עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קודם כל זה ידוע שב-2 קילוגרמים הראשונים יורדים בעיקר בנוזלים אבל אתה סוטה מהנושא. הבחור בתחילת הפוסט ציין שמדובר באיבוד של 8 קילו! אחרי 2-3 קילו של נוזלים זה כבר לא רלוונטי.
אה. עכשיו הבנתי. הכוונה שלך היא לא שלא מאבדים שריר אלה שמאבדים אותו בכמות כל כך זניחה במקרים מסוימים שזה לא רלוונטי. זה אני זה שנטפל לקטנות. הבנתי אותך נכון עכשיו?לא סטיתי מהנושא, פשוט לא הבנת את כוונתי.
אם ב 2 קילו מורידים נוזלים, אז בכל סוג חיטוב גם אם הוא מינימאלי תוריד מסת שריר? לא.
זה תלוי גם בין היתר באחוז השומן של המחטב, אם הוא שוקל 110 ק"ג על 1.70 על 35 אחוז שומן אזי אין שום סיבה בעולם שיאבד גרם של מסת שריר, משמע זה משתנה ואי אפשר לקבוע ככלל שתמיד תרד במסת השריר, זה תלוי בהרבה משתנים.
מה זאת אומרת אין שום קביעה חד משמעית בין חיטוב לאיבוד מסת שריר? זה לא ברור מאליו שבתקופת מאזן קלורי שלילי הגוף מנצל מאגרי אנרגיה כדי לספק את האנרגיה שחסר שזה אומר שהוא מנצל גם מאגרי שריר, מאגרי שומן ומאגרי הגליקוגן?
המצב שאתה מתכוון אליו הוא מצב שאליו הגוף ייכנס אם תיהיה בגירעון גדול מידיי ולמשך תקופה ארוכה מידייבמאזן קלורי שלילי, הגוף ינצל את המאגרים לפי המאזן ההורמונאלי. אם המאזן ההורמונאלי יהיה "גוף! שמור על השומן!" אז הגוף יפרק בעיקר שריר.. לעומת זאת, עם המצב ההורמונאלי יאפשר פירוק אופטימאלי של שומן אז הגוף יפרק בעיקר שומן (אני מניח שגם שריר ואולי בכלל לא שריר.. לא יודע). לגבי הגליקוגן, הגליקוגן בשריר לא מנוצל על ידי הגוף להפקת אנרגיה משום שהגליקוגן שבשריר נמצא בשירות השריר בלבד.
המצב שאתה מתכוון אליו הוא מצב סטרס שאליו הגוף ייכנס אם תיהיה בגירעון גדול מידיי ולמשך תקופה ארוכה מידיי
לא רשמת.איפה רשמתי מצב שמתאר סטרס?
לא רשמת.
אני אמרתי שזה מצב של סטרס.
אתה נכנס איתי לקטנות? 😳רשמת לי שמה שתיארתי הוא מצב של סטרס. ושאלתי מה בתיאור שלי הראה מצב של סטרס (גירעון גדול מידי, אימונים בחיטוב מכבידים מידי וכולי וכולי וכולי)
המצב שאתה מתכוון אליו הוא מצב שאליו הגוף ייכנס אם תיהיה בגירעון גדול מידיי ולמשך תקופה ארוכה מידיי
במאזן קלורי שלילי, הגוף ינצל את המאגרים לפי המאזן ההורמונאלי. אם המאזן ההורמונאלי יהיה "גוף! שמור על השומן!" אז הגוף יפרק בעיקר שריר.. לעומת זאת, עם המצב ההורמונאלי יאפשר פירוק אופטימאלי של שומן אז הגוף יפרק בעיקר שומן (אני מניח שגם שריר ואולי בכלל לא שריר.. לא יודע). לגבי הגליקוגן, הגליקוגן בשריר לא מנוצל על ידי הגוף להפקת אנרגיה משום שהגליקוגן שבשריר נמצא בשירות השריר בלבד.
אפשר הסבר לחלק הנ"ל? מעולם לא נתקלתי בטענה הזו. אם זה כך, כשהגוף מפריש גלוקגון ומפרק גליקוגן לגלוקוז ומעביר אותו לזרם הדם, יש שימוש רק במאגר הגליקוגן שנמצא בכבד?
בצורה שאתם מציגים את זה אפשר לחשוב שיש כאן שתי ישויות נפרדות: גוף ושרירים. אם הגליקוגן השרירי נמצא בשימוש להפקת אנרגיה ע"י השריר, הרי זה חלק ממאזן האנרגיה הכללי שהגוף צורך.אפשר הסבר לחלק הנ"ל?
אתה נכנס איתי לקטנות? 😳
טוב.
תוקן.
עכשיו, לצורך המשך הדיון, אם תועיל בבקשה להתעלם מהמילה סטרס ולהמשיך.
חיזקתי אותך וגם הבאתי הסבר קטן והכל נמחק ליבצורה שאתם מציגים את זה אפשר לחשוב שיש כאן שתי ישויות נפרדות: גוף ושרירים. אם הגליקוגן השרירי נמצא בשימוש להפקת אנרגיה ע"י השריר, הרי זה חלק ממאזן האנרגיה הכללי שהגוף צורך.
בטח נגמר הגליקוגן בשריר האצבעות שלך. ארוחה פחמימתית אחת קטנה ואתה יכול חזור ולכתוב הכל, ואולי אפילו להוסיף קצת.אין לי כוח לכתוב שוב
2-3 ? ירדתי בשבועיים הראשונים שלי 6 😱קודם כל זה ידוע שב-2 קילוגרמים הראשונים יורדים בעיקר בנוזלים אבל אתה סוטה מהנושא. הבחור בתחילת הפוסט ציין שמדובר באיבוד של 8 קילו! אחרי 2-3 קילו של נוזלים זה כבר לא רלוונטי.
כמה שקלת? אתה חושב שהיה עליך 6 קילו של נוזלים?2-3 ? ירדתי בשבועיים הראשונים שלי 6 😱
אפשרי. אפשרי שהיה בזה גם איזה קילו שומן כי זה מאוד אפשרי לאבד חצי קילו שומן בשבוע ואפילו יותר. אפשרי גם שאיבדתי קצת שריר כי לא אכלתי 48 שעות רצוף כי הייתי בניתוח אבל לא היה לי כמעט שריר לאבד.כמה שקלת? אתה חושב שהיה עליך 6 קילו של נוזלים?
או במילים אחרות, אין סיכוי.קודם כל זה ידוע שב-2 קילוגרמים הראשונים יורדים בעיקר בנוזלים אבל אתה סוטה מהנושא. הבחור בתחילת הפוסט ציין שמדובר באיבוד של 8 קילו! אחרי 2-3 קילו של נוזלים זה כבר לא רלוונטי.