נק' מוניטין:
1
- 52
- 1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בולד וnpp יחד?
הצרה היא שלא כולנו 'מצוידים' במרשם רופא או חברים טובים של רוקח 😉100 אחוז זה רפואי מבית מרקחת.
אני מתאר לעצמי שאני לא מחדש לרובכם כלום....
אבל יש היום מפעלים בסין שמייצרים לך על פי דרישה את הלייבלים ואת קופסאות הקרטון של הברנדים הנחשבים ביותר, ברמה של אחד לאחד,
על סמך מה בדיוק ניתן לקבוע מהתמונות שמדובר בחומר המקורי ?
הצרה היא שלא כולנו 'מצוידים' במרשם רופא או חברים טובים של רוקח 😉
לזייף.. אפשר גם רפואי
מה עם ה"בוסית" שלכם בבאלקן ... אלין ??יש לך חברות כמו באלקאן וורמודזה או טייגר שמוכרות רפואי או ווטרינרי עם קודים. ואי אפשר לזייף תקודים.
כאפארה עליה... היא קצת מתביישתמה עם ה"בוסית" שלכם בבאלקן ... אלין ??
שלח תמונה לתזכורת 🤤
יש בישראל כמה שמזייפים אמפולות של רפואיתשים לב שהתגובות שאתה מקבל פה הם "סיכוי טוב" .... שום דבר לא 100 אחוז. 100 אחוז זה רפואי מבית מרקחת. או שאתה ממש יודע שמי שאתה קונה ממנו הוא מטר מהיצרן.
יש מוצרים היום שניתן לבדוק את המקוריות שלהם בעזרת קודים לבדיקה ששמים היצרנים - אנדרגאונד או רפואי. אבל אין הרבה כאלו.
זה סאטלה של רעב 🤯
לא מזייפים אמפולות שניתן לבדוק את הקוד עליהם אצל היצרן.יש בישראל כמה שמזייפים אמפולות של רפואי
לא קוד, ברור שלאלא מזייפים אמפולות שניתן לבדוק את הקוד עליהם אצל היצרן.
גם לבלק-פארמה כ-ug מקומי יש קוד. אין בכך בכדי להעיד על איכות החומר אבל זה בהחלט מאשר שהויאל יוצר אצל היצרן המקורי.
יש בישראל כמה שמזייפים אמפולות של רפואי
אני באופן כללי בעד מגע אישי עם קהל הלקוחות,שיווקית זה דבר נבון
יש לי מידע, הוכחות וצילומי מסך של שיחות שיוכיחו את זה. לצערי אסור ל לתרום את המידע לפורוםיש איזה קמצוץ מידע על הזייפנים והמוצרים שלהם?
כי חוץ מהידע ש"מזייפים" אין לאף אחד שום מידע בנושא.