הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה בחשק מיני

• פותח/ת השרשור kdr20
  • פורסם בתאריך

kdr20

משתמש מתחיל
189
33
נק' מוניטין:
86
189
33
שלום לכולם..
אני בן 23 ליפני כשנה וחצי החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל להתאמן ברצינות. מרבית חיי עסקתי בהמון תחומי ספורט ( חדר כושר ,כדורגל,טניס,גודו,שחייה) ולא ראיתי מזה אף פעם תוצאות משמעותיות.
ליפני כשנה וחצי התחלתי לקרוא וללמוד מה צריך לעשות כדי שיתחילו לראות תוצאות.
חישבתי קלוריות עשיתי תוכניות אימון, תקופות מסה, תקופות חיטוב נייטראלי והכל.
אך עם הזמן הרגשתי שהחשק והרעב המיני שלי יורד.
פעם אם הייתי יכול להיות עם מישהי בלילה ולתת עבודה כמו שצריך מספר פעמים אז היום אחרי פעם אחת אני כבר לא מסוגל לזוז אחרי אם זה ובכלל הצלחתי לסיים את מה שתהחלנו..הרגשה שאני גמור כיאלו אני אחרי אימון רגליים מתיש
לא חסר לי אפשרויות להוכיח את עצמי אבל מצד שני אני לא מבזבז בגלל זה אפשרויות אבל אני פשוט מרגיש שזה כבר לא כמו פעם.
מישהו ניתקל בתופעה כזאת?
יש דברים שאפשר לעשות? ( לא אני לא אתחיל עם ויאגרות בגיל כלכך צעיר)
אולי אפשר לשנות משהו בתזונה?
אשמח לעזרתכם הרצינית והכנה.
תודה לכולם

אל תשכח שנתת גילאים מאוד קריטיים.
21 ו23 מבחינה הורמונלית ממה שאני יודע זה דיי שונה

שומן אני צורך פי לפחות 1 ממשקל גוף אשר בא מאגוזים, אבוקדו, שמן זית, אומגה 3 וכו.
איך מולטי ויטמין יכול לעזור? משהו ספציפי שמתסף בפנים?

מולטי ויטמין ידוע כהויאגרה של הטבע.
סתם ברצינות, לא יודע מה יש בו אבל בתקופות שאני לוקח אותו אני חרמן כל הזמן וגם זכור לי שהיה פה פעם נושא על זה. אין לי מושג למה

• פותח/ת השרשור
סתם ברצינות, לא יודע מה יש בו אבל בתקופות שאני לוקח אותו אני חרמן כל הזמן וגם זכור לי שהיה פה פעם נושא על זה. אין לי מושג למה
חחחחחחחחחחחחח עוד מישהו חווה דבר דומה?

אבל בכל זאת, 23 זה לא גיל שאמור להיות דבר כזה כמו שהוא מתאר לדעתי
מה הוא מתאר?
הוא מתפקד מינית - עושה סקס,ואז גמור.
נראה לי בסדר
שוב יכולה להיות בעיה חמורה יותר,אבל צריך לקחת בחשבון שאולי הוא לא יחזור להיות כמו בגיל 21

• פותח/ת השרשור
מה הוא מתאר?
הוא מתפקד מינית - עושה סקס,ואז גמור.
נראה לי בסדר
שוב יכולה להיות בעיה חמורה יותר,אבל צריך לקחת בחשבון שאולי הוא לא יחזור להיות כמו בגיל 21
לרוב אני עושה בלי חשק. אין לי רעב אמיתי לזה זה הבעיה

• פותח/ת השרשור
תשוקה לבחורות יש לי. אני רוצה ורוצה מאוד. זה קרה לי עם די הרבה שונות בשנתיים האחרונות שפשוט לא התחשק לי מאוד מהר גם אם היא היתה מושלמת בישבילי וגם אם היתה סתם פצועה של מסיבה ללילה אחד..
אולי שכחתי לציין שגם בשנה האחרונה אני עובד במשרה כל יום בין 6 בבוקר לאחר הצהריים מה שלא נותן לי לישון הרבה בלילה.
זה יכול להשפיע?

אולי שכחתי לציין שגם בשנה האחרונה אני עובד במשרה כל יום בין 6 בבוקר לאחר הצהריים מה שלא נותן לי לישון הרבה בלילה.
זה יכול להשפיע?
לדעתי חוסר שינה בהחלט יכול להשפיע

הייתה לי גם תקופה כזאת של איזה 3 חודשים ויש הבדלים שמים וארץ בין היום לאז..

