הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מהפורטל, מוזר

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך
מסה מלוכלכת נמדדת בעודף קלורי גדול (ומוגזם)
אני באופן אישי לא אוהב לחרוג מ 250-270 פחמימה.
אבל כל אחד ומה שעובד לו יותר טוב

• פותח/ת השרשור
וגם נתתי לזה צ'אנס רגע, ובדקתי במחשבון תזונה את הערכים, ולא סיימתי את הארוחה ה3 שמה, והגעתי ל420+ פחמימה 2800+ קלוריות

• פותח/ת השרשור
בדקתי במחשבון תזונה את הערכים של מה שכתוב שמה בתפריט, וזה שונה לגמריי ממה שרשום בערכים הסופיים.
רשום שהערכים הסופיים זה 2700 קלוריות 350 פחמימה.
עשיתי את חצי מהתפריט והגעתי ליותר מ2800 קלוריות ויותר מ420 פחמימה
בדקתי במחשבון תזונה את הערכים של מה שכתוב שמה בתפריט, וזה שונה לגמריי ממה שרשום בערכים הסופיים.
רשום שהערכים הסופיים זה 2700 קלוריות 350 פחמימה.
עשיתי את חצי מהתפריט והגעתי ליותר מ2800 קלוריות ויותר מ420 פחמימה

333.jpeg

תלוי מה הכנסת שם. 3 כוסות קורנפלקס זה לא יותר מ 300-400 קל' אז כנראה שהכנסת 300 גרם קורונפלקס או משהו אחר אחרת זה לא הגיוני

• פותח/ת השרשור
תלוי מה הכנסת שם. 3 כוסות קורנפלקס זה לא יותר מ 300-400 קל' אז כנראה שהכנסת 300 גרם קורונפלקס או משהו אחר אחרת זה לא הגיוני
וגם חבל שלא רשמתם שם שזה תפריט למסה מלוכלת, כי אני שוקל 65 ואחרי חישוב הRMR שלי וה*1.2 יוצא שזה 2000, פלוס קלורי של 700 זה סוג של מלוכלכת, לא?

וגם חבל שלא רשמתם שם שזה תפריט למסה מלוכלת, כי אני שוקל 65 ואחרי חישוב הRMR שלי וה*1.2 יוצא שזה 2000, פלוס קלורי של 700 זה סוג של מלוכלכת, לא?
באימון אתה שורף עוד 300-400 קלוריות, נשאר לך פלוס של סה"כ 300-400, סביר בהחלט.

http://www.goleango.com/show_calculator_heb.php?cat_id=3&art_id=23
אם המחשבון הזה צודק אז @NaDepHiX במשקל 65 קילו בפעילות בחדר כושר באימון משקולות חופשי עם משקלים בינוניים שלוקח 45 דקות שורף 288 קלוריות.
רק כדי לסיים לכם פה את הויכוח.
דיון, לא ויכוח. לפי המחשבון שצירפת, במשקל 70 קילו ואימון משקולות כבד אפשר להגיע גם ל400.

אם כך, חמשת הקילוגרמים שנוספים למשקל הגוף מורידים את כמות הקלוריות הנשרפת ב 50 קלוריות בערך, לפי אותו מחשבון...
צפה בקובץ המצורף 24069

רק כדי להתחיל לכם פה את הויכוח שוב 😃

כנראה זה מנקודת הנחה שכשאתה שוקל יותר אתה עובד פחות באותו זמן נתון:lol:

וברצינות, כנראה שהוא פשוט ציטט צריכה לא נכונה. כשבדקתי עכשיו המחשבון מראה 216 על 65 ק"ג ו233 על 70 ק"ג בהתאמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית