הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך לחזור לתקופה הנוראית הזאת בחיים שנקראת - חיטוב :(

• פותח/ת השרשור kosta
  • פורסם בתאריך

kosta

מושעה
3,955
2,114
נק' מוניטין:
3,874
3,955
2,114
אקטיב "ACT" ,חיפה
טוב שלום לכולם וערב טוב ,
אחרי שנזכרתי למה התחלתי להתאמן הבנתי שקצת הגזמתי עם המסה .
מיוני 14 עד עכשיו עליתי מ65 קילו ל90 קילו גובה 190-188.
שזה יחסית הרבה מסה אבל הרוב ממנו שומן.
הקו האדום שלי בחיטוב הזה יהיה 75 קילו והמטרה היא 10% שומן שזה בערך לפי חישוב גס 79 קילו .
להבדיל מהחיטוב הראשון שעשיתי החיטוב הזה יש לי מסת שריר נחמדה אפשר להגיד ואני ארצה לשמר אותה בצורה הכי טובה.
הבעיה היא שאני בצבא ואת הארוחת צהריים שלי אני לא יכול לשקול ואז זה אומר להסתמך על העין ופה אני גרוע .
ובחיטוב הראשון הייתי בדל פחמימה ויחסית אהבתי את זה כי לא הייתי עייף ,מצוברח ושאר הדברים המבאסים בחיטוב (כולל רעב)
הבעיה היא שיש לי הרבה מקורות חלבון אבל מעט מאוד מקורות שומן (מה שאומר דל פחמימה ושומן )
והייתי רוצה למנוע את זה .
תפריט אני אתחיל עם מה שיש בקילוגרם למשקל של 85 קילו ואצמצם את פחמימה עם הזמן .
טיפים והערות איך לשמר על מסת השריר ולהוריד את החששות של איבוד שריר (בצורה מוגזמת) ושאר הדברים שהמבאסים.
תודה שקראתם את החפירה ותודה אם תעזרו לי 😃

זה תלוי בך כמה שריר תאבד,כל עוד תמשיך להרים כבד ולאכול הרבה חלבון יהיה בסדר.
שמע,אני לא בן אדם שסופר קלוריות אני לא יכול לסבול את זה, אני כבר חודש פליאו אני אמנם מוודא תמיד שאני בגרעון (כי אני יודע בערך כמה אכלתי ומה אכלתי היום) אבל לא סופר.מגיע ביום לבערך 50 גרם פחמימה מפרי וקצת אורז או שני פירות. אני לא רעב וכמובן אני מרגיש מדהים בלה בלה בלה. פליאו זה תזונת על ועוד שטויות בוא נקצר.
בינתיים ירדתי 8.1 קילו בחודש האחרון.
תוריד MYFITNESSPAL ואם תסטה ב100 גרם בשר לא קריטי. כמובן שלספור זה עדיף

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בך כמה שריר תאבד,כל עוד תמשיך להרים כבד ולאכול הרבה חלבון יהיה בסדר.
שמע,אני לא בן אדם שסופר קלוריות אני לא יכול לסבול את זה, אני כבר חודש פליאו אני אמנם מוודא תמיד שאני בגרעון (כי אני יודע בערך כמה אכלתי ומה אכלתי היום) אבל לא סופר.מגיע ביום לבערך 50 גרם פחמימה מפרי וקצת אורז או שני פירות. אני לא רעב וכמובן אני מרגיש מדהים בלה בלה בלה. פליאו זה תזונת על ועוד שטויות בוא נקצר.
בינתיים ירדתי 8.1 קילו בחודש האחרון.
תוריד MYFITNESSPAL ואם תסטה ב100 גרם בשר לא קריטי. כמובן שלספור זה עדיף
8.1 קילו זה לא קצת יותר מידי? גם בהתחשב בנוזלים

יש פה תוספתן חחח שזה 200 גרם ? ואני מאמין שקצת שריר כי לא התאמנתי בחודש הזה (אבל קצת כי לא היה שריר לאבד)

8.1 קילו זה לא קצת יותר מידי? גם בהתחשב בנוזלים
לא נראה לי, כי אפשר בהחלט לרדת איזה 5 קילו נוזלים אם אתה מפסיק לאכול פחמימות (לדעתי אולי יותר, תלוי גם כמה נוזלי היית לפני)

טיפים והערות?
תצמד לתפריט ותתחיל להסתכל על אוכל בתור מספרים, הכיף נגמר חח

אל תגיד לעצמך בחיים "אני אקח רק קצת מזה" זה בחיים לא יגמר בקצת..

ואל תדאג שריר לא מאבדים כל כך מהר בטח לא באחוזים הגבוהים

• פותח/ת השרשור
טיפים והערות?
תצמד לתפריט ותתחיל להסתכל על אוכל בתור מספרים, הכיף נגמר חח

אל תגיד לעצמך בחיים "אני אקח רק קצת מזה" זה בחיים לא יגמר בקצת..

ואל תדאג שריר לא מאבדים כל כך מהר בטח לא באחוזים הגבוהים
אני לא מעדיף להצמד לתפריט אלא ערכים שאני צריך להגיע כי כל פעם בארוחת צהריים יש משהו אחר

לא ,תודה אני אוריד.
אתה מכניס לשם את מה שאכלת ואת הכמות ויש שם את הערכים של זה וככה אתה סופר כמה אכלת כל יום.
רק לפעמים כדאי לבדוק את הערכים שיש שם, להשוות עם גולינגו או משהו דומה, כי הבסיס נתונים שם זה אנשים שמשתמשים באפליקציה מוסיפים דברים, אז קורה שיש דברים לא ממש נכונים, אבל בגדול היא מעולה.

אתה מכניס לשם את מה שאכלת ואת הכמות ויש שם את הערכים של זה וככה אתה סופר כמה אכלת כל יום.
רק לפעמים כדאי לבדוק את הערכים שיש שם, להשוות עם גולינגו או משהו דומה, כי הבסיס נתונים שם זה אנשים שמשתמשים באפליקציה מוסיפים דברים, אז קורה שיש דברים לא ממש נכונים, אבל בגדול היא מעולה.
אפליקציה מעולה מומלצת מאוד ויש את הקטע עם הברקוד שזה הכי פשוט שיש.
הבעיה שיכול להיות וקרה מקרים שנגיד ב10 גרם זיתים הופיע לי 44 גרם שומן.. שים לב שהערכים הגיוניים

אפליקציה מעולה מומלצת מאוד ויש את הקטע עם הברקוד שזה הכי פשוט שיש.
הבעיה שיכול להיות וקרה מקרים שנגיד ב10 גרם זיתים הופיע לי 44 גרם שומן.. שים לב שהערכים הגיוניים
כן, צריך להסתכל ולא אוטומטית לשים את הדברים. יצא לי פעם גם ש40 גרם שיבולת שועל יש 70 גרם פחמימה חח.
לגבי הברקוד כן זה מעולה, בכל מוצר באריזה אני סורק את הברקוד ואם אין את המוצר הזה אז אני מכניס את הערכים, ככה גם ורם להגדלת הבסיס נתונים 😃

צריך מאוד לדעת איך לעבוד עם האפליקציה במיוחד שאתה אוכל בחד"א (על אחת כמה וכמה שהוא צבאי).

קנה משקל ב50 שקל ותשקול את האוכל שלך בחדר אוכל.אם החיטוב עד כדי כך חשוב לך זה לא אמור להפריע.

צריך מאוד לדעת איך לעבוד עם האפליקציה במיוחד שאתה אוכל בחד"א (על אחת כמה וכמה שהוא צבאי).

קנה משקל ב50 שקל ותשקול את האוכל שלך בחדר אוכל.אם החיטוב עד כדי כך חשוב לך זה לא אמור להפריע.

קשה לעבוד איתה בכל אוכל מוכן שלא אתה מכין כי אתה לא יכול להוסיף את כמות שמן או סוג מדויק.. במיוחד כאשר אתה אוכל בחד"א זה מחשב את האוכל שהוא נקי. וכל דבר אתה פשוט צריך להוסיף. אבל אפשר להעריך אני מאמין שתצליח עם זה זה בטוח עדיף מכלום

• פותח/ת השרשור
עם אוכל אני אסתדר ו כמויות תודה לכולם עם העזרה נתראה עוד 4 חודשים כשאהיה חטוב

• פותח/ת השרשור
במקום לפתוח נושא חדש אקפיץ פה

אז אני נמצא בערך 17-20 אחוז שומן אם בתחילת החיטוב אכנס בטעות לגירעון גדול (500+) השריר יפגע מזה ?

במקום לפתוח נושא חדש אקפיץ פה

אז אני נמצא בערך 17-20 אחוז שומן אם בתחילת החיטוב אכנס בטעות לגירעון גדול (500+) השריר יפגע מזה ?
500 ו500+ זה הבדל גדול.
זה קצת יותר מידי ויכול לתקוע אותך בעתיד.מה רע ב400? או יודע מה,אפילו 500(פלאט...לא +)

• פותח/ת השרשור
500 ו500+ זה הבדל גדול.
זה קצת יותר מידי ויכול לתקוע אותך בעתיד.מה רע ב400? או יודע מה,אפילו 500(פלאט...לא +)
שאם בטעות אכנס לגירעון של 500+
בהתחלה אני רוצה בכלל להיות באזור ה300-500

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית