תמונה 4 וחצי חודשים במסה - לפני\אחרי והערכת א.ש

מצב
השרשור נעול
אכן,
אני רוצה להגיע ל RM5 איתו, לפחות.

תחילת המסה התחילה בבנצ' פרס - 80
סקוואט - 60
דדליפט - 60

היעדים הם כמה שניתן להתקדם במסגרת הזמן שמאפשרת לי התקדמות עד החיטוב 😃
אבל אחד היעדים הראשונים שלי הוא להגיע לחמישיה של 100 בבנצ'.
אני מניח שכשאגיע ליעד, אולי אחשוב על חיטוב.
נראה בעוד 3 שבועות אם זה צלח 😉

קדימה תתן בראש אפילו שלפי הלוג יש לך עוד 4 שבועות ל 100

???

לגבי התמונות, אכן עליה טובה. אני לא הייתי ממשיך וממליץ להתחיל חיטוב (אלא אם זה לא מעניין אותך). מכאן והלאה העלאה במסת השריר תהיה ממש לא נקייה.
קל הרבה יותר לצבור מסה על פחמימה גבוהה. מה לא ברור?

• פותח/ת השרשור
תחילת המסה התחילה בבנצ' פרס - 80
סקוואט - 60
דדליפט - 60

היעדים הם כמה שניתן להתקדם במסגרת הזמן שמאפשרת לי התקדמות עד החיטוב 😃
אבל אחד היעדים הראשונים שלי הוא להגיע לחמישיה של 100 בבנצ'.
אני מניח שכשאגיע ליעד, אולי אחשוב על חיטוב.
נראה בעוד 3 שבועות אם זה צלח 😉

הבנצ כבר לא יותר גבוה.
הדדליפט כרגע על 107.5 בגלל ריסט
הסקוואט עדיין ב 87.5 בגלל ריסט.

ושוב,
התחלתי סקוואט ודדליפט רק לפני חודשיים.

Html שפה קשה. אני זוכר שכתבת איפשהו שהתחלת סקוואט ודדליפט באיחור. בכל מקרה התקדמת יפה במסה ובמשקלים אז קבל סמיילי :🙌

כמה גבוהה? מה המינימום? על סמך מה?
לא נשאלה שאלת הכמה. העיקרון האיכותי הוא שבתקופת מסה הגברת/האטת התהליך תיעשה ע"י העלאת/צמצום הגירעון בצורה היעילה ביותר ע"י העלאת/הפחתת צריכת הפחמימה. נכון שבעתיים בנוגע לצבירת נוזלים.

צמצום הגירעון
איזה גרעון?

שבתקופת מסה הגברת
ע"י העלאת/הפחתת צריכת הפחמימה.
זה עדיין לא מובן לי. אם אני אוכל 1000 גרם פחמימה לעומת 350 גרם, אני אעלה יותר במסת השריר בהינתן שהסך הקלורי דומה בשני המקרים? אם התשובה היא "כן" אני אשמח למחקרים בנושא.

לא נשאלה שאלת הכמה. העיקרון האיכותי הוא שבתקופת מסה הגברת/האטת התהליך תיעשה ע"י העלאת/צמצום הגירעון בצורה היעילה ביותר ע"י העלאת/הפחתת צריכת הפחמימה. נכון שבעתיים בנוגע לצבירת נוזלים.
האם העלאה של פחמימה תשפיע במידה ויש שמירה על מאזן קלורי זהה ע"י הורדת חלבון ו/או שומן?
ולהיפך, האם הורדה של פחמימה תשפיע במידה ויש שמירה על המאזן באמצעות העלאת חלבון ו\או שומן?

משנה שמן שכמותך

וואלה?

נניח ובאישון לילה, אני נכנס לחדר שלך, משאיל לדקה את מכנסי הג'ינס שלך, מדגם ביצים מאווררות ומחליף את תווית המידה לאחת אחרת, שעליה כתוב 50. זה ישנה לך משהו?

איזה גרעון?

זה עדיין לא מובן לי. אם אני אוכל 1000 גרם פחמימה לעומת 350 גרם, אני אעלה יותר במסת השריר בהינתן שהסך הקלורי דומה בשני המקרים? אם התשובה היא "כן" אני אשמח למחקרים בנושא.
אתה מפרק תהליך מורכב למרכיב בודד כשברור לך מה ההתייחסות אליו. גם לי.
אם כחלק מתהליך שהמטרה שלו היא צבירת מסה תצמצם 300g פחמימה ל-0g מבלי לשנות דבר סביר שיהיה לך יותר קשה לבנות מסת שריר.

אתה מפרק תהליך מורכב למרכיב בודד כשברור לך מה ההתייחסות אליו. גם לי.
אם כחלק מתהליך שהמטרה שלו היא צבירת מסה תצמצם 300g פחמימה ל-0g מבלי לשנות דבר סביר שיהיה לך יותר קשה לבנות מסת שריר.
מורן אבל לא אוכל 0 או 30 גרם פחמימה, אז למה המלצת לו להעלות עוד יותר את הפחמימה? יש הבדל לאכול 0, 30 או 300 (ותרצה או לא, אתה לא תצליח לאכול 0).

• פותח/ת השרשור
מורן אבל לא אוכל 0 או 30 גרם פחמימה, אז למה המלצת לו להעלות עוד יותר את הפחמימה? יש הבדל לאכול 0, 30 או 300 (ותרצה או לא, אתה לא תצליח לאכול 0).
אני חושב שהוא המליץ לי לקצץ בפחמימות על מנת לאזן את רמת הנוזלים בהמשך המסה ולמתן את העלייה כדי למנוע
עלייה מיותרת באחוזי השומן, אם הבנתי נכון? @Tom
וציין שזה עלול וכנראה שיפגע בהמשך ההתקדמות באימוני הכח (מפאת כמות פחמימות נמוכה יותר)

לא המלצתי לו בשום אופן להעלות את הפחמימה. קרא שוב.

ככל שיש לך יותר שומן, יש לך יותר אסטרוגן - זו סיבה אחת (סיבה אחרת זה מיוסטטין, אבל לא נכנס לזה כי המנגנונים הם על עכברים בעיקר)
סיבה שנייה אתה כל פעם צריך להעלות את הקלוריות כדי "לתחזק" את הגוף ולהמשיך להעלות במשקל (ולהתקדם באימונים). ככל שתעלה יותר קל' מעל ה-RMR, אתה בפוטנציאל גבוה יותר להשמין ביחס שונה מהעלאה בשריר.
סיבה שלישית זה חיטוב ארוך, מייגע, עם פוטנציאל לאבד מסת שריר ככל שהוא ארוך יותר (במיוחד אם יורדים ל-% שומן נמוך).

ואתה עוד מדבר איתי על מחקרים על גמלים?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית