס
איך התוכנית הזאת?
למתאמן מתחיל לחיטוב אני ממליץ על FBW של מורכבים
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מיליטרי פרס 3X8
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15

מה אתה אומר על התוכנית הזאת?
FBW של מורכבים.
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מיליטרי פרס 3X8
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15

איך התוכנית הזאת?
למתאמן מתחיל לחיטוב אני ממליץ על FBW של מורכבים
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מיליטרי פרס 3X8
מקבילים צר 2-3X8
כפיפות בטן 2-3X12-15
תכנית מצוינת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית