הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מקורי ?

Koral Viner

משתמש מתחיל
52
1
נק' מוניטין:
1
52
1
אני רוצה לדעת אם החומרים האלה טובים ,
סוסטנון של ראג'ה בצד ימין ,
ובולדנון ודקה קצר של ורטקס ,
תודה 😃

קבצים מצורפים

• 1424931886115-480611435.jpg
    1424931886115-480611435.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 241
  • 20150226_082248.jpg
    20150226_082248.jpg
    KB 53.9 · צפיות: 240
מבלי להכיר את המקור (למרות שקל לשער) אני יכול להגיד שמסדרת הזיופים האחרונה שמשתוללת זה לא.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה רבה , שקט נפשי חחח
ודרך אגב הייתי שמח ללמוד גם ולדעת איך בדיוק אתם יודעים ומה צריך לבדוק ,
הייתי שמח אם תשתפו מכיוון שידע לגבי מה להכניס לגוף איזה חומרים וכ'ו יש בשפע...
אבל הייתי שמח אם מישהו ישתף לגבי הידע שלו לגבי מה מזויף ומה לא איך להבדיל וכל מה שיכול לעזור בעניין הזה למי שלא יודע כמוני מכיוון שזה הדבר שבתכלס הכי מדאיג אותי בסייקל האי ידיעה אם החומר שאני בכלל מכניס לגוף זה מה שאני חושב שזה ולא סכנה לבריאות מעבר למה שאנחנו כבר מסקנים בתהליך של סייקל ,
ותודה רבה לכל מי שמגיב בנושא .

תשים לב שהתגובות שאתה מקבל פה הם "סיכוי טוב" .... שום דבר לא 100 אחוז. 100 אחוז זה רפואי מבית מרקחת. או שאתה ממש יודע שמי שאתה קונה ממנו הוא מטר מהיצרן.
יש מוצרים היום שניתן לבדוק את המקוריות שלהם בעזרת קודים לבדיקה ששמים היצרנים - אנדרגאונד או רפואי. אבל אין הרבה כאלו.
בולד וnpp יחד?

זה סאטלה של רעב 🤯

אני מתאר לעצמי שאני לא מחדש לרובכם כלום....
אבל יש היום מפעלים בסין שמייצרים לך על פי דרישה את הלייבלים ואת קופסאות הקרטון של הברנדים הנחשבים ביותר, ברמה של אחד לאחד,
על סמך מה בדיוק ניתן לקבוע מהתמונות שמדובר בחומר המקורי ?
100 אחוז זה רפואי מבית מרקחת.
הצרה היא שלא כולנו 'מצוידים' במרשם רופא או חברים טובים של רוקח 😉
לזייף.. אפשר גם רפואי

אני מתאר לעצמי שאני לא מחדש לרובכם כלום....
אבל יש היום מפעלים בסין שמייצרים לך על פי דרישה את הלייבלים ואת קופסאות הקרטון של הברנדים הנחשבים ביותר, ברמה של אחד לאחד,
על סמך מה בדיוק ניתן לקבוע מהתמונות שמדובר בחומר המקורי ?

הצרה היא שלא כולנו 'מצוידים' במרשם רופא או חברים טובים של רוקח 😉
לזייף.. אפשר גם רפואי

יש לך חברות כמו באלקאן וורמודזה או טייגר שמוכרות רפואי או ווטרינרי עם קודים. ואי אפשר לזייף תקודים.

תשים לב שהתגובות שאתה מקבל פה הם "סיכוי טוב" .... שום דבר לא 100 אחוז. 100 אחוז זה רפואי מבית מרקחת. או שאתה ממש יודע שמי שאתה קונה ממנו הוא מטר מהיצרן.
יש מוצרים היום שניתן לבדוק את המקוריות שלהם בעזרת קודים לבדיקה ששמים היצרנים - אנדרגאונד או רפואי. אבל אין הרבה כאלו.

זה סאטלה של רעב 🤯
יש בישראל כמה שמזייפים אמפולות של רפואי

יש בישראל כמה שמזייפים אמפולות של רפואי
לא מזייפים אמפולות שניתן לבדוק את הקוד עליהם אצל היצרן.
גם לבלק-פארמה כ-ug מקומי יש קוד. אין בכך בכדי להעיד על איכות החומר אבל זה בהחלט מאשר שהויאל יוצר אצל היצרן המקורי.

לא מזייפים אמפולות שניתן לבדוק את הקוד עליהם אצל היצרן.
גם לבלק-פארמה כ-ug מקומי יש קוד. אין בכך בכדי להעיד על איכות החומר אבל זה בהחלט מאשר שהויאל יוצר אצל היצרן המקורי.
לא קוד, ברור שלא
אבל הצרכן התמים לא יבדוק קוד

כבר שלחתי לכם לפני כמה ימים תמונה של אלין,
כניראה שפיספסת - אז הנה עוד תמונה שלה :
אני באופן כללי בעד מגע אישי עם קהל הלקוחות,שיווקית זה דבר נבון
במקום לשבת לה שם למעלה במגדל השן הממוזג במולדובה, שתרד אל העם

יש איזה קמצוץ מידע על הזייפנים והמוצרים שלהם?
כי חוץ מהידע ש"מזייפים" אין לאף אחד שום מידע בנושא.
יש לי מידע, הוכחות וצילומי מסך של שיחות שיוכיחו את זה. לצערי אסור ל לתרום את המידע לפורום

אני כם בטוח שלכולם כאן יש לפחות מושג קלוש מי מזייף ויכולים להעלות השערות שיובילו מהר מאוד לזיהוי

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית