הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפרס לא זז!

• פותח/ת השרשור yoel_f1
  • פורסם בתאריך

yoel_f1

משתמש מתחיל
65
22
נק' מוניטין:
25
65
22
שלום, יש לי בעיה די מציקה, הכתפיים שלי ממש חלשות ולא מתקדמות יחסית לשאר חלקי הגוף, קשה לי מאוד להתמודד בפרס ולהעלות משקל אולי פעם בשבועיים בקושי, התכנית שלי לא עמוסה וזוהי לא הבעיה אני עושה סקוואט ואז פרס ואז דדליפט, אני מקפיד לאכול ולישון טוב והפרס לא עולה ומכאן גם הבנצ' נתקע .
אתם ממליצים להתחיל את האימון בפרס? או להוסיף תרגיל עזר לכתפיים או שאין צורך, אני בכלל לא במשקל גבוה בפרס ואני ממש בתחילת דרכי עוד לא עשיתי ריסט אחד בשום תרגיל, עזרה?

נתקעתי רק בפרס ובבנצ, ואני כן יקח לתשומת ליבי ויקפיד יותר, תודה על המענה

אני לא רואה איך זה משפיע

איזה מתיחות עשית? ואתה חושב שכדאי לי להעלות פרס לבדיקת טכניקה?

טכניקה זה גורם משמעותי בתקיעה במשקלים,בכללי אני ממליץ לך להעלות סרטונים של טכניקה בסקוואט דד פרס ובנץ.
הדיפס עלול להשפיע(בספק שזה מה שמשפיע)בגלל עומס נוסף על היד האחורית ועל החזה.

• פותח/ת השרשור
טכניקה זה גורם משמעותי בתקיעה במשקלים,בכללי אני ממליץ לך להעלות סרטונים של טכניקה בסקוואט דד פרס ובנץ.
הדיפס עלול להשפיע(בספק שזה מה שמשפיע)בגלל עומס נוסף על היד האחורית ועל החזה.
אני מבין, אני לא חושב שהדיפס משפיעים , אני אבדוק את הטכניקה שלי ויאכל יותר תודה על המענה

דווקא ממה שידוע לי בנצ' פרס בעצימות גבוהה בסמוך לפרס לעיתים משפיעים לרעה אחד על השני...

הפרס לא זז לבד? תזיז אותו
זה בטח יעזור

במשקלים האלה זה כנראה התזונה שלך, אבל בלי קשר SS גרועה ללחיצות, לפלג עליון בכללי.

הלחיצות שלי השתפרו ממש ב SS אז חבל סתם לזרוק.

לפותח הפוסט כמה אתה שוקל עכשיו ? איך אתה בדיוק יודע שאתה לא מתקדם ? אתה ניסיתה לעלות ולא מצליח לסגור 3 סטים ? ניסיתה לעשות ריסט לאחר 3 אימונים של כישלון ?
בכל מקרה זה באמת משקלים ממש קטנים להתקע בהם להרבה זמן, שי 2 סיבות נפוצות ללמה זה קורה
1. תבדוק שהטכניקה שלך טובה.
2. תבדוק שאתה עולה במ.ג.

דיי בטוח שאחד מהם לפחות לא מתקיים אצלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית