עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הפיק שלי אמור להיות 95 לחמישיה שבוע לפני במידה ואתחרה.צריך לעשות פיק לתחרות ולהפסיק עם בנץ שבוע לפני איפה אתה חי
תודה על המוטיבציה אבל אני מציאותי. לצורך העניין ה132.5 זה לא בנץ' תחרותי, ה127.5 כן, אבל אם הוא ייראה ככה יכולים לפסיל אם התחת עולה מהספסל. ככה שאני מכוון ל 127.5 לפחות ואם יהיה יותר אז מעולה 😃אם אתה חושב שזה גבול היכולת שלך לבינתיים אז החלטה שלך, חשבתי להחדיר בך קצת מוטיבציה שתרצה לשבור PR לפחות עוד פעם אחת לפני התחרות 😃
אגב אתה מרגיש שהחגורה מוסיפה לך משקל לבנץ'?תודה על המוטיבציה אבל אני מציאותי. לצורך העניין ה132.5 זה לא בנץ' תחרותי, ה127.5 כן, אבל אם הוא ייראה ככה יכולים לפסיל אם התחת עולה מהספסל. ככה שאני מכוון ל 127.5 לפחות ואם יהיה יותר אז מעולה 😃
אני לא בטוח, אבל אני מרגיש יותר מכווץ איתהאגב אתה מרגיש שהחגורה מוסיפה לך משקל לבנץ'?
החגורה פיזית עוזרת בבדיוק כלום אבל זה יכול להיות אובר קיל אצל הרבה בנצרים, גם לי זה היה ככה ואני מאמין שעדיין ככה אבל הורדתי בשביל להתחזק בליאגב אתה מרגיש שהחגורה מוסיפה לך משקל לבנץ'?
כן זה אפילו יותר חשוב, שלא יראו לי את הכרסהיא גם שומרת שהחולצה לא תתרומם
אתה עושה עם חגורה בכל הסטים או רק בPR/סטים כבדים?אני גם כן עושה עם חגורה, מלבד העובדה שאני מרגיש הרבה יותר יציב איתה היא גם שומרת שהחולצה לא תתרומם - אז זה win-win 😃
😆😆😆😆אני גם כן עושה עם חגורה, מלבד העובדה שאני מרגיש הרבה יותר יציב איתה היא גם שומרת שהחולצה לא תתרומם - אז זה win-win 😃
אתה עושה עם חגורה בכל הסטים או רק בPR/סטים כבדים?
המגנזיום עוזר לך בבנצ' פרס באופן משמעותי?סטים ראשונים בחימום - בלי כלום.
מהסט השלישי לפני העבודה - מגנזיום.
סט שני לפי העבודה - מגנזיום וwrist wraps.
סט חימום אחרון - מגנזיום, wrist wraps וחגורה.
סט עבודה - מגנזיום, wrist wraps, חגורה ובריטני ספירס באוזניות.
סטים ראשונים בחימום - בלי כלום.
סט שני לפי העבודה - מגנזיום וwrist wraps.
סט חימום אחרון - מגנזיום, wrist wraps וחגורה.
סט עבודה - מגנזיום, wrist wraps, חגורה ובריטני ספירס באוזניות.
בדיוק מה שבאתי לשאול, בחיים לא פגשתי מישהו לוחץ חזה עם מגנזיום או עם בריטני ספירס 😲המגנזיום עוזר לך בבנצ' פרס באופן משמעותי?
יותר מבריטני ספירס?
מאידך, הייתי לוחץ את בריטני ספירס עם מגנזיום.בדיוק מה שבאתי לשאול, בחיים לא פגשתי מישהו לוחץ חזה עם מגנזיום או עם בריטני ספירס 😲
סטים ראשונים בחימום - בלי כלום.
סט שני לפי העבודה - מגנזיום וwrist straps.
סט חימום אחרון - מגנזיום, wrist straps וחגורה.
סט עבודה - מגנזיום, wrist straps, חגורה ובריטני ספירס באוזניות.
הייתי לוחץ אותה גם בלי מגנזיום 🙄מאידך, הייתי לוחץ את בריטני ספירס עם מגנזיום.
המגנזיום עוזר לך בבנצ' פרס באופן משמעותי?
יותר מבריטני ספירס?
לגבי בריטני ספירס אני לא יודע, אבל מגנזיום אני גם שם בלחיצות, מרגיש שהתפיסה במוט יותר טובהבדיוק מה שבאתי לשאול, בחיים לא פגשתי מישהו לוחץ חזה עם מגנזיום או עם בריטני ספירס 😲
מגניב,כן, מאוד. אין שום סיכוי שאני אעשה בנץ' כבד עם יד לחה ומזיעה.
העם דורש שתפסיק להוליך אותו שולל ותגלה מה אתה באמת שומע! 📢