הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיום סבב שלישי של קורטה

אתה לא חושב שהמשקל גוף שלך לא ממש מצדיק את המשקלים האלה? ועוד בטכניקה בכלל לא משהו?
אם הייתה לו טכניקה כמו בספרים אז המ.ג שלו היה מוצדק ?
או שאם הוא היה קל יותר אז טכניקה גרועה יותר מתקבלת ?

אם הייתה לו טכניקה כמו בספרים אז המ.ג שלו היה מוצדק ?
או שאם הוא היה קל יותר אז טכניקה גרועה יותר מתקבלת ?
אני סתם מציין את זה שהוא במשקל גוף ממש גבוה עם משקלים לא ממש מוצדקים, ולא ניראה שהוא שם ממש על עלייה נכונה במשקל\טכניקה.

אני סתם מציין את זה שהוא במשקל גוף ממש גבוה עם משקלים לא ממש מוצדקים, ולא ניראה שהוא שם ממש על עלייה נכונה במשקל\טכניקה.
אני קצת לא אובייקטיבי אבל מה לא מוצדק בדדליפט 180 8X5 ?

אני קצת לא אובייקטיבי אבל מה לא מוצדק בדדליפט 180 8X5 ?
אתמול יצא לי לדבר עם טום על התרבות הקלוקלת של ההשמנה בקהילתנו הקדושה.

אין סיבה בתכלס לעבור 18 אחוז שומן.
זה לא עוזר בכוח, לא טוב הורמונלית ומעלה אותך קטגוריות ללא הצדקה במקרה ואתה ספורטאי פעיל.

אני חושב שאפילו אפשר לתת כלל אצבע ולומר שלאדם טבעי אין ממש מה לחפש מעל 105 ק"ג אם הוא לא בגובה של הספגטי.
כמה אנשים אתה מכיר שישקלו מעל 100 ויהיו לא יותר מ15 אחוז שומן ?

אגב אני כמובן מכליל את עצמי בדרך הנלוזה הזאת.

אני באמת לא מבין באיזה קטע אפשר להצדיק עודף משקל שכזה אצל ילד בן 16.
ועוד בטענה שזה "תורם" לו לענף הספורט.
אף אחד לא אומר שזה תורם
אבל אם הוא מוכן להקריב ק1ביות למען להיות חזק יותר שבתכלס זה המהות של ליפטינג,להיות חזק יותר אז זה החלטה שלו.

אף אחד לא אומר שזה תורם
אבל אם הוא מוכן להקריב ק1ביות למען להיות חזק יותר שבתכלס זה המהות של ליפטינג,להיות חזק יותר אז זה החלטה שלו.
זה לא קשור להקרבה. יש הבדל בין לעלות במשקל גוף לבין לעלות נטו שומן.

זה לא קשור להקרבה. יש הבדל בין לעלות במשקל גוף לבין לעלות נטו שומן.
צודק הוא 115 קילו של שומן טהור. חוץ מזה אם הוא עולה 5 קילו שומן אבל 40 קילו בסקוואט,מה אכפת לו שהוא עלה בשומן ? הוא מנסה להיות חזק יותר,לא להראות טוב יותר בים.

צודק הוא 115 קילו של שומן טהור. חוץ מזה אם הוא עולה 5 קילו שומן אבל 40 קילו בסקוואט,מה אכפת לו שהוא עלה בשומן ? הוא מנסה להיות חזק יותר,לא להראות טוב יותר בים.
אה אוקיי, אז בואו כולנו נעלה ל140+, העיקר עלה לנו הסקוואט בכמה קילו.

ואני 120 קילו של שומן טהור ? מה הקשר לא הבנתי.

השומן לא תורם לך בכוח ומצד שני מביא איתו חסרונות.
אפשר להביא גם 800 טוטאל על 100 קילו.
בכל מקרה בדכ צריכה להיות חפיפה בין משקל גוף לטוטאל, ואני שוב אומר שלמתאמן טבעי (אולי יש יוצאים מהכלל, אני מכיר רק אחד בארץ) אין מה לחפש מעל 110 קג משקל גוף.

אף אחד לא אומר שזה תורם
אני לא יודע בקשר אליו, אבל יש כאלה שפשוט אוהבים לאכול. לתרץ את זה בעובדה שהמהות של ליפטינג זה להיות חזק אז זו הקרבה - קישקוש. יש מספיק אנשים בני 16 ששוקלים הרבה פחות ומרימים הרבה יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית