דיון בגלל שאני לא החלטי אז החלטתי

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אני רוצה לשלב חדר כושר עם STREET WORKOUT וריצה. אני רוצה להיות "המתאמן המשולם" אני רוצה לקרוא לזה ככה..
גם כוח, גם סיבולת שריר, גם גוף יפה וגם סיבולת לב ריאה (ועל הדרך תרגילים מגניבים בSW).
אז, איך בדיוק? ראיתי המון דיונים על זה פה.. אשמח לתוכנית בחד"כ שתשלב STREET WORKOUT וLIFTING או משהו בסגנון..

תודה רבה לכל מי שרוצה לעזור, ובלי תגובות של "אל תעשה פשוט" "רק הרמות" רק SW" וכל מיני דברים כאלה.

אפשרי בכלל? אגב, לאכול זו הבעיה האחרונה שלי..

אז מה אתה ממליץ לעשות? כי אני בכל זאת רוצה לשפר גם תסיבולת לב ריאה..
אם אתה רוצה להשתפר בכל הדברים בו זמנית בלי עדיפות לאחד מהם אז גם הייתי ממליץ קרוספיט, לא ניסיתי את זה אבל ממה שאני יודע זה המטרה של קרוספיט.
אני נגיד עושה 531 לסקוואט ודדליפט ומשתדל לעשות אימוני ספרינטים בימים שאין לי אימון סקוואט או דדליפט. אני לא יודע עד כמה זה משפר סיבולת לב ריאה אז לא יכול להמליץ.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה להשתפר בכל הדברים בו זמנית בלי עדיפות לאחד מהם אז גם הייתי ממליץ קרוספיט, לא ניסיתי את זה אבל ממה שאני יודע זה המטרה של קרוספיט.
אני נגיד עושה 531 לסקוואט ודדליפט ומשתדל לעשות אימוני ספרינטים בימים שאין לי אימון סקוואט או דדליפט. אני לא יודע עד כמה זה משפר סיבולת לב ריאה אז לא יכול להמליץ.
כמובן שיש לי העדפה לכוח וSW.. אבל חשבתי שאם אני יצליח לרוץ כמו בן-אדם אז יהיה טוב יותר
הייתי משלב ריצות עם התכנית של ביל סטאר.
למה אתה צריך SW?מה אתה שימפנזה?
מה קשור שימפנזה?
בכל מקרה, פשוט כי אני אוהב את זה.

תפסת מרובה לא תפסת.
יש לך כ"כ הרבה יעדים, אתה פשוט תהיה גרוע בכולם, צר לי לומר. תתחיל מלהדגיש דבר אחד ותחשוב על איך לשפר את השאר.
דעתי האישית, תעשה את התכנית של ביל סטאר ותשלב אותה עם ריצות ופה ושם תעשה קופיקו

• פותח/ת השרשור
תפסת מרובה לא תפסת.
יש לך כ"כ הרבה יעדים, אתה פשוט תהיה גרוע בכולם, צר לי לומר. תתחיל מלהדגיש דבר אחד ותחשוב על איך לשפר את השאר.
שלח תתוכנית של ביל סטאר מאיפה לי לדעת מהי
5X5?
תפסת מרובה לא תפסת.
אבל רגע.. איזה מהם? נשלף לי פה BEGINNER
POWER
ORIGINAL

• פותח/ת השרשור
יש בפורטל
תבחר מה שמתאים לך מבחינת עומס, לא יודע מה הרמה שלך
וגם לזה יש

BILL STARR – GLENN PENDLAY 5×5
תוכנית אימונים – BILL STARR 5×5 -LINEAR VERSION
תוכנית אימונים – BILL STAR'S 5×5 MADCOW INTERMEDIATE LIFTERS
ורשום שמה שזה לא תוכניות למתחיל

רק רוצה להזכיר שהבחור כאן הוא בן 13 אז לא נראה לי שאנחנו בכוון הנכון אם אנחנו מדברים על 5x5
למה לא?
וגם לזה יש

BILL STARR – GLENN PENDLAY 5×5
תוכנית אימונים – BILL STARR 5×5 -LINEAR VERSION
תוכנית אימונים – BILL STAR'S 5×5 MADCOW INTERMEDIATE LIFTERS
ורשום שמה שזה לא תוכניות למתחיל
זה לא תכניות למתחילים כי ההתקדמות היא לינארית. ברמת העקרון, מתחיל יכול לעשות תכנית כמו SS ולהתקדם מאימון לאימון.
מכיוון שאתה רוצה להכניס דברים נוספים ללו"ז שלך, הייתי ממליץ על התקדמות לינארית

• פותח/ת השרשור
למה לא?

זה לא תכניות למתחילים כי ההתקדמות היא לינארית. ברמת העקרון, מתחיל יכול לעשות תכנית כמו SS ולהתקדם מאימון לאימון.
אוקי.. אבל התוכנית הזאת תביא לי גם היפוטרפיה? (או איך שלעזאזל לא אומרים את זה) או רק כוח?

למה לא?

כי יש לו עוד שנים של פוטנציאל מss

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חמוד שלי
אם אתה חושב שאתה מסוגל לאימון של חצי שעה של אינטרוולים במצטבר..או שאתה עושה אותם לא נכון, או שאתה צריך לשקול עתיד באתלטיקה
מתאים יותר.
הבחור יעשה 5X5 עם משקלים קלים יחסית, למיטב זכרוני רק הסט האחרון הוא יחסית קשה.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חמוד שלי
אם אתה חושב שאתה מסוגל לאימון של חצי שעה של אינטרוולים במצטבר..או שאתה עושה אותם לא נכון, או שאתה צריך לשקול עתיד באתלטיקה
בחיים שלי לא עשיתי אינטרוולים, אבל הבנתי שזה סוג של HIIT, אני לא יודע כמה זמן לעשות חחח.. ראיתי את זה פה ושם. מקסימום אני ייקח תוכנית מיוטיוב לזה ויעשה אותה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חמוד שלי

מתאים יותר.
הבחור יעשה 5X5 עם משקלים קלים יחסית, למיטב זכרוני רק הסט האחרון הוא יחסית קשה.
אני עדיין בדעה שמה שהילד מחפש זה כרוספיט. אני לא חושב שקיים שילוב בריא בין תוכנית כוח לאינטרוולים

בחיים שלי לא עשיתי אינטרוולים, אבל הבנתי שזה סוג של HIIT, אני לא יודע כמה זמן לעשות חחח.. ראיתי את זה פה ושם. מקסימום אני ייקח תוכנית מיוטיוב לזה ויעשה אותה
יש המון סוגים של אינטרוולים.
אני עדיין בדעה שמה שהילד מחפש זה כרוספיט. אני לא חושב שקיים שילוב בריא בין תוכנית כוח לאינטרוולים
אתה תופתע
התכנית של ביל סטאר יועדה בעבר לשחקני פוטבול בקולג', מאמין שאפשר לשלב בין אירובי עצים לבין כוח. הכל בגבול ההיגיון כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית