נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
משקל גוף 115 בערך
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או שהם לא רוצים לבזבז זמן על חיטוב ? או לפחות לא כרגע ? כשהוא יגיע לאש גבוה יותר אז. אם מבחינתו הוא לא חושב שהוא צריך חיטוב אז הוא לא יחטב.אני לא יודע בקשר אליו, אבל יש כאלה שפשוט אוהבים לאכול. לתרץ את זה בעובדה שהמהות של ליפטינג זה להיות חזק אז זו הקרבה - קישקוש. יש מספיק אנשים בני 16 ששוקלים הרבה פחות ומרימים הרבה יותר.
מי שרוצה לעלות ל140 בשביל עוד משקל על המוט,שיבושם לו,למה לא ? כל עוד לא מפריע לו להראות שמן, מה הבעיה פה בדיוקאה אוקיי, אז בואו כולנו נעלה ל140+, העיקר עלה לנו הסקוואט בכמה קילו.
1.זה היה ציניות,אני לא התכוונתי שדניאל הוא 115 קילו שומן טהור.ואני 120 קילו של שומן טהור ? מה הקשר לא הבנתי.
השומן לא תורם לך בכוח ומצד שני מביא איתו חסרונות.
אפשר להביא גם 800 טוטאל על 100 קילו.
בכל מקרה בדכ צריכה להיות חפיפה בין משקל גוף לטוטאל, ואני שוב אומר שלמתאמן טבעי (אולי יש יוצאים מהכלל, אני מכיר רק אחד בארץ) אין מה לחפש מעל 110 קג משקל גוף.
מה שאתה מתעקש לפספס פה, זה שאין סיבה לעלות לכזה משקל גוף לפני שסיימת תהליך של בניית טוטאל משוגעברור ששומן לא תורם בכח,אבל חיטוב יכול להוריד משקלים והוא גם בזבוז זמן שיכול להיות מנוצל להתחזקות. אם לא מפריע לו להיות על אש גבוה אז שימשיך לגדול.
אני מסכים איתך שאין לדניאל מה לחפש ב115 קילו אני גם לא מבין למה הוא שם אבל שיעשה מה שהוא רוצה. יש את שחקן הפוטבול שריפטו מאמן,140 קילו עם סקוואט מטורף. הבן אדם גוש שומן מהלך ממש גור פילים,אם לא אכפת לו להראות ככה אז מגניב לו.מה שאתה מתעקש לפספס פה, זה שאין סיבה לעלות לכזה משקל גוף לפני שסיימת תהליך של בניית טוטאל משוגע
הבעיה היא שאין שום סיבה לעלות למשקל כזה. אפשר לעלות לאט לאט ועדיין להתקדם כמו שצריך במשקלים.מי שרוצה לעלות ל140 בשביל עוד משקל על המוט,שיבושם לו,למה לא ? כל עוד לא מפריע לו להראות שמן, מה הבעיה פה בדיוק
מבחינתך 90 קילו זה משקל גבוה מבחינתו 130 זה משקל גבוה. כל אחד ותפיסת העולם שלו. אני בטוח שהוא יחטב מתישהו וירדו הנוזלים והוא ירד הרבה במשקל הוא גם ירד ממ.ג תלת ספרתי ואז הוא יהיה חזק על מ.ג נמוך יותר,בינתיים הוא מתחזק,מה הבעיה בזה ?הבעיה היא שאין שום סיבה לעלות למשקל כזה. אפשר לעלות לאט לאט ועדיין להתקדם כמו שצריך במשקלים.
בדיוק מה שרציתי להגיד. מה זה הדיון הלא קשור הזה? כשהוא יחליט לעשות חיטוב הוא יעשה חיטוב הוא כבר ילד גדול. לדעתי הדבר היחיד שיש פה לדבר עליו זה הטכניקה בסקוואט.איזה קטע....הוא לא ביקש מכם ביקורת על המשקל שלו ואם זה אופטימלי או לא
למה אתה לא מחטב אז ?אני הוספתי פה תת דיון לא בצורה תוקפת כי אני נמצא בדיוק באותה סירה שמתקשה לצוף.
בסה"כ זה נושא חשוב לדעתי
ברור שאתה לא תקפת, אני פשוט לא רואה סיבה לפתוח על זה דיון. זו לא הייתה מטרת הפוסט.אני הוספתי פה תת דיון לא בצורה תוקפת כי אני נמצא בדיוק באותה סירה שמתקשה לצוף.
בסה"כ זה נושא חשוב לדעתי
כנס ללוג שלילמה אתה לא מחטב אז ?
כדרכו של פורום לפעמים מתפתחים תת דיונים. זה בסדר בדכברור שאתה לא תקפת, אני פשוט לא רואה סיבה לפתוח על זה דיון. זו לא הייתה מטרת הפוסט.
הוא כןלמה אתה לא מחטב אז ?
כנס ללוג שלי
כדרכו של פורום לפעמים מתפתחים תת דיונים. זה בסדר בדכ
הקטע שהוא כזה ליפטר וכל כך לא אכפת לו איך הוא ניראה ומה חושבים עליו, העיקר כרס עחי.אני לא חושב שהייתי מרגיש נעים אם היו מפתחים דיון שמבוסס על זה שאני שמן מדי וצריך לעשות חיטוב.....
א. זה לא אנשים שמכירים מאתמולאני לא חושב שהייתי מרגיש נעים אם היו מפתחים דיון שמבוסס על זה שאני שמן מדי וצריך לעשות חיטוב.....
מסכים כל כךאני לא יודע בקשר אליו, אבל יש כאלה שפשוט אוהבים לאכול. לתרץ את זה בעובדה שהמהות של ליפטינג זה להיות חזק אז זו הקרבה - קישקוש. יש מספיק אנשים בני 16 ששוקלים הרבה פחות ומרימים הרבה יותר.
שיפרוש לסומו הגועל נפש הזה.![]()
איכ איזה שמן, כל השומן נוטף ממנו.