הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה חיטוב מתעדכן כל שבוע

אתה סתם מתווכח אתה 14-16 א"ש לא יותר מזה (אתה חושב שאתה יותר בגלל שהמסת שריר שלך נמוכה)
בדיוק הפוך. אדם עם מסת שריר נמוכה יראה באחוז שומן נמוך ממה שהוא באמת.

• פותח/ת השרשור
@Tom אתה ממליץ לי להמשיך חיטוב עוד כמה שבועות או לעשות מסה קצרה שוב ואז לצאת בלי תוצאות?

@Tom אתה ממליץ לי להמשיך חיטוב עוד כמה שבועות או לעשות מסה קצרה שוב ואז לצאת בלי תוצאות?
אתה לא שמן, לא מבין בשביל מה הסבל והחיטוב.
הבחירה שלך בסופו של דבר אך אני הייתי ממליץ להתחיל מסה כמו שצריך, לנשוך קצת שפתיים ולהתחיל לגדול.

אתה תקבל פרופורציות למרות ה "השמנה".
אין טעם במסה קצרה ואז חיטוב קצר ואז שוב מסה ושוב חיטוב.. וחוזר חלילה.

שמישהו על א"ש 15-16 הוא חושב שאתה יותר כי המסת שריר שלך נמוכה (אני אישית הרגשתי ככה)
אני לא מבין מה אתה רוצה... הנהלת חשבונות פשוטה: מסת שריר גבוהה יותר שקול לאחוז שומן נמוך יותר כל עוד מסת השומן נשמרת.

אני לא מבין מה אתה רוצה... הנהלת חשבונות פשוטה: מסת שריר גבוהה יותר שקול לאחוז שומן נמוך יותר כל עוד מסת השומן נשמרת.

הוא מדבר על המחשבה של אותו בן אדם
בן אדם בלי מסת שריר כמעט עם 13% יהיה לו עדין כרס קטנה שהוא מתבייש ואף אחד לא שם לב אליה חוץ ממנו והוא יהיה בטוח שהוא שמן ועל אחוז שומן נמוך וצריך לרדת במשקל מה שבתכלס הוא צריך מסה

אני שם לב על זה מחברים שלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית