הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיום סבב שלישי של קורטה

זה נראה לי מהזווית הזאת שהגב מתעגל קצת בסקוואט לא בטוח ב100 אחוז. חוץ מזה יפה מאוד!
מה המשקלים לסינגלים? ומה השם של הלהקה שמנגנת ברקע? ולמה אתה מגלגל את המוט על הרצפה בין כל חזרה בדד ליפט?

• פותח/ת השרשור
זה נראה לי מהזווית הזאת שהגב מתעגל קצת בסקוואט לא בטוח ב100 אחוז. חוץ מזה יפה מאוד!
מה המשקלים לסינגלים? ומה השם של הלהקה שמנגנת ברקע? ולמה אתה מגלגל את המוט על הרצפה בין כל חזרה בדד ליפט?
הגב כן מתעגל מעט
בכל זאת 8X5 ולא סינגל/זוג/שלשה , מה שגם זה לא משקל שמדאיג אותי יותר מדי.

המשקלים שלי לסינגלים הם 170 סקוואט ו-220 דדליפט , מקווה מאוד שאחרי הסבב הזה הם עלו ובהרבה .
הלהקה היא COMBAT
לגבי הדדליפט זה הסט אפ שמצאתי שהוא הכי נוח לי, זה סט אפ שדי שנוי במחלוקת ובחיפוש בפורום תוכל למצוא עליו דיון ארוך מאוד 😃

הגב כן מתעגל מעט
בכל זאת 8X5 ולא סינגל/זוג/שלשה , מה שגם זה לא משקל שמדאיג אותי יותר מדי.

המשקלים שלי לסינגלים הם 170 סקוואט ו-220 דדליפט , מקווה מאוד שאחרי הסבב הזה הם עלו ובהרבה .
הלהקה היא COMBAT
לגבי הדדליפט זה הסט אפ שמצאתי שהוא הכי נוח לי, זה סט אפ שדי שנוי במחלוקת ובחיפוש בפורום תוכל למצוא עליו דיון ארוך מאוד 😃
תודה מוריד את הדיסקוגרפיה מזכיר מאוד את NAGLFAR
בהצלחה בתחרות!

• פותח/ת השרשור
אבל זה לא הסבב הראשון של קורטה מאז התחרות נכון? אז איך אתה עושה את התכנית?
נחתי שבוע מהתחרות
עשיתי סבב
נחתי שבוע
התחלתי עוד סבב עם יותר משקל

עכשיו מתחיל לעבוד ״כבד״ (לא הולך לשבור שום שיאים באימונים) .

סך הכל 140 סקוואט ו-180 דדליפט זה המשקלים הכי גבוהים שנגעתי בהם מאז התחרות.

נחתי שבוע מהתחרות
עשיתי סבב
נחתי שבוע
התחלתי עוד סבב עם יותר משקל

עכשיו מתחיל לעבוד ״כבד״ (לא הולך לשבור שום שיאים באימונים) .

סך הכל 140 סקוואט ו-180 דדליפט זה המשקלים הכי גבוהים שנגעתי בהם מאז התחרות.
בונא אתה סוס עבודה רציני!! זה נשמע נפח אכזרי ששבוע לא יספיק לנוח ממנו, אבל אני לא ניסיתי זה סתם השערה...

בונא אתה סוס עבודה רציני!! זה נשמע נפח אכזרי ששבוע לא יספיק לנוח ממנו, אבל אני לא ניסיתי זה סתם השערה...

תנסה, אני נהנה לראות אנשים סובלים בזמן האימון 😃

אתה יודע שבאימון האחרון שלי בבלוק העצימות שגיא הציע לי כיסא לשבת עליו בזמן הסטים של הדדליפט כי הוא חשב שאני עומד להתעלף? 😁

• פותח/ת השרשור
תנסה, אני נהנה לראות אנשים סובלים בזמן האימון 😃

אתה יודע שבאימון האחרון שלי בבלוק העצימות שגיא הציע לי כיסא לשבת עליו בזמן הסטים של הדדליפט כי הוא חשב שאני עומד להתעלף? 😁
אני רק חיכיתי מתי להיכנס לסט הבא, רציתי להיכנס בערך דקה אחרי כל הסט אבל אני הסתכלתי על השעון ועד שהמחוג הגדול המפגר הזה לא הגיע לספרה מסוימת לא נכנסתי.
כשהוא כן הגיע time to kill it 🕴

וואו עלית במשקל גוף קצת
יש לי שאלה רצינית,איך אנשים מגיבים לזה שאתה 115 קילו ? (הורים,אנשים בכיתה איתך וכאלה)

• פותח/ת השרשור
וואו עלית במשקל גוף קצת
יש לי שאלה רצינית,איך אנשים מגיבים לזה שאתה 115 קילו ? (הורים,אנשים בכיתה איתך וכאלה)
הכיסאות בכיתה שלי לא אוהבים את זה.

סתם ברצינות אין שום בעייתיות מיוחדת אולי הערה פה ושם מצד ההורים.

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחחחחחחח
אנשים בבצפר נגיד לא אומרים לך שאתה ענק או מעירים מדי פעם ?
כל הזמן אומרים לי את זה 🤭
אבל זה פשוט כי אני נמצא בדרך כלל ליד ילדים ששוקלים 50-70 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית