הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בגלל שאני לא החלטי אז החלטתי

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
אני רוצה לשלב חדר כושר עם STREET WORKOUT וריצה. אני רוצה להיות "המתאמן המשולם" אני רוצה לקרוא לזה ככה..
גם כוח, גם סיבולת שריר, גם גוף יפה וגם סיבולת לב ריאה (ועל הדרך תרגילים מגניבים בSW).
אז, איך בדיוק? ראיתי המון דיונים על זה פה.. אשמח לתוכנית בחד"כ שתשלב STREET WORKOUT וLIFTING או משהו בסגנון..

תודה רבה לכל מי שרוצה לעזור, ובלי תגובות של "אל תעשה פשוט" "רק הרמות" רק SW" וכל מיני דברים כאלה.

אפשרי בכלל? אגב, לאכול זו הבעיה האחרונה שלי..

• פותח/ת השרשור
יש המון סוגים של אינטרוולים.

אתה תופתע
התכנית של ביל סטאר יועדה בעבר לשחקני פוטבול בקולג', מאמין שאפשר לשלב בין אירובי עצים לבין כוח. הכל בגבול ההיגיון כמובן
אני רוצה כעיקרון לשפר את הסיבולת לב ריאה.. איזה סוגים של אינטרוולים יש?

אני רוצה כעיקרון לשפר את הסיבולת לב ריאה.. איזה סוגים של אינטרוולים יש?
המון
בתור מתחיל, לדעתי, אתה צריך להקדיש חודש ראשון של שיפור יכולת אירובית לריצה רגילה 3 פעמים בשבוע. כאשר הריצות מתבצעות על זמן וכל ריצה ארוכה מקודמתה. הקצב צריך להיות אחיד

• פותח/ת השרשור
המון
בתור מתחיל, לדעתי, אתה צריך להקדיש חודש ראשון של שיפור יכולת אירובית לריצה רגילה 3 פעמים בשבוע. כאשר הריצות מתבצעות על זמן וכל ריצה ארוכה מקודמתה. הקצב צריך להיות אחיד
אז סגרנו, מראשון הבא אני מתחיל הכל 😛

אתה לא תצליח להפוך ל"מתאמן המושלם" עם אימונים בישביל מטרות שונות בוא זמנית...
קודם אתה צריך לשפר את הגוף ולעסוק בבילדינג, אחרי זה לעסוק בכרוספיט ותרגילי SW
אחרי זה חיטוב ועוד...

לפי התוכנית שכתבת אתה רוצה להישתפר במתח ומקבילים בנובף להרמות הכבדות וגם ריצות, ליניארית עם עזר של מתח ומקבילים (אפשר גם יד קידמית) תחזק אותך ותעזור לך גם להוסיף משקלים להרמות הכבדות, בנוסף ריצות יתאימו לתוכנית כי היא לא עמוסה מידי.
חוץ מזה ממליץ לך להיתנסות בקרוספיט זה ישרת לך גם את המטרה.

אתה רוצה להיות חזק? תתאמן בכוח
אתה רוצה להשתפר בSW? תעשה יותר SW
אתה רוצה לרוץ יותר טוב\מהר\רחוק? תרוץ יותר

אם אתה רוצה לעשות ריצות על בסיס קבוע הבנתי שתצטרך לאמן רגליים במתכונת חיטוב @hanan
אתה יכול לעשות את הלינארית של ביל סטר, היא לא תוכנית קשה ואם תרצה תוכל להוסיף עזרים קצת מתח ומקבילים בסוף האימון אבל אל תשכח לא להגיע לכשל.
התוכנית עצמה בנוייה במקור לשחקני פוטבול, שמין הסתם רצים לא מעט.
תנסה לשחק עם זה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית