שלום לכולם..
אני בן 23 ליפני כשנה וחצי החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל להתאמן ברצינות. מרבית חיי עסקתי בהמון תחומי ספורט ( חדר כושר ,כדורגל,טניס,גודו,שחייה) ולא ראיתי מזה אף פעם תוצאות משמעותיות.
ליפני כשנה וחצי התחלתי לקרוא וללמוד מה צריך לעשות כדי שיתחילו לראות תוצאות.
חישבתי קלוריות עשיתי תוכניות אימון, תקופות מסה, תקופות חיטוב נייטראלי והכל.
אך עם הזמן הרגשתי שהחשק והרעב המיני שלי יורד.
פעם אם הייתי יכול להיות עם מישהי בלילה ולתת עבודה כמו שצריך מספר פעמים אז היום אחרי פעם אחת אני כבר לא מסוגל לזוז אחרי אם זה ובכלל הצלחתי לסיים את מה שתהחלנו..הרגשה שאני גמור כיאלו אני אחרי אימון רגליים מתיש
לא חסר לי אפשרויות להוכיח את עצמי אבל מצד שני אני לא מבזבז בגלל זה אפשרויות אבל אני פשוט מרגיש שזה כבר לא כמו פעם.
מישהו ניתקל בתופעה כזאת?
יש דברים שאפשר לעשות? ( לא אני לא אתחיל עם ויאגרות בגיל כלכך צעיר)
אולי אפשר לשנות משהו בתזונה?
אשמח לעזרתכם הרצינית והכנה.
תודה לכולם
אני בן 23 ליפני כשנה וחצי החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל להתאמן ברצינות. מרבית חיי עסקתי בהמון תחומי ספורט ( חדר כושר ,כדורגל,טניס,גודו,שחייה) ולא ראיתי מזה אף פעם תוצאות משמעותיות.
ליפני כשנה וחצי התחלתי לקרוא וללמוד מה צריך לעשות כדי שיתחילו לראות תוצאות.
חישבתי קלוריות עשיתי תוכניות אימון, תקופות מסה, תקופות חיטוב נייטראלי והכל.
אך עם הזמן הרגשתי שהחשק והרעב המיני שלי יורד.
פעם אם הייתי יכול להיות עם מישהי בלילה ולתת עבודה כמו שצריך מספר פעמים אז היום אחרי פעם אחת אני כבר לא מסוגל לזוז אחרי אם זה ובכלל הצלחתי לסיים את מה שתהחלנו..הרגשה שאני גמור כיאלו אני אחרי אימון רגליים מתיש
לא חסר לי אפשרויות להוכיח את עצמי אבל מצד שני אני לא מבזבז בגלל זה אפשרויות אבל אני פשוט מרגיש שזה כבר לא כמו פעם.
מישהו ניתקל בתופעה כזאת?
יש דברים שאפשר לעשות? ( לא אני לא אתחיל עם ויאגרות בגיל כלכך צעיר)
אולי אפשר לשנות משהו בתזונה?
אשמח לעזרתכם הרצינית והכנה.
תודה לכולם