הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט AD

GoldEagle

מושעה
1,307
349
נק' מוניטין:
706
1,307
349
אז ככה, בניתי תפריט, מאזן קלורי שלילי של -500, הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היחידה היא שבקושי יש אוכל.
כמעט כל האוכל שמן, משמע הרבה קלוריות, משמע פחות אוכל.
ברמה שארוחת ערב שלי היא 2 עלי חסה, 3 כפיות מיונז וקופסאת טונה.

איך אפשר להסתדר בדיאטה הזאת בלי לגווע ברעב ?
תודה לעוזרים.
נ.ב. אני יכול להעלות את התפריט אם זה יעזור.

אני הייתי מוסיף ירקות מבושלים, שילוב של תירס/אפונה/שעועית/טרד/גזר לבשל בסיר לערבב עם טיפה שמן זית, להוסיף קצת רטבים לטעם (ממש קצת) ואתה יכול לקבל כמות גדולה של אוכל בריא וטעים עם ערך קלורי נמוך.
מרקים גם ממלאים אותך ויש בהם כמות קלוריות נמוכה, תוסיף מרק עוף לארוחת צהוריים/ערב תאמין לי תרגיש הבדל.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי מוסיף ירקות מבושלים, שילוב של תירס/אפונה/שעועית/טרד/גזר לבשל בסיר לערבב עם טיפה שמן זית, להוסיף קצת רטבים לטעם (ממש קצת) ואתה יכול לקבל כמות גדולה של אוכל בריא וטעים עם ערך קלורי נמוך.
מרקים גם ממלאים אותך ויש בהם כמות קלוריות נמוכה, תוסיף מרק עוף לארוחת צהוריים/ערב תאמין לי תרגיש הבדל.
הבעיה היא חלבון ופחמימה.
הגעתי כבר ל 40 גר׳ פחמימה לא כולל מסטיקים והאבקת חלבון ואני לא רוצה להוסיף עוד, ומבחינת חלבון, אני לא רוצה לוותר עליו ולהיות עם פחות חלבון, כי המטרה שלי היא חלבון קצת יותר גבוה ( ככה אני מוריד בטיפה את השומן ונותן לי טווח תמרון של עוד דברים קטנים שאני יכול להוסיף לתפריט ).

מרקים אני מודע ליעילות שלהם, אבל מדובר במרק צח, וזה לא בדיוק משביע ( אולי אחרי 3-4 קעריות ), אני צריך לבדוק את הערכים של זה, כי ירקות אני לא יכול לשים יותר מדי בפנים כי ירקות משמע עוד קלוריות משמע לאכול פחות.

הבעיה היא חלבון ופחמימה.
הגעתי כבר ל 40 גר׳ פחמימה לא כולל מסטיקים והאבקת חלבון ואני לא רוצה להוסיף עוד, ומבחינת חלבון, אני לא רוצה לוותר עליו ולהיות עם פחות חלבון, כי המטרה שלי היא חלבון קצת יותר גבוה ( ככה אני מוריד בטיפה את השומן ונותן לי טווח תמרון של עוד דברים קטנים שאני יכול להוסיף לתפריט ).

מרקים אני מודע ליעילות שלהם, אבל מדובר במרק צח, וזה לא בדיוק משביע ( אולי אחרי 3-4 קעריות ), אני צריך לבדוק את הערכים של זה, כי ירקות אני לא יכול לשים יותר מדי בפנים כי ירקות משמע עוד קלוריות משמע לאכול פחות.
קצת קשה לי לעזור לך לא לעבור את ערכי הפחמימה כי לא עשיתי AD, אבל לגבי מרקים, אני קונה מרקים קפואים חברת סנפרוסט (המרק בצל והמרק פטריות ממש טעימים),600 גרם בשקית עולים 18.90 ומספיקים לכ-4 מנות כשהערכים ל100 גרם הם 45 קלוריות, 1 גרם חלבון, 4.2 גרם פחמימה ו2.8 גרם שומן. אני חייב להגיד שהמרק הזה דיי משביע אותי גם בכמויות של 150-200 גרם, תנסה אולי גם לך זה יעבוד.

• פותח/ת השרשור
קצת קשה לי לעזור לך לא לעבור את ערכי הפחמימה כי לא עשיתי AD, אבל לגבי מרקים, אני קונה מרקים קפואים חברת סנפרוסט (המרק בצל והמרק פטריות ממש טעימים),600 גרם בשקית עולים 18.90 ומספיקים לכ-4 מנות כשהערכים ל100 גרם הם 45 קלוריות, 1 גרם חלבון, 4.2 גרם פחמימה ו2.8 גרם שומן. אני חייב להגיד שהמרק הזה דיי משביע אותי גם בכמויות של 150-200 גרם, תנסה אולי גם לך זה יעבוד.
פחמימה אכן די נמוכה, אנסה.
איך המוצר מבחינת מחיר ?
וזה מהמרקים של פשוט להרתיח מים בקומקום, לשים את האבקה בקערה, להוסיף את המים הרותחים ולערבב ?

פחמימה אכן די נמוכה, אנסה.
איך המוצר מבחינת מחיר ?
וזה מהמרקים של פשוט להרתיח מים בקומקום, לשים את האבקה בקערה, להוסיף את המים הרותחים ולערבב ?
תקרא עוד פעם רשמתי שהמחיר 18.90 ל600 גרם. אני מחלק אותו ל4 מנות אז זה יוצר כ4-5 שקל למנה. זה כמובן לא זול כמו לבקש מסבתא להכין לך מרק אבל יש בזה את היתרון של מרק שאתה מכין מהר (כולה לשפוך לסיר מים ולתת לזה להתחמם).
וזה לא אבקה:
d79ed7a8d7a7d799d79d-d797d793d7a9d799d79d-d7a1d7a0d7a4d7a8d795d7a1d798-d7a6d799d79cd795d79d-d7a1d798d795d793d799d795-d790d7a8d799d794.jpg

זה אשכרה מרק מוכן וקפוא בתוך שקית שזה הרבה יותר טוב

• פותח/ת השרשור
תקרא עוד פעם רשמתי שהמחיר 18.90 ל600 גרם. אני מחלק אותו ל4 מנות אז זה יוצר כ4-5 שקל למנה. זה כמובן לא זול כמו לבקש מסבתא להכין לך מרק אבל יש בזה את היתרון של מרק שאתה מכין מהר (כולה לשפוך לסיר מים ולתת לזה להתחמם).
וזה לא אבקה:
d79ed7a8d7a7d799d79d-d797d793d7a9d799d79d-d7a1d7a0d7a4d7a8d795d7a1d798-d7a6d799d79cd795d79d-d7a1d798d795d793d799d795-d790d7a8d799d794.jpg

זה אשכרה מרק מוכן וקפוא בתוך שקית שזה הרבה יותר טוב
לא שמתי לב שרשמת.
ובשביל שאני יבין יותר טוב, זה פשוט מרק קר בתוך שקית ?
ועד כמה זה משביע ?
נ.ב. עכשיו הסתכלתי על התמונה יותר טוב, זה פשוט מרק מרוכז שאני בוחר כמה מים להוסיף ?

לא שמתי לב שרשמת.
ובשביל שאני יבין יותר טוב, זה פשוט מרק קר בתוך שקית ?
ועד כמה זה משביע ?
נ.ב. עכשיו הסתכלתי על התמונה יותר טוב, זה פשוט מרק מרוכז שאני בוחר כמה מים להוסיף ?
כן. אתה מרטיח מים ושופך את כל מה שיש לבפנים.
אני שם לפי המלצה 3.5 כוסות מים אבל אני בטוח שאפשר גם כמויות אחרות לפי נוחות. תקנה פעם אחת ותנסה לראות עד כמה זה משביע אותך לאומת המחיר ואם זה משתלם לך. לכל אחד לוקח כמויות אחרות כדי לשבוע אז אני לא יכול להחליט אם זה יתאים לך כמו שזה מתאים לי

• פותח/ת השרשור
כן. אתה מרטיח מים ושופך את כל מה שיש לבפנים.
אני שם לפי המלצה 3.5 כוסות מים אבל אני בטוח שאפשר גם כמויות אחרות לפי נוחות. תקנה פעם אחת ותנסה לראות עד כמה זה משביע אותך לאומת המחיר ואם זה משתלם לך. לכל אחד לוקח כמויות אחרות כדי לשבוע אז אני לא יכול להחליט אם זה יתאים לך כמו שזה מתאים לי
ננסה, נשמע טוב.
מבחינת טעם, לא מעובד מדי ?

• פותח/ת השרשור
טעם זה הדבר היחיד שאני יכול להגיד לך בבטחון שתהיה מבסוט ממנו 😃
אם ככה, אתה ממליץ בעיקר על הפטריות ?
כי בעגבניות יש אורז ובמרק ירקות יש הרבה ירקות ככה שאני לא יודע כמה פחמימה זה.

אם ככה, אתה ממליץ בעיקר על הפטריות ?
כי בעגבניות יש אורז ובמרק ירקות יש הרבה ירקות ככה שאני לא יודע כמה פחמימה זה.
התמונה שהבאתי זה לא כל מה שיש להם. אני לוקח בד"כ פטריות או בצל. שניהם ממש טעימים ואני הכי אוהב את הבצל.

• פותח/ת השרשור
התמונה שהבאתי זה לא כל מה שיש להם. אני לוקח בד"כ פטריות או בצל. שניהם ממש טעימים ואני הכי אוהב את הבצל.
האמת שאני גם אוהב בצל אבל פטריות יותר 🤤
כשאהיה בסופר אחליט.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לפרסם פה את התפריט?
בשמחה,
נ.ב.ון, בן 16, גובה 1.72-3 אבל אני מניח שיותר, זה הגובה שהשתמשת בו בחישוב BMR, שוקל נכון להיום 78.6, חישבתי עם משקל 80.
image.jpg
image.jpg
נ.ב. הבטטה זה רק כשמתחשק לי ושאני רעב, אם לא בא לי אז אני לוקח עוד קצת שומן.
זה לא תפריט סופי לחלוטין, אבל כעיקרון כן, לתפריט מתווסף סקופ חלבון ( דיימטייז ) קפה מוקה שאני לוקח לפני שאני יוצא לאימון ( בגלל ה 100 מ״ג קפאין ).
מה שכן, מנטלית אני עדיין במסה, ככה שאני רעב עכשיו.
הבאסה היחידה היא שבכל מסטיק אצלי יש גרם פחמימה ( 0.9 ליתר דיוק ) ככה שאני לא יכול לאכול אותם 3-4 כל פעם.
ומים, הרבה מים.

טיפים שיעזרו לתפריט יעזרו לי מאוד ( U C WUT I DID DERE ? )

התמונה של התפריט לא ברורה אחי אני בקושי רואה משהו..

אם אתה רוצה טיפ טוב זה תאכל בשר אדום זה שומר על השובע למשך זמן, נכון יש בו הרבה קלוריות, אז בארוחת צהרים נגיד 250 גרם בשר זה 750-650 קלוריות אבל תראה שתשבע

• פותח/ת השרשור
התמונה של התפריט לא ברורה אחי אני בקושי רואה משהו..

אם אתה רוצה טיפ טוב זה תאכל בשר אדום זה שומר על השובע למשך זמן, נכון יש בו הרבה קלוריות, אז בארוחת צהרים נגיד 250 גרם בשר זה 750-650 קלוריות אבל תראה שתשבע
לא יודע למה, אצלי התמונה בסדר גמור, בטח משהו בהעלאה נדפק, בכל מקרה, גם 300-400 גר׳ חזה עוף לא משביע אותי ככה ש...

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שאם אתה מקליק על התמונה היא גדלה, כן? אין לי מושג איך זה נראה בטלפון, אבל על מסך גדול אין בעיה.
אצלי בטלפון ( אייפון ) זה פותח בעמוד חדש את התמונה.
לא יודע איך זה בטלפונים אחרים.

לא קראתי את כל התגובות רק אגיד.
שזו המטרה ההפוכה בדיוק.ad אמור לתת לך לרוב תחושת שובע למרות האוכל המועט.
אם אתה רעב אולי אתה פשוט לא מגיב טוב לדיאטה ו/או, לא בנית תפריט נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית