עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה משה. הבאת לי כמה מושגים חדשים 😃עם סקוואט זה שונה, העיקרון שבסוף התנועה (או בתחילתה, תלוי מאוד בתרגילים שבוחרים) יש מעט מאוד רכיב מסובב ולכן השריר פחות עובד, כדי שתמיד יהיה רכיב סיבובי ישנם האנשים שלא מורידים עד הסוף או לא מעלים עד הסוף.
כמו כן לדוגמא בכפיפת מרפקים עם כל דבר שהוא, הכי קשה לך להרים את המשקל מתחילת התנועה (כאשר המרפקים "נעולים") עד האמצע, מהאמצע (ששם יש את הרכיב הסיבובי הגדול ביותר) עד סוף התנועה (כאשר המרפק מכופף) יותר קל כי הרכיב שם פחות סיבובי ויותר דוחס.
עם סקוואט זה שונה, העיקרון שבסוף התנועה (או בתחילתה, תלוי מאוד בתרגילים שבוחרים) יש מעט מאוד רכיב מסובב ולכן השריר פחות עובד, כדי שתמיד יהיה רכיב סיבובי ישנם האנשים שלא מורידים עד הסוף או לא מעלים עד הסוף.
כמו כן לדוגמא בכפיפת מרפקים עם כל דבר שהוא, הכי קשה לך להרים את המשקל מתחילת התנועה (כאשר המרפקים "נעולים") עד האמצע, מהאמצע (ששם יש את הרכיב הסיבובי הגדול ביותר) עד סוף התנועה (כאשר המרפק מכופף) יותר קל כי הרכיב שם פחות סיבובי ויותר דוחס.
אבל כשאתה מחזיק את המשקל במצב סטטי הכווץ הוא איזומטרי ואפשר לפי מה שמשה אומר להפיק את המיטב גם מהרכיב הסיבובי וגם מטווח התנועה.זה שהרכיב המסובב הוא הכי גדול בנקודה מסויימת לא אומר שאין טעם להמשיך את התרגיל מעבר. יש טווח תנועה מלא ולא מלא. לפי ההיגיון הזה אפשר להחזיק את המשקל סטטית בנקודה עם הרכיב המסובב הכי גדול. לא ייצא מזה הרבה.
יש טווח תנועה מלא, וצריך לנצל אותו.
אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל בCURLS לא צריך ליישר את היד עד הסוף כיוון שאז המתח עובר מהבייספס (OMG BICEPS OMG OMG) לטרייספס (OMG SKULLCRUSHERS OMG OMG)יש טווח תנועה מלא, וצריך לנצל אותו.
אתה לא יכול להחזיק את המשקל סטטית כי אז השריר שומר על אורכו ולא משנה אותו כנגד העומס.זה שהרכיב המסובב הוא הכי גדול בנקודה מסויימת לא אומר שאין טעם להמשיך את התרגיל מעבר. יש טווח תנועה מלא ולא מלא. לפי ההיגיון הזה אפשר להחזיק את המשקל סטטית בנקודה עם הרכיב המסובב הכי גדול. לא ייצא מזה הרבה.
יש טווח תנועה מלא, וצריך לנצל אותו.