נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
משקל גוף 115 בערך
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמה בוא נעלה את הרף ל25 אחוז שומן..קשה להיות 18 😭אתמול יצא לי לדבר עם טום על התרבות הקלוקלת של ההשמנה בקהילתנו הקדושה.
אין סיבה בתכלס לעבור 18 אחוז שומן.
זה לא עוזר בכוח, לא טוב הורמונלית ומעלה אותך קטגוריות ללא הצדקה במקרה ואתה ספורטאי פעיל.
אני חושב שאפילו אפשר לתת כלל אצבע ולומר שלאדם טבעי אין ממש מה לחפש מעל 105 ק"ג אם הוא לא בגובה של הספגטי.
כמה אנשים אתה מכיר שישקלו מעל 100 ויהיו לא יותר מ15 אחוז שומן ?
אגב אני כמובן מכליל את עצמי בדרך הנלוזה הזאת.
אתה מעלה סרטון לפורום, תכין את עצמך לביקורת ולא רק לטפיחות על הטוסיק, פה זה לא פורום קונטר סטרייק.איזה קטע....הוא לא ביקש מכם ביקורת על המשקל שלו ואם זה אופטימלי או לא
חיטוב זה לא בזבוז זמן, אחריי חיטוב אם עשית אותו כמו שצריך קל יחסית לחזור למשקלים הקודמים שלך ובמ.ג. קטן יותר.או שהם לא רוצים לבזבז זמן על חיטוב ? או לפחות לא כרגע ? כשהוא יגיע לאש גבוה יותר אז. אם מבחינתו הוא לא חושב שהוא צריך חיטוב אז הוא לא יחטב.
הבחור שאתה מדבר עליו צריך את המשקל הזה בשביל המשחק, הוא שחקן קו התקפה והחבר'ה שם צריכים להיות כבדים. אל לנו לשכוח גם שהבחור חזק ברמה מפגרת ואני לא חושב שאת הכח שלו הוא קיבל מקול אייד.אני מסכים איתך שאין לדניאל מה לחפש ב115 קילו אני גם לא מבין למה הוא שם אבל שיעשה מה שהוא רוצה. יש את שחקן הפוטבול שריפטו מאמן,140 קילו עם סקוואט מטורף. הבן אדם גוש שומן מהלך ממש גור פילים,אם לא אכפת לו להראות ככה אז מגניב לו.
זאת דעתי,אבל הבנתי את מה שאתה מנסה להגיד ואני מסכים איתך לגמרי.
מצטער, אני פשוט לא מבין איך בפוסט שמישהו העלה סרטון של סוף סבב כלשהו ומשקלים, צריך לעלות דיון על אחוז השומן שלו, אם זה בריא ואוטפימלי.נשמה בוא נעלה את הרף ל25 אחוז שומן..קשה להיות 18 😭
אתה מעלה סרטון לפורום, תכין את עצמך לביקורת ולא רק לטפיחות על הטוסיק, פה זה לא פורום קונטר סטרייק.
חיטוב זה לא בזבוז זמן, אחריי חיטוב אם עשית אותו כמו שצריך קל יחסית לחזור למשקלים הקודמים שלך ובמ.ג. קטן יותר.
ואני בכלל לא מדבר שזה לא כזה בריא לשבת על מ.ג. גוף כזה באחוז שומן כזה גבוה.
אני 111-112 קילו על 1.85 ואני מרגיש כבד בצורה בלתי נסבלת.
הבחור שאתה מדבר עליו צריך את המשקל הזה בשביל המשחק, הוא שחקן קו התקפה והחבר'ה שם צריכים להיות כבדים. אל לנו לשכוח גם שהבחור חזק ברמה מפגרת ואני לא חושב שאת הכח שלו הוא קיבל מקול אייד.
זה לא בזבוז זמן אבל בזמן הזה יכלת להתחזק. אז מה אם זה לא בריא,שום ספורט תחרותי הוא לא בריא,ואם דניאל היה רוצה להיות בריא אני בטוח שהוא לא היה אוכל מה שהוא אוכל (כי בוא נדבר דוגרי הוא כנראה לא עלה 15 קילו בלא יודע כמה זמן האחרון מתזונה מבוקרת.) רוב הליפטרים בפורום לא באמת שמים על מה שהם מכניסים לפה כי לא כזה מעניין אותם.נשמה בוא נעלה את הרף ל25 אחוז שומן..קשה להיות 18 😭
אתה מעלה סרטון לפורום, תכין את עצמך לביקורת ולא רק לטפיחות על הטוסיק, פה זה לא פורום קונטר סטרייק.
