עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע כאן באים לתוכניות כוח וכאלה,נכון שחיטוב זה פחות עניין של כוח,אבל עדיין לדעתי זה המקום המתאים,ותודה:)זה לא המקום הנכון לשאול את זה אבל אני אישית ממליץ או לעבוד עם תוכנית כוח כגון SS/לינארית או ללכת על תוכנית נפח קלה כגון AB/FBW שתתבסס על תוכנית כוח עם מאט פיצולים
אם הוא ברמה של מתחיל לא עדיף לו לינארית?531 מהסיבה הפשוטה שיש מיקסום כל סבב ולא כל שבוע, עבדה ועובדת טוב להמון מחטבים.
קרא עליה בפורטל
למה לא?זה לא המקום הנכון לשאול את זה
הוא שאל את זה בפורום power lifting והעבירולמה לא?
זה בדיוק המקום הנכון- מתחילים בתזונה ותוספים 😃
אה.הוא שאל את זה בפורום power lifting והעבירו
לא, היא לא.נגיד ועבדת עם תכנית SS למסה,תכנית ה SS שלך תמשיך איתך גם לחיטוב אין בזה שינוי.
לא.עשיתי בעקרון ss רק עם מתח במקום כי לא הצלחתי ללמוד פאוורקלין, אז אתה ממליץ פשוט להמשיך ככה? ולהעלות משקלים כשאני מרגיש שאני יכול?
מצטער על הבורות אבל אני לא ממש יודע מה זה לינארית...לא, היא לא.
לא.
תעבור ל FBW, תתקדם בצורה ליניארית ואיטית יותר.
הכי חשוב שתשמור על משקלי העבודה שלך.
SS היא תוכנית שמיועדת כדי לעלות במשקלי העבודה מאימון לאימון, וזה לא מה שיקרה בזמן שתיהיה בגירעון שלילי.
🚫❌❓אה.
אוקיי.
אז שכח ממה שכתבתי 🙃
עחי למה אין בה יד קדמית ודדליפט, ופקינג היי פולז?!תהנה: https://www.lbs.co.il/threads/62410/page-5#post-818641
אגב, אני חושב שהיא עמוסה מדי בשביל חיטוב. לזה, יותר מתאים הליניארית 5x5.
אם אני עחיך זה אומר שגם אני הילד של עימא?עחי למה אין בה יד קדמית ודדליפט, ופקינג היי פולז?!
קהאם אני עחיך זה אומר שגם אני הילד של עימא?
טוב,
🤣 תן לו מכל הלב. לא איזה יום-יומיים עלובים.טוב,
אם אתה כל כך רוצה.
לא אני בסדר תודה:omg:טוב,
אם אתה כל כך רוצה.