לדעתי יש קשר ישיר בין השינה לבין החשק המיני גם לי זה קרה בתקופה עם שינה מעפנה

בכל מקרה לך לרופאת משפחה שלך תסביר לה את המצב וגם תגזים כדי שהיא תפנה אותך לאנדו ולא תנפנף אותך וגם שתשלח אותך לבדיקת דם של פרופיל הורמנלי מלא.

@SweetBamba אין קשר שהוא בן 23 וזה לא אמור לקרות..

יש לך ירידה בחשק המיני בגלל כמה סיבות :
התזונה שלך לקוייה בויטמינים, מינרלים ושמנים חיוניים לגוף.
אתה מתאמן יותר מדי, מה שמוריד את רמות הטסטוסטרון במקום לעלות אותן.

דבר ראשון, תעשה בדיקות דם, קח הפניה מאורולוג או אנדורקרינולוג ל- TSH, FSH, E2, TESTOSTERONE.
דבר שני, תבקש לעשות בדיקה מקיפה לכל הויטמינים והמינרלים.
דבר שלישי, תתקן את התזונה שלך, תתחיל לאכול יותר בריא ולא רק ללכת על הקלוריות, תפחית את האימונים ל- 3 פעמים בשבוע.
תשתדל לישון 7 שעות כל לילה.

אם כל זה לא עוזר, יכול להיות שקיבלת מכה מאוד חזקה באשכים בזמן האחרון?

שלום לכולם..
אני בן 23 ליפני כשנה וחצי החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולהתחיל להתאמן ברצינות. מרבית חיי עסקתי בהמון תחומי ספורט ( חדר כושר ,כדורגל,טניס,גודו,שחייה) ולא ראיתי מזה אף פעם תוצאות משמעותיות.
ליפני כשנה וחצי התחלתי לקרוא וללמוד מה צריך לעשות כדי שיתחילו לראות תוצאות.
חישבתי קלוריות עשיתי תוכניות אימון, תקופות מסה, תקופות חיטוב נייטראלי והכל.
אך עם הזמן הרגשתי שהחשק והרעב המיני שלי יורד.
פעם אם הייתי יכול להיות עם מישהי בלילה ולתת עבודה כמו שצריך מספר פעמים אז היום אחרי פעם אחת אני כבר לא מסוגל לזוז אחרי אם זה ובכלל הצלחתי לסיים את מה שתהחלנו..הרגשה שאני גמור כיאלו אני אחרי אימון רגליים מתיש
לא חסר לי אפשרויות להוכיח את עצמי אבל מצד שני אני לא מבזבז בגלל זה אפשרויות אבל אני פשוט מרגיש שזה כבר לא כמו פעם.
מישהו ניתקל בתופעה כזאת?
יש דברים שאפשר לעשות? ( לא אני לא אתחיל עם ויאגרות בגיל כלכך צעיר)
אולי אפשר לשנות משהו בתזונה?
אשמח לעזרתכם הרצינית והכנה.
תודה לכולם

חשק מיני שמספיק לפעם אחת ביום נחשב תקין, וכמובן שאצל רוב הגברים יש הבדלים אדירים בין החשק בגיל 14-21 לבין גיל 21+.
גם מחינה הורמונלית יש ירידה ברמות הטסט בין הגלאים, וגם מבחינה פסיכולוגית נעדר אותו ריגוש ראשוני ממגע מיני.

כמובן שסקס אמור להיות מהנה ומענין בכל גיל במצב תקין, וכדי לדעת אם באמת יש ירידה בחשק המיני תצטרך לשאול את עצמך:

1-האם יש ירידה משמעותית ביכולת להסתכל על אוביקט מיני (ברחוב,באינטרנט וכו') ולחוש דחף מיני רגעי (ירידה בחרמנות באופן כללי/בתדירות שאתה חושב על סקס מבלי לבצע אותו פיזית)?

2-האם יש ירידה משמעותית ביכולת לאונן?

3-האם יש ירידה מורגשת בכמות נוזל הזרע? או ירידה בחלק ה"לבן" שלו לעומת ה"שקוף" שמופרש?

4-האם יש בעיות זקפה בעת גירוי מיני? בין אם קושי להשיג זקפה, או קושי לשמר אחת ברגע שהושגה?

5-האם יש ירידה או העדר זקפת בוקר?

6-האם יש ירידה ביכולת להתאמן (ירידה במוטיבציה, ירידה במשקלי תנגודת,ירידה במשקל גוף)?

אם 2 מתוך ה-6 חיוביות, גש לרופא משפחה ודווח לו, ובקש פרופיל הורמונלי מלא (טסט וטסט זמין,אסטרוגן,LH,FSH,פרולקטין), B12, ויטמין D 25OH, פרופיל ברזל וספירת דם בתור נק' התחלה...

• פותח/ת השרשור
יש לך ירידה בחשק המיני בגלל כמה סיבות :
התזונה שלך לקוייה בויטמינים, מינרלים ושמנים חיוניים לגוף.
אתה מתאמן יותר מדי, מה שמוריד את רמות הטסטוסטרון במקום לעלות אותן.

דבר ראשון, תעשה בדיקות דם, קח הפניה מאורולוג או אנדורקרינולוג ל- TSH, FSH, E2, TESTOSTERONE.
דבר שני, תבקש לעשות בדיקה מקיפה לכל הויטמינים והמינרלים.
דבר שלישי, תתקן את התזונה שלך, תתחיל לאכול יותר בריא ולא רק ללכת על הקלוריות, תפחית את האימונים ל- 3 פעמים בשבוע.
תשתדל לישון 7 שעות כל לילה.

אם כל זה לא עוזר, יכול להיות שקיבלת מכה מאוד חזקה באשכים בזמן האחרון?
אני אוכל בריא לא רק בקטע של קלוריות.. מקפיד על שומנים בריאים, ויטמינים מירקות ופירות ובסה"כ לא מכניס יותר מידי רעלים לגוף..
מבחינת ה7 שעות כדי להצליח לישון 7 שעות עליי ללכת לישון בשעה 10 דבר שניסיתי אבל פשוט לא מצליח, אני מרגיש שאני לא חי.
קבעתי בדיקות דם להשבוע ככצ הנראה מחר אני עושה אותם דן ושתן לויטמינים ועל הדרך תפרתי גם מחלות מין כי תמיד טוב לבדוק.
חשק מיני שמספיק לפעם אחת ביום נחשב תקין, וכמובן שאצל רוב הגברים יש הבדלים אדירים בין החשק בגיל 14-21 לבין גיל 21+.
גם מחינה הורמונלית יש ירידה ברמות הטסט בין הגלאים, וגם מבחינה פסיכולוגית נעדר אותו ריגוש ראשוני ממגע מיני.

כמובן שסקס אמור להיות מהנה ומענין בכל גיל במצב תקין, וכדי לדעת אם באמת יש ירידה בחשק המיני תצטרך לשאול את עצמך:

1-האם יש ירידה משמעותית ביכולת להסתכל על אוביקט מיני (ברחוב,באינטרנט וכו') ולחוש דחף מיני רגעי (ירידה בחרמנות באופן כללי/בתדירות שאתה חושב על סקס מבלי לבצע אותו פיזית)?

2-האם יש ירידה משמעותית ביכולת לאונן?

3-האם יש ירידה מורגשת בכמות נוזל הזרע? או ירידה בחלק ה"לבן" שלו לעומת ה"שקוף" שמופרש?

4-האם יש בעיות זקפה בעת גירוי מיני? בין אם קושי להשיג זקפה, או קושי לשמר אחת ברגע שהושגה?

5-האם יש ירידה או העדר זקפת בוקר?

6-האם יש ירידה ביכולת להתאמן (ירידה במוטיבציה, ירידה במשקלי תנגודת,ירידה במשקל גוף)?

אם 2 מתוך ה-6 חיוביות, גש לרופא משפחה ודווח לו, ובקש פרופיל הורמונלי מלא (טסט וטסט זמין,אסטרוגן,LH,FSH,פרולקטין), B12, ויטמין D 25OH, פרופיל ברזל וספירת דם בתור נק' התחלה...
1. אין ירידה בחשק להסתכל על אובייקט מסוים.
2. רמת האוננות נשארה לאורך כל התקופה אותו הדבר.
3. מבחינת שקיפות הוא בדרך כלל לבן רק כאשר אני שוכב עם מישהי.
4. במהלך האקט יש קצת קושי לשמור את הזיקפה שלמה לחלוטין. מרגיש שהוא מתחיל טיפה להידלדל.
5זיקפת בוקר לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתה לי האמת. לא לאחרונה.
6. מבחינת איצונים ומוטיביציה נשאר אותו דבר בין 5 ל7 פעמים בשבוע ונהנה ללכת כל יום מחדש.

7 אני לא מאמין שבאמת שיתפתי את כל זה אני לא אחד כזה תודה רבה לכולכם על העזרה והייעוץ אתם באמת תותחים

אני אוכל בריא לא רק בקטע של קלוריות.. מקפיד על שומנים בריאים, ויטמינים מירקות ופירות ובסה"כ לא מכניס יותר מידי רעלים לגוף..
מבחינת ה7 שעות כדי להצליח לישון 7 שעות עליי ללכת לישון בשעה 10 דבר שניסיתי אבל פשוט לא מצליח, אני מרגיש שאני לא חי.
קבעתי בדיקות דם להשבוע ככצ הנראה מחר אני עושה אותם דן ושתן לויטמינים ועל הדרך תפרתי גם מחלות מין כי תמיד טוב לבדוק.

1. אין ירידה בחשק להסתכל על אובייקט מסוים.
2. רמת האוננות נשארה לאורך כל התקופה אותו הדבר.
3. מבחינת שקיפות הוא בדרך כלל לבן רק כאשר אני שוכב עם מישהי.
4. במהלך האקט יש קצת קושי לשמור את הזיקפה שלמה לחלוטין. מרגיש שהוא מתחיל טיפה להידלדל.
5זיקפת בוקר לא זוכר מתי פעם אחרונה הייתה לי האמת. לא לאחרונה.
6. מבחינת איצונים ומוטיביציה נשאר אותו דבר בין 5 ל7 פעמים בשבוע ונהנה ללכת כל יום מחדש.

7 אני לא מאמין שבאמת שיתפתי את כל זה אני לא אחד כזה תודה רבה לכולכם על העזרה והייעוץ אתם באמת תותחים

לא היית צריך לשתף אותנו בכל זה, לכן כתבתי לך בסוף, שאם 2 לפחות חיובים, גש לדווח לרופא המשפחה שלך.
בכל זאת אם כבר העלת לכאן, הנתונים שאתה מעלה לא מייציגים בעיה הורמונאלית או ירידה בחשק, אלא מייצגים לכל היותר אולי התחלה של בעיה אורגנית באיבר המין, לכן תצטרך אם הדבר מציק לך לפנות לאורולוג ולא לאנדוקרינולג.

זקפת הבוקר למעשה היא זקפה לא ממקור של גירוי מיני, אלא בגלל ירידה ברמת ההכרה, ובכך הרפיית הסוגר העורקי באיבר המין והגעה לזקפה.
וכן אתה מציין קושי בשימור זקפה, כך שאם ישנה בעיה, ואני לא משוכנע שיש, היא ככל הנראה במנגנון זרימת הדם באיבר המין עצמו, ולא בעיה ברמות ההורמונאליות או המצב הפסיכולוגי שאתה נתון בו.

תבדוק את רמות הויטמין D שלך.

טסטוסטרון מושפע מאוד מרמות ויטמין D, ואם יש לך עליה משמעוית בליבידו ובפעילו תהמינית לאחר נטילת מולטי ויטמין, הייתי ניגש לבירור רמות ויטמין D 25OH, ועל הדרך מבקש גם בדיקת רמות PTH וזרחן בדם.

• פותח/ת השרשור
לא היית צריך לשתף אותנו בכל זה, לכן כתבתי לך בסוף, שאם 2 לפחות חיובים, גש לדווח לרופא המשפחה שלך.
בכל זאת אם כבר העלת לכאן, הנתונים שאתה מעלה לא מייציגים בעיה הורמונאלית או ירידה בחשק, אלא מייצגים לכל היותר אולי התחלה של בעיה אורגנית באיבר המין, לכן תצטרך אם הדבר מציק לך לפנות לאורולוג ולא לאנדוקרינולג.

זקפת הבוקר למעשה היא זקפה לא ממקור של גירוי מיני, אלא בגלל ירידה ברמת ההכרה, ובכך הרפיית הסוגר העורקי באיבר המין והגעה לזקפה.
וכן אתה מציין קושי בשימור זקפה, כך שאם ישנה בעיה, ואני לא משוכנע שיש, היא ככל הנראה במנגנון זרימת הדם באיבר המין עצמו, ולא בעיה ברמות ההורמונאליות או המצב הפסיכולוגי שאתה נתון בו.
צודק מצטער לא שמתי לב זה הטשטוש של הבוקר.
ביקשתי מהרופא משפחה בדיקות כוללות של ויטמינים האם זה מחסה את הדברים האלה או אני צריך לבקש את זה ספציפית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית