סרטון סיום סבב שלישי של קורטה

תשמע זה בכלל לא הדיון פה, זה ממש מפספס תנקודה.

זה ברור שכולם חותכים במידה זו או אחרת, ושהרשימה הקצרה הזאת היא לא דוגמה לכלום, ויותר מזה- 800 טוטאל טבעי זה די גרנדיוזי ( כשדיברתי על 800@100 לא התכוונתי דוקוא לטבעיים אגב, אלא למסגרת גוף).
כל העניין פה זה שלא צריך להשמין בשביל ליפטינג .

אני בעצמי בימים אלה משלם מחיר מאוד כבד על השטויות שעשיתי, של לעלות ל122 ק"ג כשיכולתי להתנהל בצורה נכונה ולא לעבור 105 ק"ג.
לא רואה איך להגיע ל25% שומן בשלב ככ מוקדם בקריירת האימונים יכול לשרת מישהו.

טוב, ברור שיש גבול מסוים שלא צריך לעבור מבחינת עלייה במשקל/זמן. למצוא אותו זה כבר יותר מסובך ובגלל זה הרבה פעמים מגיעים למצב של השמנה לא הכרחית. אבל אני חושב שזה חלק מתהליך טבעי של למידה ואח"כ קל יותר לנהל את התזונה בצורה יעילה יותר.

זה ברור שכולם חותכים במידה זו או אחרת, ושהרשימה הקצרה הזאת היא לא דוגמה לכלום, ויותר מזה- 800 טוטאל טבעי זה די גרנדיוזי ( כשדיברתי על 800@100 לא התכוונתי דווקא לטבעיים אגב, אלא למסגרת גוף).
כל העניין פה זה שלא צריך להשמין בשביל ליפטינג
אם כולם חותכים, והרשימה הקצרה הזאת היא לא דוגמא לכלום, ו-800 טוטאל טבעי זה גרנדיוזי - אז כל הטיעון שלך נופל.

חשבתי על זה היום..על הלייפסטיל שלך @RussianHotGirl
אנשים מנסים כל הזמן לתייג אותך, פותח הדיון, שמן, לא שם על טכניקה, חזק וכד'
אתה לא באמת עונה על איזשהו תיוג מסויים אז חשבתי על זה קצת יותר לעומק..בוא תעקוב אחריי דקה
כמה אתה שוקל?115 קילו
לא מבקר אותך..אבל למה אתה שוקל ככה?
ואז יש את הדרך המוזרה שבה אתה מתלבש, מרים, המוזיקה שאתה שם בסרטונים, התגובות שלך בפורום וככככללל מה שסובב אותך..

מה שמוביל אותי למסקנה ש..אתה..אדוני..

היפסטר.

אם כולם חותכים, והרשימה הקצרה הזאת היא לא דוגמא לכלום, ו-800 טוטאל טבעי זה גרנדיוזי - אז כל הטיעון שלך נופל.
קרא קרא תשרשור גבר
😣🤦‍♂️

קרא קרא תשרשור גבר
קראתי גבר 😃
וניסיתי להבין למה כולם מנסים לדחוף את דעתם ואת השקפת עולמם לבן אדם שבכלל לא ביקש אותה. כנראה באמת פספסתי משהו שם.
אכן, 🤦‍♂️

לא יודע אם להשמין זה מה שעוזר, אבל תמיד עדיף לפספס למעלה מאשר למטה.
לעלות 4 קילו בחודש למתאמן בינוני, זה יעיל יותר מעלייה של 2 ק"ג- בדיוק כמו שעלייה של 10 ק"ג יעילה יותר מעלייה של 2 ק"ג ( לא יעיל )

לעלות 4 קילו בחודש למתאמן בינוני, זה יעיל יותר מעלייה של 2 ק"ג- בדיוק כמו שעלייה של 10 ק"ג יעילה יותר מעלייה של 2 ק"ג ( לא יעיל )

אני לא מדבר על קצב עליה. אני מדבר על זה שאתה חושב שהיית מגיע לאותן תוצאות גם על 105 קילו ובאותו קצב.

חשבתי על זה היום..על הלייפסטיל שלך @RussianHotGirl
אנשים מנסים כל הזמן לתייג אותך, פותח הדיון, שמן, לא שם על טכניקה, חזק וכד'
אתה לא באמת עונה על איזשהו תיוג מסויים אז חשבתי על זה קצת יותר לעומק..בוא תעקוב אחריי דקה
כמה אתה שוקל?115 קילו
לא מבקר אותך..אבל למה אתה שוקל ככה?
ואז יש את הדרך המוזרה שבה אתה מתלבש, מרים, המוזיקה שאתה שם בסרטונים, התגובות שלך בפורום וככככללל מה שסובב אותך..

מה שמוביל אותי למסקנה ש..אתה..אדוני..

היפסטר.
אני שונא היפסטרים

(פה אתה צריך להמשיך את הscene)

אליאב בן 16 סקוואט 260 דדליפט 260 בנצ' לא יודע כמה

אז יש לנו כבר 520 שזה אומר בנצ' לא יודע כמה של ~ 280 ק"ג? או קצת פחות?
ברצינות..הרי אם יש לו בנצ' של 180 זה כבר מפתיע לטובה ועדיין קילומטר מ 800..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית