הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית התאמת התוכנית לחיטוב

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
אז ככה זאת התוכנית שהייתה לי עד עכשיו:

A
בנץ
5×5
Bbb
10×5
(מנוחה קצרה לפאמפ)

סקוואט "כבד"

מתח משקל גוף מקס×4
(מנוחה קצרה לפאמפ)

בייספס/טרייספס

בטן

B
פרס 5×3
Bbb
10×3-4
(מנוחה קצרה לפאמפ)

סקוואט קל

מתח מקס×4
(מנוחה קצרה לפאמפ)

בייספס/טרייספס

בטן

C
בנץ rm5
עוד שני סטים עם משקל קצת יותר נמוך (למשל 105,100,95 הכל ל5 חזרות)
Bbb
10×3
(עם מנוחה קצרה לפאמפ)

חזה עליון בדאמבלים
10×3-4
(מנוחה קצרה לפאמפ)

סקוואט "כבד"

מתח מקס×4
(מנוחות קצרות לפאמפ)

בייספס/טרייספס

בטן

זה עבד לי טוב במסה. אבל עכשיו אני רוצה לחטב אז בטח אני לא אצליח להתאושש.
המטרה זה לשמור על הכח ולשמור על המסה (ליפטינג לחיצות עם בילדינג).
בסקוואטים אני עושה מה שאני יכול מבחינת הבלט דיסק שיש לי.

@Moran Weissman

יש דעות שאומרות שמה שעבד לך במסה, יכול לעבוד לך בחיטוב.
רק ללא המנטרה של עלייה במשקלי העבודה.

המטרה זה לשמור על הכח ולשמור על המסה (ליפטינג לחיצות עם בילדינג).

אף על פי כן,
לדעתי יש כאן נפח גדול מידיי ומיותר ברובו, כי על מנת לשמר את המסה הקיימת שלך כל מה שדרוש לך הוא לשמר את הכח הקיים.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על FBW קלאסי, להוסיף תרגילי עזר ואולי מבודד לכל קבוצת שריר (כי אתה בילדר ותימני, ככה נאמר לי..? )
ולהתקדם בצורה לינארית.

ל @stitch יש תוכנית FBW עם התקדמות ליניארית ממש טובה

ובכללי, אם לינארית "קל" לך מידיי, אתה יכול פשוט לעבוד בעצימות גבוהה על כל המורכבים ותעלה בנפח בעזר ובמבודדים.

נפח גבוה בתרגילי עזר לדעתי יהיה מועיל, לא 8-10. יותר.
לפחות לפי דעה שקראתי לאחרונה בספר של ג'יימי לואיס

• פותח/ת השרשור
יש דעות שאומרות שמה שעבד לך במסה, יכול לעבוד לך בחיטוב.
רק ללא המנטרה של עלייה במשקלי העבודה.

אף על פי כן,
לדעתי יש כאן נפח גדול מידיי ומיותר ברובו, כי על מנת לשמר את המסה הקיימת שלך כל מה שדרוש לך הוא לשמר את הכח הקיים.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על FBW קלאסי, להוסיף תרגילי עזר ואולי מבודד לכל קבוצת שריר (כי אתה בילדר ותימני, ככה נאמר לי..? )
ולהתקדם בצורה לינארית.

ל @stitch יש תוכנית FBW עם התקדמות ליניארית ממש טובה

ובכללי, אם לינארית "קל" לך מידיי, אתה יכול פשוט לעבוד בעצימות גבוהה על כל המורכבים ותעלה בנפח בעזר ובמבודדים.

נפח גבוה בתרגילי עזר לדעתי יהיה מועיל, לא 8-10. יותר.
לפחות לפי דעה שקראתי לאחרונה בספר של ג'יימי לואיס
בעיקרון אני אוהב את המתכונת של בנץ,פרס,בנץ.
ואני לא לגמרי בילדר, פשוט מרגיש לי שבלינארית אני רק אשמור על כח ולא אשמור על היפרטרופיה (במסה בלינארית לא גדלתי ככ).
ואני צריך לעבוד על נפח יחסית גבוה בלחיצות.

חשבתי להפחית בנפח של הכח (למשל 5×5 יהפוך ל5×3. ו5×3 יהפוך ל 5×1) ואת שאר הנפח להשאיר. מה דעתך?

בעיקרון אני אוהב את המתכונת של בנץ,פרס,בנץ.
ואני לא לגמרי בילדר, פשוט מרגיש לי שבלינארית אני רק אשמור על כח ולא אשמור על היפרטרופיה (במסה בלינארית לא גדלתי ככ).
ואני צריך לעבוד על נפח יחסית גבוה בלחיצות.

חשבתי להפחית בנפח של הכח (למשל 5×5 יהפוך ל5×3. ו5×3 יהפוך ל 5×1) ואת שאר הנפח להשאיר. מה דעתך?
בחיטוב אתה חייב להשתחרר מהמחשבה שנפח גבוה בשילוב של עצימות ייתן לך את מה שקיבלת במסה,
אם תשמר את משקלי העבודה שלך אתה לא תאבד מסת שריר.
ואם יש לך דגשים מסויימים שנתת במסה (תרגילים מבודדים) אז אתה יכול להמשיך לשמר גם אותם.

קח בחשבון שההתאוששות שלך שונה בחיטוב, ובגלל זה הייתי מתאים את זה לאימונים עצימיים ולא מוסיף נפח.

אלא אם אתה הולך על נפח גבוה עם משקלים נמוכים יותר ובונה יותר על מנוחות פעילות בין הסטים והחזרות.
אבל זה לא ריאלי למי שהגיע למשקלים יפים כמו שלך.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב אתה חייב להשתחרר מהמחשבה שנפח גבוה בשילוב של עצימות ייתן לך את מה שקיבלת במסה,
אם תשמר את משקלי העבודה שלך אתה לא תאבד מסת שריר.
ואם יש לך דגשים מסויימים שנתת במסה (תרגילים מבודדים) אז אתה יכול להמשיך לשמר גם אותם.

קח בחשבון שההתאוששות שלך שונה בחיטוב, ובגלל זה הייתי מתאים את זה לאימונים עצימיים ולא מוסיף נפח.

אלא אם אתה הולך על נפח גבוה עם משקלים נמוכים יותר ובונה יותר על מנוחות פעילות בין הסטים והחזרות.
אבל זה לא ריאלי למי שהגיע למשקלים יפים כמו שלך.
הבנתי אותך.. אז לינארית עם העזר ובלי ?bbb
כמה סטים לעזר כדאי?

כמה סטים לעזר כדאי?
תלוי בהתאוששות שלך.
אם הייתי עושה בנצ', הייתי מוסיף כעזר מקבילים או בנצ' צר.
כמה סטים?
תתחיל מתרגיל עזר אחד ותראה איך ההתאוששות ושמשקלי העבודה לא נפגעים.

אני זוכר שבחיטוב האחרון ביום שהייתי עושה פרס עצים, אז עשיתי 2 תרגילי חזה בנפח קצת יותר גבוה וזה לא פגע לי בהתאוששות.

אני לא אוהב לשחוק את עצמי בתכנית כח רגילה בחיטוב אלא אם היא מתוכננת עם אוטו-רגולציה שמאפשר לי דינאמיות, פשוט כי בחיטוב אין כח פיזי ומנטלי לבצע 3 אימונים קשים בשבוע.

לכן אני מעדיף תבנית fbw\ab שבה אימון אחד הוא בעל אופי יותר מטבולי\"היפרטרופיה", ואימון אחד עם עצימות גבוהה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית