הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך להמשיך + תמונות

shakedsm

משתמש מתחיל
240
16
נק' מוניטין:
13
240
16
בן 29,
1.64
מ.ג התחלתי: 56 ק"ג
מ.ג עכשווי: 66 ק"ג

מתאמן 5 חודשים: 3.5 חודשים SS ו- 1.5 חודשים לינארית-מדקאו. יש לי תפריט לפי המדריך להעלאת מסה.
משקלים בתרגילי בסיס (לחמישייה):
סקוואט: 40-->110
בנצ' : 30 -->75
מיליטרי: 25-->54
דדליפט: 30 -->107

מתח + 17.5, מקבילים-רחב + 17.5

המטרה שלי היא בילדינג. בהמלצת הפורום והמאמרים פה עשיתי עד עכשיו תוכניות של כוח בעיקר בשביל ללמוד טכניקה, ושיהיה בסיס להמשך.
כרגע עושה מדקאו, ומאמין שיכול להעלות עוד קצת משקלים.

1. מה אתם מציעים לעשות בהמשך: חיטוב/מסה?
2. למשך כמה זמן?
3. איזה תוכנית אימונים? המטרה היא בילדינג ולא ליפטינג

אומרים לי שגדלתי ושבעיקר התרחבתי. אני מרגיש את זה יותר במשקלים על המוט, ואני רוצה לראות את זה בא יותר לידי ביטוי על הגוף.

מצורפות תמונות. רגליים לא צילמתי, הן חזקות אצלי (מבנה כזה).

תודה לכל המייעצים.

קבצים מצורפים

• פרונט רפוי.jpg
    פרונט רפוי.jpg
    KB 11.5 · צפיות: 228
  • צד רפוי.jpg
    צד רפוי.jpg
    KB 13.2 · צפיות: 193
  • גב רפוי.jpg
    גב רפוי.jpg
    KB 10.1 · צפיות: 202
  • פרונט מכווץ.jpg
    פרונט מכווץ.jpg
    KB 14 · צפיות: 234
  • צד מכווץ.jpg
    צד מכווץ.jpg
    KB 15.9 · צפיות: 217
קודם כל, כל הכבוד אתה מאוד חזק למשקל גוף שלך והתוצאות שלך מאוד לא שגרתיות ל5 חודשים בחד"כ. כמעט אף פעם לא שמעתי על מישהו שבפחות מחצי שנה מתחילת האימונים עשה נפח בנץ' פרס מעל משקל גוף ונפח מיליטרי כמעט במשקל גוף!! יש לך הרבה מאוד פוטנציאל ולדעתי גם אם המטרה שלך היא בילדינג אתה צריך לתת שנה נסיון לפתח קצת קריירת ליפטינג עם אימונים נכונים אתה יכול להגיע ממש ממש רחוק!
לדעתי למרות שהאחוז שומן שלך קצת גבוה אתה יכול להמשיך עוד מסה נקייה ל5-10 קילו לפני החיטוב!
לגבי תוכנית אימונים ממליץ להמשיך SS אם אתה עוד מתקדם ואם לא ללכת ללינארית או לטקסס.
למשך כמה זמן? כמה שאתה מרגיש כל עוד אתה מתקדם במשקלים

• פותח/ת השרשור
@ScrewYouHippies תודה. האמת שזה נפח די נמוך של 5 חזרות, לא של 10+ , אבל אני מרגיש שהתחזקתי.
ליפטינג לא מדבר אליי, מה גם שאני לא מאוד צעיר.
כמו שציינתי, כרגע אני בלינארית של ביל סטאר (מדקאו), לאחר שלפני חודש וחצי פרשתי מה SS.

@יהושע60 . Big Like.

עוד מישהו יכול לייעץ. שוב המטרה שלי היא בילדינג (אני מרגיש שאני צריך "להתנצל" 😅). אז להמשיך עוד עם הלינארית, להתחיל חיטוב,
להמשיך מסה/חיטוב בתוכנית אחרת. מה נראה לכם

@Moran Weissman
@lala17

@ScrewYouHippies תודה. האמת שזה נפח די נמוך של 5 חזרות, לא של 10+ , אבל אני מרגיש שהתחזקתי.
ליפטינג לא מדבר אליי, מה גם שאני לא מאוד צעיר.
כמו שציינתי, כרגע אני בלינארית של ביל סטאר (מדקאו), לאחר שלפני חודש וחצי פרשתי מה SS.

@יהושע60 . Big Like.

עוד מישהו יכול לייעץ. שוב המטרה שלי היא בילדינג (אני מרגיש שאני צריך "להתנצל" 😅). אז להמשיך עוד עם הלינארית, להתחיל חיטוב,

@Moran Weissman
@lala17
איך שבא לך. תשאר במדקאו תעלה 5-10 קילו ואז לך לחיטוב 😃

למה להתנצל?
אם אתה מרגיש שמיצית או שכבר לא קל לך עם תוכנית תובענית שכזאת הייתי בהחלט ממליץ לך על תוכניות אחרות כגון FBW עם התקדמות ליניארית או AB\PPL שיהיו עם דגש על התרגילים המורכבים ובעצימות גבוהה ותרגילי עזר ובידוד בנפח גבוה.

אתה עדיין תתקדם, אם כי מעט לאט יותר.
אבל אם תקפיד על התקדמות ומספיק גירוי לשריר, תזונה נכונה ושינה, אתה תגדל.

דעתי הכנה היא שבילדינג\ליפטינג הם סתם מונחים שלא אמורים לשנות כלום לחובבים שכמונו..
המטרה צריכה להיות להרים כבד ולגדול במסת שריר בכל סייקל של מסה.
כך או כך לאחר שתחטב, תראה יותר טוב ותוכל להמשיך על פלוס קלורי קטן יותר ולשמר את החיטוב הקיים עד כמה שאפשר.

אני דווקא בגישה של ab למטרת גדילה במיוחד בשלב זה שהמשקלים שלך לא רעים בכלל למשקל שלך ולזמן שאתה מתאמן,

אני לא חושב שיש טעם לחטב כרגע תוכל להעלות עוד..

תן בראש:79nb:

תעבור לfbw תשחק עם הטווחים של החזרות חל1 יהיו כח חלק יהיו בילדינג
עלי עבד יותר לעשות בתרגילים המורכבים בעיקר כח 5-6 חזרות ובפשוטים הייתי עושה 10-12 אם אתה רוצה יש לי אחלה תכנית fbw שראיתי ממנה תוצאות ממש טובות במסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית