נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
משקל גוף 115 בערך
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגב כן מתעגל מעטזה נראה לי מהזווית הזאת שהגב מתעגל קצת בסקוואט לא בטוח ב100 אחוז. חוץ מזה יפה מאוד!
מה המשקלים לסינגלים? ומה השם של הלהקה שמנגנת ברקע? ולמה אתה מגלגל את המוט על הרצפה בין כל חזרה בדד ליפט?
תודה מוריד את הדיסקוגרפיה מזכיר מאוד את NAGLFARהגב כן מתעגל מעט
בכל זאת 8X5 ולא סינגל/זוג/שלשה , מה שגם זה לא משקל שמדאיג אותי יותר מדי.
המשקלים שלי לסינגלים הם 170 סקוואט ו-220 דדליפט , מקווה מאוד שאחרי הסבב הזה הם עלו ובהרבה .
הלהקה היא COMBAT
לגבי הדדליפט זה הסט אפ שמצאתי שהוא הכי נוח לי, זה סט אפ שדי שנוי במחלוקת ובחיפוש בפורום תוכל למצוא עליו דיון ארוך מאוד 😃
אלה המשקלים שהיו לך בדצמבר לא? לא בדקת RM1 מאז?המשקלים שלי לסינגלים הם 170 סקוואט ו-220 דדליפט
לאאלה המשקלים שהיו לך בדצמבר לא? לא בדקת RM1 מאז?
אבל זה לא הסבב הראשון של קורטה מאז התחרות נכון? אז איך אתה עושה את התכנית?
נחתי שבוע מהתחרותאבל זה לא הסבב הראשון של קורטה מאז התחרות נכון? אז איך אתה עושה את התכנית?
בונא אתה סוס עבודה רציני!! זה נשמע נפח אכזרי ששבוע לא יספיק לנוח ממנו, אבל אני לא ניסיתי זה סתם השערה...נחתי שבוע מהתחרות
עשיתי סבב
נחתי שבוע
התחלתי עוד סבב עם יותר משקל
עכשיו מתחיל לעבוד ״כבד״ (לא הולך לשבור שום שיאים באימונים) .
סך הכל 140 סקוואט ו-180 דדליפט זה המשקלים הכי גבוהים שנגעתי בהם מאז התחרות.
בונא אתה סוס עבודה רציני!! זה נשמע נפח אכזרי ששבוע לא יספיק לנוח ממנו, אבל אני לא ניסיתי זה סתם השערה...
אני רק חיכיתי מתי להיכנס לסט הבא, רציתי להיכנס בערך דקה אחרי כל הסט אבל אני הסתכלתי על השעון ועד שהמחוג הגדול המפגר הזה לא הגיע לספרה מסוימת לא נכנסתי.תנסה, אני נהנה לראות אנשים סובלים בזמן האימון 😃
אתה יודע שבאימון האחרון שלי בבלוק העצימות שגיא הציע לי כיסא לשבת עליו בזמן הסטים של הדדליפט כי הוא חשב שאני עומד להתעלף? 😁
הכיסאות בכיתה שלי לא אוהבים את זה.וואו עלית במשקל גוף קצת
יש לי שאלה רצינית,איך אנשים מגיבים לזה שאתה 115 קילו ? (הורים,אנשים בכיתה איתך וכאלה)
חחחחחחחחחחחחחחחחהכיסאות בכיתה שלי לא אוהבים את זה.
כל הזמן אומרים לי את זה 🤭חחחחחחחחחחחחחחחח
אנשים בבצפר נגיד לא אומרים לך שאתה ענק או מעירים מדי פעם ?
אני מאמין שזה בגלל שאתה גומר להם את האוכל חחחחח 😛אולי הערה פה ושם מצד ההורים.
16מה אתה תלמיד בצפר??? בן כמה אתה?
מת לראות לאן תגיע בגיל 18
ניחוש שלי SHWמת לראות לאן תגיע בגיל 18