עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, לפעמים יוצא לי הלג דרייב ככה. נראה מה יהיה ב19.3 😉נהדר. רק התחת צריך קצת דבק מגע, שלא יעופף.
הוא כבר אחרי הבוטוקס... 🙄תותח, תעשה בוטקס בתחת כמו ש @Alikk1998 רשם לשיפור הבנץ.
אני מתלבט מה יותר חשוב לי, בילדינג או ליפטינג, בהתאם אני אחליט אם לעשות בוטוקס בתחת או לעשות לייזר בגב 😉תעשה בוטקס בתחת כמו ש @Alikk1998 רשם לשיפור הבנץ.
מתוכנן ל 29/3 😃מה עם החיטוב? 😆
אחלה אז אני לא מצפה לפחות מ140 בתחרות!!!מתוכנן ל 29/3 😃
למה לא 200?אחלה אז אני לא מצפה לפחות מ140 בתחרות!!!
אני לא רוצה שהוא יעקוף אותך כל כך מהר 😃למה לא 200?
לא איזה 140 חחאחלה אז אני לא מצפה לפחות מ140 בתחרות!!!
אל תדאג קטן עליך ויש לך עוד שבועיים ל137.5 אתה בטוח תגיע!לא איזה 140 חח
לא אחי אני לא מתקדם ב 2.5 קילו בשבוע, וגם בשבוע לפני התחרות אני לא הולך להתאמן חזק, איזה אימון קליל ביום ראשון וזהו. וגם בתחרות צריך לעצור על החזה, בערך כמו בסרטון של 127.5. אבל אם יהיה לי 130 אני אהיה מבסוט 😃אל תדאג קטן עליך ויש לך עוד שבועיים ל137.5 אתה בטוח תגיע!
צריך לעשות פיק לתחרות ולהפסיק עם בנץ שבוע לפני איפה אתה חיאל תדאג קטן עליך ויש לך עוד שבועיים ל137.5 אתה בטוח תגיע!
השתתפתי רק בתחרות אחת בחיים שלי וגם זה היה לפני 5 שנים אני כבר לא זוכר... למרות שזכיתי שם במקום ראשון 😃צריך לעשות פיק לתחרות ולהפסיק עם בנץ שבוע לפני איפה אתה חי
אם אתה חושב שזה גבול היכולת שלך לבינתיים אז החלטה שלך, חשבתי להחדיר בך קצת מוטיבציה שתרצה לשבור PR לפחות עוד פעם אחת לפני התחרות 😃לא אחי אני לא מתקדם ב 2.5 קילו בשבוע, וגם בשבוע לפני התחרות אני לא הולך להתאמן חזק, איזה אימון קליל ביום ראשון וזהו. וגם בתחרות צריך לעצור על החזה, בערך כמו בסרטון של 127.5. אבל אם יהיה לי 130 אני אהיה מבסוט 😃