חיטוב זה לא בזבוז זמן, אחריי חיטוב אם עשית אותו כמו שצריך קל יחסית לחזור למשקלים הקודמים שלך ובמ.ג. קטן יותר.
ואני בכלל לא מדבר שזה לא כזה בריא לשבת על מ.ג. גוף כזה באחוז שומן כזה גבוה.
אני 111-112 קילו על 1.85 ואני מרגיש כבד בצורה בלתי נסבלת.
הבחור שאתה מדבר עליו צריך את המשקל הזה בשביל המשחק, הוא שחקן קו התקפה והחבר'ה שם צריכים להיות כבדים. אל לנו לשכוח גם שהבחור חזק ברמה מפגרת גם.
ברוך הבא לאינטרנט.מצטער, אני פשוט לא מבין איך בפוסט שמישהו העלה סרטון של סוף סבב כלשהו ומשקלים, צריך לעלות דיון על אחוז השומן שלו, אם זה בריא ואוטפימלי.
אם הוא היה מעלה את זה לפורום תמונות הגולשים הייתי מבין.
הביקורת שלי עוד בהתחלה הופנתה כלפי משתמש ספציפי. הוא לא ממש אמר את הדברים כמו שאתה אמרת.ברוך הבא לאינטרנט.
אני חושב שזה הערה במקום. הבן אדם מתכונן לתחרות, לא אומרים לו תרד במשקל כדי לזיין, אומרים לו תרד במשקל כדי להיות תחרותי יותר.
1. אם אתה מגיע לאותו משקל בהרמה אבל בקטגורית משקל נמוכה יותר, התחזקת.זה לא בזבוז זמן אבל בזמן הזה יכלת להתחזק. אז מה אם זה לא בריא,שום ספורט תחרותי הוא לא בריא,ואם דניאל היה רוצה להיות בריא אני בטוח שהוא לא היה אוכל מה שהוא אוכל (כי בוא נדבר דוגרי הוא כנראה לא עלה 15 קילו בלא יודע כמה זמן האחרון מתזונה מבוקרת.) רוב הליפטרים בפורום לא באמת שמים על מה שהם מכניסים לפה כי לא כזה מעניין אותם.
לגבי שחקן הפוטבול ברור שהם צריכים להיות כבדים אבל להיות חטוב יותר יכול להועיל לו. גם לו לא בריא להיות על 200 אש אבל מה לעשות ספורט תחרותי הוא לא בריא לגוף. גם לא לעשות סקוואט ודד בטכניקה כמו דניאל.
אבל הדיון הזה כבר מיצה את עצמו ממזמן.
הדיון בכלל לא התחיל על להיות תחרותי,ואגב איך הוא בכלל הגיע לבריאות ? חוץ מזה הוא יכול להפעיל שיקול דעת בעצמו מתי לחטב. הוא לא ימשיך לגדול לנצח אתם יודעים מתישהו הוא יחטבברוך הבא לאינטרנט.
אני חושב שזה הערה במקום. הבן אדם מתכונן לתחרות, לא אומרים לו תרד במשקל כדי לזיין, אומרים לו תרד במשקל כדי להיות תחרותי יותר.
לא עוקב אחריו באדיקות, אבל אני לא זוכר אותו אי פעם באחוז שומן מתחת ל25.הדיון בכלל לא התחיל על להיות תחרותי,ואגב איך הוא בכלל הגיע לבריאות ? חוץ מזה הוא יכול להפעיל שיקול דעת בעצמו מתי לחטב. הוא לא ימשיך לגדול לנצח אתם יודעים מתישהו הוא יחטב
ברור שהתחזקת אבל מי הכריח אותו לחתוך עכשיו ? הוא יעשה את זה כשהוא ירצה בינתיים הוא רוצה להתחזק.1. אם אתה מגיע לאותו משקל בהרמה אבל בקטגורית משקל נמוכה יותר, התחזקת.
2. זה משפט שאומרים על דברים אחרים, כמו על להרים פאקינג 300 סקוואט. להשמין על פארש ולנפנף בדגל ולצעוק אני ספורטאי, זה לא להיות ספורטאי. אפשר לצמצם את הנזקים מספורט תחרותי.
אף אחד לא מלטף לו את האגו,אבל לא גילית לו את אמריקה כשאמרת לו שהוא 115 קילו הוא אמר לך את זה בעצמו. יש לו את הסיבות שלו למה לחתוך וכנראה שכח כולל יותר מעניין אותו מרטיו. חוץ מזה שהוא בכיף נכנס לעד 110 במרץלא עוקב אחריו באדיקות, אבל אני לא זוכר אותו אי פעם באחוז שומן מתחת ל25.
כמו שאמרתי, אתה מעלה פוסט לפורום תצפה לקבל פרגונים ואם צריך גם טבילת אש.
כשאני מעלה פה PRים אני מצפה שאנשים יעירו לי על הטכניקה ויתנו לי טיפים לשיפור, אני לא פותח פוסטים על עצמי פה כדי שילטפו לי את האגו.
חוץ מהפוסט בפורום תמונות הגולשים. :>>>
הוא שמע על התחרות שלשום?ברור שהתחזקת אבל מי הכריח אותו לחתוך עכשיו ? הוא יעשה את זה כשהוא ירצה בינתיים הוא רוצה להתחזק.
נראה לי שהוא היה הטוען בה.לא מבין על מה הויכוח,טוב לו להיות ב115 קילו שיבושם לו. הוא יחטב כשהוא ירגיש שיש לו צורך. גם להתחזק זה התקדמות אתה יודע לא רק לרדת במשקל ולשמור על כח.הוא שמע על התחרות שלשום?
אני אישית יודע שיש תחרויות במועדים קבועים כל שנה(פלוס מינוס), אני מאמין שגם הוא. הוא צריך להערך בהתאם ומקווה שפעם הבאה הוא יעשה את זה ולא ירוץ אחריי עוד פלטות על המוט. זה לא חכם. הוא יגיע למשקל של מלאנצ'ייב וירים משקלים של מתחרה טבעי בקטגוריה עד 100, זה לא טוב.
נראה לי שהוא היה הטוען בה.לא מבין על מה הויכוח,טוב לו להיות ב115 קילו שיבושם לו. הוא יחטב כשהוא ירגיש שיש לו צורך. גם להתחזק זה התקדמות אתה יודע לא רק לרדת במשקל ולשמור על כח.
אה חחחחחחחחחח חשבתי דיברת על התחרות בחיפה איזה פייל
המורה אף פעם לא העירה לך קטנה כזאת של: ״אתה פשוט שמן״ או ״תיזהר על הכיסא שלא ישבר ישמן״ ?הכיסאות בכיתה שלי לא אוהבים את זה.
סתם ברצינות אין שום בעייתיות מיוחדת אולי הערה פה ושם מצד ההורים.
יותר כמו Super Fuqing Duper Hooper Looper Kooper Mooper Tooper Heavy Weight.ניחוש שלי SHW
או Super Duper Heavy Weight
אני חושב שממש הגזמתם.
נניח ויש לו בעיה עם המשקל שלו, זו בעיה שלו.
אחרי הכל, הוא ילד בן 16, ואתם מוצאים לנכון להכנס בו בלי סוף.
אני מציע, שתתנצלו, בפומבי או בפרטי, ותגיבו לעניין בלבד
אני בטוח שהוא מודע להכל
אנחנו לא שוכחים, ודווקא בגלל זה יתכן שהוא לא מודע להכל.סך הכל הוא בן 16 אל תשכחו..
מי בן 16 ששוקל הרבה פחות ומרים הרבה יותר?אני לא יודע בקשר אליו, אבל יש כאלה שפשוט אוהבים לאכול. לתרץ את זה בעובדה שהמהות של ליפטינג זה להיות חזק אז זו הקרבה - קישקוש. יש מספיק אנשים בני 16 ששוקלים הרבה פחות ומרימים הרבה יותר.