נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
משקל גוף 115 בערך
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רק רוצה לראות אותו עוקף את השיאים שלי לגיל 18 בתחרות הבאה למפלץ הזה יש המון פוטנציאלניחוש שלי SHW
או Super Duper Heavy Weight
אם הייתה לו טכניקה כמו בספרים אז המ.ג שלו היה מוצדק ?אתה לא חושב שהמשקל גוף שלך לא ממש מצדיק את המשקלים האלה? ועוד בטכניקה בכלל לא משהו?
אני סתם מציין את זה שהוא במשקל גוף ממש גבוה עם משקלים לא ממש מוצדקים, ולא ניראה שהוא שם ממש על עלייה נכונה במשקל\טכניקה.אם הייתה לו טכניקה כמו בספרים אז המ.ג שלו היה מוצדק ?
או שאם הוא היה קל יותר אז טכניקה גרועה יותר מתקבלת ?
אני קצת לא אובייקטיבי אבל מה לא מוצדק בדדליפט 180 8X5 ?אני סתם מציין את זה שהוא במשקל גוף ממש גבוה עם משקלים לא ממש מוצדקים, ולא ניראה שהוא שם ממש על עלייה נכונה במשקל\טכניקה.
כשמסתכלים על זה שהוא שוקל 115? הכל.אני קצת לא אובייקטיבי אבל מה לא מוצדק בדדליפט 180 8X5 ?
אתמול יצא לי לדבר עם טום על התרבות הקלוקלת של ההשמנה בקהילתנו הקדושה.אני קצת לא אובייקטיבי אבל מה לא מוצדק בדדליפט 180 8X5 ?
אף אחד לא אומר שזה תורםאני באמת לא מבין באיזה קטע אפשר להצדיק עודף משקל שכזה אצל ילד בן 16.
ועוד בטענה שזה "תורם" לו לענף הספורט.
זה לא קשור להקרבה. יש הבדל בין לעלות במשקל גוף לבין לעלות נטו שומן.אף אחד לא אומר שזה תורם
אבל אם הוא מוכן להקריב ק1ביות למען להיות חזק יותר שבתכלס זה המהות של ליפטינג,להיות חזק יותר אז זה החלטה שלו.
צודק הוא 115 קילו של שומן טהור. חוץ מזה אם הוא עולה 5 קילו שומן אבל 40 קילו בסקוואט,מה אכפת לו שהוא עלה בשומן ? הוא מנסה להיות חזק יותר,לא להראות טוב יותר בים.זה לא קשור להקרבה. יש הבדל בין לעלות במשקל גוף לבין לעלות נטו שומן.
אה אוקיי, אז בואו כולנו נעלה ל140+, העיקר עלה לנו הסקוואט בכמה קילו.צודק הוא 115 קילו של שומן טהור. חוץ מזה אם הוא עולה 5 קילו שומן אבל 40 קילו בסקוואט,מה אכפת לו שהוא עלה בשומן ? הוא מנסה להיות חזק יותר,לא להראות טוב יותר בים.
ואני 120 קילו של שומן טהור ? מה הקשר לא הבנתי.צודק הוא 115 קילו של שומן טהור. חוץ מזה אם הוא עולה 5 קילו שומן אבל 40 קילו בסקוואט,מה אכפת לו שהוא עלה בשומן ? הוא מנסה להיות חזק יותר,לא להראות טוב יותר בים.
אני לא יודע בקשר אליו, אבל יש כאלה שפשוט אוהבים לאכול. לתרץ את זה בעובדה שהמהות של ליפטינג זה להיות חזק אז זו הקרבה - קישקוש. יש מספיק אנשים בני 16 ששוקלים הרבה פחות ומרימים הרבה יותר.אף אחד לא אומר שזה תורם
אבל אם הוא מוכן להקריב ק1ביות למען להיות חזק יותר שבתכלס זה המהות של ליפטינג,להיות חזק יותר אז זה החלטה שלו.