הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חיטוב

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
איזה תוכנית הייתם ממליצים לחיטוב,לשימור מקסימאלי של כוח ואף עלייה קלה?

זה לא המקום הנכון לשאול את זה אבל אני אישית ממליץ או לעבוד עם תוכנית כוח כגון SS/לינארית או ללכת על תוכנית נפח קלה כגון AB/FBW שתתבסס על תוכנית כוח עם מאט פיצולים

• פותח/ת השרשור
זה לא המקום הנכון לשאול את זה אבל אני אישית ממליץ או לעבוד עם תוכנית כוח כגון SS/לינארית או ללכת על תוכנית נפח קלה כגון AB/FBW שתתבסס על תוכנית כוח עם מאט פיצולים
שמע כאן באים לתוכניות כוח וכאלה,נכון שחיטוב זה פחות עניין של כוח,אבל עדיין לדעתי זה המקום המתאים,ותודה:)

531 מהסיבה הפשוטה שיש מיקסום כל סבב ולא כל שבוע, עבדה ועובדת טוב להמון מחטבים.
קרא עליה בפורטל

531 מהסיבה הפשוטה שיש מיקסום כל סבב ולא כל שבוע, עבדה ועובדת טוב להמון מחטבים.
קרא עליה בפורטל
אם הוא ברמה של מתחיל לא עדיף לו לינארית?
לגבי 531 לדעתך עדיף לעשות אותה עם התרגילי עזר והכל כרגיל, או לקצץ בנפח של העזר בחיטוב?

נגיד ועבדת עם תכנית SS למסה,תכנית ה SS שלך תמשיך איתך גם לחיטוב אין בזה שינוי.
השינוי היחידי הוא בתזונה שלך בין תקופת חיטוב למסה.
יש בפורטל מבחר רחב של תכניות,ותזכור תבחר אחת תשקיע בה עד הסוף ותראה איך מתקדם אם לא מתקדם תשאל את עצמך מה אתה עושה לא נכון/במה אתה לא משקיע מספיק.

• פותח/ת השרשור
עשיתי בעקרון ss רק עם מתח במקום כי לא הצלחתי ללמוד פאוורקלין, אז אתה ממליץ פשוט להמשיך ככה? ולהעלות משקלים כשאני מרגיש שאני יכול?

נגיד ועבדת עם תכנית SS למסה,תכנית ה SS שלך תמשיך איתך גם לחיטוב אין בזה שינוי.
לא, היא לא.

עשיתי בעקרון ss רק עם מתח במקום כי לא הצלחתי ללמוד פאוורקלין, אז אתה ממליץ פשוט להמשיך ככה? ולהעלות משקלים כשאני מרגיש שאני יכול?
לא.
תעבור ל FBW, תתקדם בצורה ליניארית ואיטית יותר.
הכי חשוב שתשמור על משקלי העבודה שלך.

SS היא תוכנית שמיועדת כדי לעלות במשקלי העבודה מאימון לאימון, וזה לא מה שיקרה בזמן שתיהיה בגירעון שלילי.

• פותח/ת השרשור
לא, היא לא.

לא.
תעבור ל FBW, תתקדם בצורה ליניארית ואיטית יותר.
הכי חשוב שתשמור על משקלי העבודה שלך.

SS היא תוכנית שמיועדת כדי לעלות במשקלי העבודה מאימון לאימון, וזה לא מה שיקרה בזמן שתיהיה בגירעון שלילי.
מצטער על הבורות אבל אני לא ממש יודע מה זה לינארית...

@stitch
שתף את הבחור עם ה FBW הלינארית שלך המוכנה שלך 😃

Back
למעלה תחתית