בדיוק הפוך. אדם עם מסת שריר נמוכה יראה באחוז שומן נמוך ממה שהוא באמת.אתה סתם מתווכח אתה 14-16 א"ש לא יותר מזה (אתה חושב שאתה יותר בגלל שהמסת שריר שלך נמוכה)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדיוק הפוך. אדם עם מסת שריר נמוכה יראה באחוז שומן נמוך ממה שהוא באמת.אתה סתם מתווכח אתה 14-16 א"ש לא יותר מזה (אתה חושב שאתה יותר בגלל שהמסת שריר שלך נמוכה)
אתה לא שמן, לא מבין בשביל מה הסבל והחיטוב.@Tom אתה ממליץ לי להמשיך חיטוב עוד כמה שבועות או לעשות מסה קצרה שוב ואז לצאת בלי תוצאות?
שמישהו על א"ש 15-16 הוא חושב שאתה יותר כי המסת שריר שלך נמוכה (אני אישית הרגשתי ככה)בדיוק הפוך. אדם עם מסת שריר נמוכה יראה באחוז שומן נמוך ממה שהוא באמת.
אני לא מבין מה אתה רוצה... הנהלת חשבונות פשוטה: מסת שריר גבוהה יותר שקול לאחוז שומן נמוך יותר כל עוד מסת השומן נשמרת.שמישהו על א"ש 15-16 הוא חושב שאתה יותר כי המסת שריר שלך נמוכה (אני אישית הרגשתי ככה)
אני לא מבין מה אתה רוצה... הנהלת חשבונות פשוטה: מסת שריר גבוהה יותר שקול לאחוז שומן נמוך יותר כל עוד מסת השומן נשמרת.