הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להתחיל לעצב את הגוף - בן 17

The_Beast

משתמש פעיל
376
16
נק' מוניטין:
64
376
16
שלום לכם , אני בן 17 שוקל 59 פלוס מינוס וגובה 170 מטופל בהורמון גדילה והרופא אומר לי שהגוף שלי נוטה להפוך דברים יותר לשומן מאנשים אחרים ...
עכשיו ככה : אני יודע שהמשקל שלי יחסית נמוך ואפשר לעלות עוד אבל הגוף שלי ממש שומני .. נראלי יש לי אחוז שומן יחסית גבוה . שאני יושב יש לי פסיי עור אדומים וגדולים יחסית .. וגם שאני מכווץ את היד כמו שעושים שריר אז ישלי פסי עור כאלה ( 2) .... בקיצור מה שאני חושב שיש לי זה גם אחוז שומן גבוה יחסית למרות המשקל שהוא יחסית נמוך וגם חוסר במסת שריר .. אז אני לא יודע מה לעשות .. אני מת "לסדר" את הירכיים שלי שהם גם גדולות ואת הבטן .. לא יודע מה לעשות וכמובן שאני הולך להרשם לחדכ .
תודה לעוזרים
סליחה אם זה לא הפורום המתאים אני חדש כאן

קבצים מצורפים

• 20150307_101935.jpg
    20150307_101935.jpg
    KB 25.3 · צפיות: 130
  • 20150307_101947.jpg
    20150307_101947.jpg
    KB 26.3 · צפיות: 129
  • 20150307_101958.jpg
    20150307_101958.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 135
  • 20150307_102004.jpg
    20150307_102004.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 131
  • 20150307_195030.jpg
    20150307_195030.jpg
    KB 19.1 · צפיות: 160
  • 20150307_195036.jpg
    20150307_195036.jpg
    KB 17 · צפיות: 123
  • 20150307_195041.jpg
    20150307_195041.jpg
    KB 15.7 · צפיות: 136
  • 20150307_195049.jpg
    20150307_195049.jpg
    KB 20.6 · צפיות: 166
  • 20150307_195104.jpg
    20150307_195104.jpg
    KB 25.8 · צפיות: 161
נערך לאחרונה:
קודם תבנה לך תוכנית אימונים ab,abc,ss מה שמתאים לך ותזונה בדגש על פחמימה מורכבת (אורז,שיבולת שועל,תפוחי אדמה) חלבון:(חזה עוף,טונה,ביצים) ושומן איכותי (אבוקדו,אדוזים וכו) (אתה יכול להעזר ממאמרים שיש פה בפורום) לגבי הבעיה שלך אני מאמין שבזמן שתעלה במסת השריר בגוף הגוף שלך יאבד פסיי העור האלה מנסיון. ועצה שלי לפי מה שאתה מספר אתה"skinny fat" ומכיוון שאין לך מסת שריר גבוהה אבל אחוז שומן גבוהה אני ממליך לך על מסה נקייה אם פלוס קלורי קטן. שיהיה לך בהצלחה מקווה שעזרתי.

• פותח/ת השרשור
קודם תבנה לך תוכנית אימונים ab,abc,ss מה שמתאים לך ותזונה בדגש על פחמימה מורכבת (אורז,שיבולת שועל,תפוחי אדמה) חלבון:cray:חזה עוף,טונה,ביצים) ושומן איכותי (אבוקדו,אדוזים וכו) (אתה יכול להעזר ממאמרים שיש פה בפורום) לגבי הבעיה שלך אני מאמין שבזמן שתעלה במסת השריר בגוף הגוף שלך יאבד פסיי העור האלה מנסיון. ועצה שלי לפי מה שאתה מספר אתה"skinny fat" ומכיוון שאין לך מסת שריר גבוהה אבל אחוז שומן גבוהה אני ממליך לך על מסה נקייה אם פלוס קלורי קטן. שיהיה לך בהצלחה מקווה שעזרתי.
אחי יש מצב אתה עוזר לי בווצאפ בפלאפון זה ממש ממש יעזור לי אני גם אשלח תמונה.. פשוט אני ממש מבואס מזה .. ואני לא מבין למה לעשות מסה ... ולא להוריד איזה 5 קילו ואז לעשות מסה ..

קודם כל יש אפשרות לשלוח הודעה פרטית פה בפורום. ולגבי המסה מכיוון שגם יש לך א.ש גבוהה ומסת שריר נמוכה לא כדאי לחטב מהנוקדה הזאת אני ממליץ לך לעשות מסה לעלות טוב במסת שריר (בהשתדלות לא לעלות גם שומן מיותר) ורק אז לחטב. זה בזבוז זמן לחטב במצבך הנוכחי.

• פותח/ת השרשור
קודם כל יש אפשרות לשלוח הודעה פרטית פה בפורום. ולגבי המסה מכיוון שגם יש לך א.ש גבוהה ומסת שריר נמוכה לא כדאי לחטב מהנוקדה הזאת אני ממליץ לך לעשות מסה לעלות טוב במסת שריר (בהשתדלות לא לעלות גם שומן מיותר) ורק אז לחטב. זה בזבוז זמן לחטב במצבך הנוכחי.
אבל אחי הבעיה היא שאני לא מבין הזה כלום ... ואני לא יכול לשלוח פרטיות באתר צריך 50 הודעות כדי לשלוח הודעות ...
אני לא כ"כ מבין במסה ובחיטוב וכל זה.. נגיד היום הלכתי פעם ראשונה למכון אז לא היה לי תוכנית או משהו אז סתם שרפתי 250 קלוריות מריצה הליכה וכו ... ומחר אני הולך שוב ולא יודע מה לעשות !! כי אם אני אעשה מסה אז אני עדיין יראה כאילו שמן למרות שאני לא .. כולם (הורים חברים) אומרים לי שאני רזה וזה .. אבל אני יודע שאולי עם חולצה אני יחסית רזה אבל בלי אני ממש מתבאס .. בקיצור אם תוכל שאני אשלח לך בווצאפ אז תודה 😃
אהה וגם אולי אין לי הרבה אחוז שומן .. כלומר הבטן וכל השאר נראים שמנים בגלל אחוז השומן הנמוך מאוד שלי .. לא יודע ..

דבר ראשון אתה לא צריך להתבייש בגוף שלך לא משנה מה תעלה תמונה פה וכך גם מבינים ממני יוכלו לעזור לך ולהעריך את מצבך. לגבי זה שאתה מבולבל אמרתי לך תתחיל לחקור את הנושאים באינטרנט כמו תוכנית אימונים למתחילים ואיך לבנות תפריט תאמין לי זה קל למצוא מידע על זה.

אני רק אגיד,שהיה לי חבר שהיה מטופל בהורמון גדילה מטעם בריאות וזה כ"כ עזר לו באימונים בחיי (זה ניתן לקליטה רק אחרי שהפסיק)

• פותח/ת השרשור
אני רק אגיד,שהיה לי חבר שהיה מטופל בהורמון גדילה מטעם בריאות וזה כ"כ עזר לו באימונים בחיי (זה ניתן לקליטה רק אחרי שהפסיק)
אבל מה לעשות מסה או חיטוב ? לרדת במשקל ? למה אני לא יכול לסבול את זה .. את השומן וכו ..

ואני ממש מצטער לומר לך הסבלנות של "GAINZZ," במקרה הזה היא ברכה.
אבל סביר להניח שאף אחד לא יעזור לך בוואטספ..סתם שאלה,גם למה לך?.
לא היית רוצה שמישהו עם אותו בעיה כמו שלך יקרא את זה וידע שיכולים לעזור לו?.אנחנו מקבלים ונותנים בחזרה.מבטיח לך שתשאר אנונימי עד מתי שתרצה.

תרשה לי להמליץ לך על כמה מדריך שיהווה לך אבן דרך להבין מה אתה צריך לעשות בגדול ואת הבסיס של איך הכל עובד.:
המדריך השלם לעלייה במאסה (דלג בנתיים על השלב "כיצד מתחילים?")
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

כל שאלה שתרצה - צטט אותי ואענה לך
בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אתה לא צריך להתבייש בגוף שלך לא משנה מה תעלה תמונה פה וכך גם מבינים ממני יוכלו לעזור לך ולהעריך את מצבך. לגבי זה שאתה מבולבל אמרתי לך תתחיל לחקור את הנושאים באינטרנט כמו תוכנית אימונים למתחילים ואיך לבנות תפריט תאמין לי זה קל למצוא מידע על זה.
אני לא מבין בזה אחי .. למסה מסה ולא לרדת איזה 5 קילו במשקל .. אני מפחד להיות פתאום 64 ושאני ישמין ולא יעבוד טוב . ואני מבין שהמאמני כושר בארץ ממש חרא .. אני בפרופיט בפתח תקווה ..
אי אפשר לעשות איזה חיטובון כזה בשביל להוריד תבטן ? כלומר ריצות וכל זה במכון

לפי הגובה שלך,והמשקל - הייתי עושה מאסה ללא ספק,
אני לא מבין בזה אחי .. למסה מסה ולא לרדת איזה 5 קילו במשקל .. אני מפחד להיות פתאום 64 ושאני ישמין ולא יעבוד טוב . ואני מבין שהמאמני כושר בארץ ממש חרא .. אני בפרופיט בפתח תקווה ..
אי אפשר לעשות איזה חיטובון כזה בשביל להוריד תבטן ? כלומר ריצות וכל זה במכון
חיטובון לא נעשה אך ורק מריצות,אין לך טעם לחיטוב,תבין,ההורמון גדילה שאתה מקבל עכשיו הוא דיי ברכה בשבילך.
אתה לא תאגור שומן כמו כל אחד אחר (למרות שההורמון גדילה נועד "לאזן" אותך כמו שאר בני גילך - ממה שאני ראיתי יש לזה השפעות הרבה יותר חזקות )

• פותח/ת השרשור
לפי הגובה שלך,והמשקל - הייתי עושה מאסה ללא ספק,

חיטובון לא נעשה אך ורק מריצות,אין לך טעם לחיטוב,תבין,ההורמון גדילה שאתה מקבל עכשיו הוא דיי ברכה בשבילך.
אתה לא תאגור שומן כמו כל אחד אחר (למרות שההורמון גדילה נועד "לאזן" אותך כמו שאר בני גילך - ממה שאני ראיתי יש לזה השפעות הרבה יותר חזקות )
הרופא שלי אמר לי שאני אוגר יותר שומן מאחרים לא יודע למה .. .בקיצור אז מחר שאני הולך למכון מה לעשות ? תוכל לשלוח לי תוכנית אימונים טובה ? ואתה אומר לי שאם עכשיו אני ארד מ60-59 ל 56-55 זה לא יהיה לי טוב ? כי אני מפחד לעלות פתאום ל 65 שאני אראה פחות טוב ושמן

תשמע אין לי בעיה לעזור לך,אבל אתה מחפש להיאכל מכפית ולא לחקור לבד.
אם באמת אין לך מושג ואתה צריך בוסט להתחלה לא בושה לקחת מאמן שיעזור לך.
יש לך פה ייעוץ אישי - די במחיר בדיחה ויוכלו לעזור לך בכל השאלות הללו.

תבין,המשתמשים פה עושים הכל בהתנדבות,אתה לא באמת מצפה שכל מי שמבקש תכנית\תפריט יקבל אותו מיד נכון?

• פותח/ת השרשור
תשמע אין לי בעיה לעזור לך,אבל אתה מחפש להיאכל מכפית ולא לחקור לבד.
אם באמת אין לך מושג ואתה צריך בוסט להתחלה לא בושה לקחת מאמן שיעזור לך.
יש לך פה ייעוץ אישי - די במחיר בדיחה ויוכלו לעזור לך בכל השאלות הללו.

תבין,המשתמשים פה עושים הכל בהתנדבות,אתה לא באמת מצפה שכל מי שמבקש תכנית\תפריט יקבל אותו מיד נכון?
רגע אני לוקח יעוץ? כמה זה עולה ? זה דרך צאט באתר כזה ? זה חד פעמי ? אין לי בעיה לשלם על זה .

• פותח/ת השרשור
סתם שאלה .. מה יקרה אם אני מתאמן וכל זה ב FBW וזה .. אבל אני יורד במשקל איכשהו .. אז כאילו סתם התאמנתי?
לא כ"כ יודע מאיפה להתחיל לענות לך.
מה שאגיד,אם נכנסת לחדר כושר,והתאמנת במקום לשבת בבית-זה אף פעם לא סתם.

אין לך מסת שריר בגלל זה יש לך בטן "שמנה" ויש לך מעט שומן
אתה חושב שאם תוריד השומן אז תראה יותר טוב מאשר שתבנה מסת שריר? אז לא
כולם אומרים לך בשבילך לעשות מסה, אולי עכשיו אתה לא מבין את זה אבל אם באמת תקח את הספורט הזה ברצינות אתה תבין שמסה זה הבחירה הנכונה

• פותח/ת השרשור
אין לך מסת שריר בגלל זה יש לך בטן "שמנה" ויש לך מעט שומן
אתה חושב שאם תוריד השומן אז תראה יותר טוב מאשר שתבנה מסת שריר? אז לא
כולם אומרים לך בשבילך לעשות מסה, אולי עכשיו אתה לא מבין את זה אבל אם באמת תקח את הספורט הזה ברצינות אתה תבין שמסה זה הבחירה הנכונה
סבבה אחי אני אעשה מסה ותוכל לענות לי השאלה ששאלתי את המנהל למעלה לגבי מה יקרה אם אני ארד במשקל איזה קילו 2 באמצע האימנוים של המסה (למרות שאני לא רוצה סתם שאלה )... קיצור מסה זה הדבר הכי טוב בשבילי . ואני אעלה תמונה עוד שעה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית