הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בגלל שאני לא החלטי אז החלטתי

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אני רוצה לשלב חדר כושר עם STREET WORKOUT וריצה. אני רוצה להיות "המתאמן המשולם" אני רוצה לקרוא לזה ככה..
גם כוח, גם סיבולת שריר, גם גוף יפה וגם סיבולת לב ריאה (ועל הדרך תרגילים מגניבים בSW).
אז, איך בדיוק? ראיתי המון דיונים על זה פה.. אשמח לתוכנית בחד"כ שתשלב STREET WORKOUT וLIFTING או משהו בסגנון..

תודה רבה לכל מי שרוצה לעזור, ובלי תגובות של "אל תעשה פשוט" "רק הרמות" רק SW" וכל מיני דברים כאלה.

אפשרי בכלל? אגב, לאכול זו הבעיה האחרונה שלי..

• פותח/ת השרשור
נו אז לך תקרא על זה למה אתה מחכה לסימן מאלוהים ?
קראתי.. אבל זה נראה כאילו זה מבולגן רצח.. אימון אחד זה, אימון אחד זה ואימון אחד זה.. איך אפשר להתקדם ככה? איך אני יכול להשיג תוצאות במצב כזה?

קראתי.. אבל זה נראה כאילו זה מבולגן רצח.. אימון אחד זה, אימון אחד זה ואימון אחד זה.. איך אפשר להתקדם ככה? איך אני יכול להשיג תוצאות במצב כזה?
זה היופי, אתה משתפר בכל האלמנטים של להיות ספורטאי,תלך לפורום קרוספיט פה יסבירו לך יותר טוב.
למה אי אפשר להתקדם ?

• פותח/ת השרשור
זה היופי, אתה משתפר בכל האלמנטים של להיות ספורטאי,תלך לפורום קרוספיט פה יסבירו לך יותר טוב.
למה אי אפשר להתקדם ?
אני אבדוק בפורום קרוספיט ואבקש שם עזרה לגביי זה

• פותח/ת השרשור
אימון אחד ליפטינג, אימון אחד SW, אימון אחד ריצה, איך אפשר להתקדם ככה?
בריצה התכוונתי בעוד 3 ימים שבהם אני לא מתאמן בכוח, ובאימוני כוח בהתחלה SW ואז מוטות ותרגילי הבסיס

• פותח/ת השרשור
אם הכיף שלך זה sw אז תעשה את זה חוץ מזה לא רואה שום תועלת לשלב את זה בנוסף למכון כושר

ואיך אומרים מי שרוקד על שתי חתונות נשאר עם הזין ביד
שום תועלת פיזית כעקרון.. זה פשוט בגלל שאני אוהב גם את זה וגם את זה ואם אפשר לשלב למה לא

אני רוצה לשלב חדר כושר עם STREET WORKOUT וריצה. אני רוצה להיות "המתאמן המשולם" אני רוצה לקרוא לזה ככה..
גם כוח, גם סיבולת שריר, גם גוף יפה וגם סיבולת לב ריאה (ועל הדרך תרגילים מגניבים בSW).
אז, איך בדיוק? ראיתי המון דיונים על זה פה.. אשמח לתוכנית בחד"כ שתשלב STREET WORKOUT וLIFTING או משהו בסגנון..

תודה רבה לכל מי שרוצה לעזור, ובלי תגובות של "אל תעשה פשוט" "רק הרמות" רק SW" וכל מיני דברים כאלה.

אפשרי בכלל? אגב, לאכול זו הבעיה האחרונה שלי..

צריך בסיס מסויים כדי להגיע להפוך ל"מתאמן המושלם"

• פותח/ת השרשור
צריך בסיס מסויים כדי להגיע להפוך ל"מתאמן המושלם"
החלטתי לעשות משהו כזה:
3 פעמים בשבוע אימוני כוח שהם בסדר כזה: AXBXAXX BXAXBXX

A:
לתרגל תרגילי SW
מתח X3 MAX
מקבילים X3 MAX
סקוואט 3X5-6
בנץ פרס 3X5-6
דדליפט 2X5-6
חתירה 3X6-8
יד קדמית 12X3

B:
לתרגל תרגילי SW
מקבילים X3 MAX
מתח X3 MAX
סקוואט 3X5-6
מיליטרי פרס 3X5-6
חתירה 3X6-8
יד אחורית 12X3

ו3 אימונים בשבוע ריצה (אינטרוולים, ריצות ארוכות.. בקיצור לשפר סיבולת לב ריאה)

החלטתי לעשות משהו כזה:
3 פעמים בשבוע אימוני כוח שהם בסדר כזה: AXBXAXX BXAXBXX

A:
לתרגל תרגילי SW
מתח X3 MAX
מקבילים X3 MAX
סקוואט 3X5-6
בנץ פרס 3X5-6
דדליפט 2X5-6
חתירה 3X6-8
יד קדמית 12X3

B:
לתרגל תרגילי SW
מקבילים X3 MAX
מתח X3 MAX
סקוואט 3X5-6
מיליטרי פרס 3X5-6
חתירה 3X6-8
יד אחורית 12X3

ו3 אימונים בשבוע ריצה (אינטרוולים, ריצות ארוכות.. בקיצור לשפר סיבולת לב ריאה)
אם אני מבין נכון התכנון הוא לרוץ 3 פעמים בשבוע בימים שאין בהם אימון כוח. כלומר 3 פעמים בשבוע יש לך סקוואט כבד ובחלקם דדליפט כבד, ובנוסף 3 ימים של ריצות במאמץ גבוה (כי בכל זאת, המטרה שלך להשתפר בזה ולא סתם לעשות הליכה או משהו). נשמע לי רעיון רע מאוד בגלל חוסר התאוששות של הרגליים, ואולי גם הגב תחתון.

אני חושב שעוד מוקדם לך להמציא מחדש את הגלגל. אני במקומך הייתי הולך על קרוספיט אם המטרה היא להיות חזק ולרוץ מהר.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שעוד מוקדם לך להמציא מחדש את הגלגל. אני במקומך הייתי הולך על קרוספיט אם המטרה היא להיות חזק ולרוץ מהר.
לא בהכרח לרוץ מהר.. המטרה שלי היא היפוטרפיה, קצת כוח (נו בכל זאת, לא ביקשתי סקוואט 100% כבד)ולרוץ.
בקיצור זה לשלב אימוני כוח עם SW. ואני לא מאמין שאינטרוולים של עד 30 דק' ישפיעו כלכך
אם אני מבין נכון התכנון הוא לרוץ 3 פעמים בשבוע בימים שאין בהם אימון כוח. כלומר 3 פעמים בשבוע יש לך סקוואט כבד ובחלקם דדליפט כבד, ובנוסף 3 ימים של ריצות במאמץ גבוה (כי בכל זאת, המטרה שלך להשתפר בזה ולא סתם לעשות הליכה או משהו). נשמע לי רעיון רע מאוד בגלל חוסר התאוששות של הרגליים, ואולי גם הגב תחתון.

היפוטרופיה?
כמו זה?

Hippo-Wallpaper-hippos-24491034-1680-1050.jpg

לא בהכרח לרוץ מהר.. המטרה שלי היא היפוטרפיה, קצת כוח (נו בכל זאת, לא ביקשתי סקוואט 100% כבד)ולרוץ.
בקיצור זה לשלב אימוני כוח עם SW. ואני לא מאמין שאינטרוולים של עד 30 דק' ישפיעו כלכך
הכוונה שלי שאמרתי סקוואט כבד לא הייתה למשקל מסויים, אלא כבד יחסית אליך, ו 3 סטים של 5 זה אמור להיות במשקל שהוא כבד לך.
ו30 דקות של אינטרוולים זה גם לא אימון קליל בכלל אמור להיות

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי שאמרתי סקוואט כבד לא הייתה למשקל מסויים, אלא כבד יחסית אליך, ו 3 סטים של 5 זה אמור להיות במשקל שהוא כבד לך.
ו30 דקות של אינטרוולים זה גם לא אימון קליל בכלל אמור להיות
אז מה אתה ממליץ לעשות? כי אני בכל זאת רוצה לשפר גם תסיבולת לב ריאה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית