הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סיום סבב שלישי של קורטה

אני לא יודע בקשר אליו, אבל יש כאלה שפשוט אוהבים לאכול. לתרץ את זה בעובדה שהמהות של ליפטינג זה להיות חזק אז זו הקרבה - קישקוש. יש מספיק אנשים בני 16 ששוקלים הרבה פחות ומרימים הרבה יותר.
או שהם לא רוצים לבזבז זמן על חיטוב ? או לפחות לא כרגע ? כשהוא יגיע לאש גבוה יותר אז. אם מבחינתו הוא לא חושב שהוא צריך חיטוב אז הוא לא יחטב.
אה אוקיי, אז בואו כולנו נעלה ל140+, העיקר עלה לנו הסקוואט בכמה קילו.
מי שרוצה לעלות ל140 בשביל עוד משקל על המוט,שיבושם לו,למה לא ? כל עוד לא מפריע לו להראות שמן, מה הבעיה פה בדיוק
ואני 120 קילו של שומן טהור ? מה הקשר לא הבנתי.

השומן לא תורם לך בכוח ומצד שני מביא איתו חסרונות.
אפשר להביא גם 800 טוטאל על 100 קילו.
בכל מקרה בדכ צריכה להיות חפיפה בין משקל גוף לטוטאל, ואני שוב אומר שלמתאמן טבעי (אולי יש יוצאים מהכלל, אני מכיר רק אחד בארץ) אין מה לחפש מעל 110 קג משקל גוף.
1.זה היה ציניות,אני לא התכוונתי שדניאל הוא 115 קילו שומן טהור.
ברור ששומן לא תורם בכח,אבל חיטוב יכול להוריד משקלים והוא גם בזבוז זמן שיכול להיות מנוצל להתחזקות. אם לא מפריע לו להיות על אש גבוה אז שימשיך לגדול.

ברור ששומן לא תורם בכח,אבל חיטוב יכול להוריד משקלים והוא גם בזבוז זמן שיכול להיות מנוצל להתחזקות. אם לא מפריע לו להיות על אש גבוה אז שימשיך לגדול.
מה שאתה מתעקש לפספס פה, זה שאין סיבה לעלות לכזה משקל גוף לפני שסיימת תהליך של בניית טוטאל משוגע

מה שאתה מתעקש לפספס פה, זה שאין סיבה לעלות לכזה משקל גוף לפני שסיימת תהליך של בניית טוטאל משוגע
אני מסכים איתך שאין לדניאל מה לחפש ב115 קילו אני גם לא מבין למה הוא שם אבל שיעשה מה שהוא רוצה. יש את שחקן הפוטבול שריפטו מאמן,140 קילו עם סקוואט מטורף. הבן אדם גוש שומן מהלך ממש גור פילים,אם לא אכפת לו להראות ככה אז מגניב לו.
זאת דעתי,אבל הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד ואני מסכים איתך לגמרי.

מי שרוצה לעלות ל140 בשביל עוד משקל על המוט,שיבושם לו,למה לא ? כל עוד לא מפריע לו להראות שמן, מה הבעיה פה בדיוק
הבעיה היא שאין שום סיבה לעלות למשקל כזה. אפשר לעלות לאט לאט ועדיין להתקדם כמו שצריך במשקלים.

הבעיה היא שאין שום סיבה לעלות למשקל כזה. אפשר לעלות לאט לאט ועדיין להתקדם כמו שצריך במשקלים.
מבחינתך 90 קילו זה משקל גבוה מבחינתו 130 זה משקל גבוה. כל אחד ותפיסת העולם שלו. אני בטוח שהוא יחטב מתישהו וירדו הנוזלים והוא ירד הרבה במשקל הוא גם ירד ממ.ג תלת ספרתי ואז הוא יהיה חזק על מ.ג נמוך יותר,בינתיים הוא מתחזק,מה הבעיה בזה ?

איזה קטע....הוא לא ביקש מכם ביקורת על המשקל שלו ואם זה אופטימלי או לא
בדיוק מה שרציתי להגיד. מה זה הדיון הלא קשור הזה? כשהוא יחליט לעשות חיטוב הוא יעשה חיטוב הוא כבר ילד גדול. לדעתי הדבר היחיד שיש פה לדבר עליו זה הטכניקה בסקוואט.

אני הוספתי פה תת דיון לא בצורה תוקפת כי אני נמצא בדיוק באותה סירה שמתקשה לצוף.
בסה"כ זה נושא חשוב לדעתי

אני הוספתי פה תת דיון לא בצורה תוקפת כי אני נמצא בדיוק באותה סירה שמתקשה לצוף.
בסה"כ זה נושא חשוב לדעתי
ברור שאתה לא תקפת, אני פשוט לא רואה סיבה לפתוח על זה דיון. זו לא הייתה מטרת הפוסט.

אני לא חושב שהייתי מרגיש נעים אם היו מפתחים דיון שמבוסס על זה שאני שמן מדי וצריך לעשות חיטוב.....
הקטע שהוא כזה ליפטר וכל כך לא אכפת לו איך הוא ניראה ומה חושבים עליו, העיקר כרס עחי.

אני לא חושב שהייתי מרגיש נעים אם היו מפתחים דיון שמבוסס על זה שאני שמן מדי וצריך לעשות חיטוב.....
א. זה לא אנשים שמכירים מאתמול
ב. רוח הדברים
ג. זה עניין של בחירות ולא של סט פויינט מולד. סהכ עניין לדיון

אני לא יודע בקשר אליו, אבל יש כאלה שפשוט אוהבים לאכול. לתרץ את זה בעובדה שהמהות של ליפטינג זה להיות חזק אז זו הקרבה - קישקוש. יש מספיק אנשים בני 16 ששוקלים הרבה פחות ומרימים הרבה יותר.
מסכים כל כך
כשהם יגיעו למשקל שלו ירימו הרבה יותר
שומן סתם יושס על הגוף ומכביד עליו
בעיני לפחות

11003923_677580309034852_903984339_n.jpg

איכ איזה שמן, כל השומן נוטף ממנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית