הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
  • פותח/ת השרשור RoniY
  • פורסם בתאריך

RoniY

משתמש מתחיל
45
3
נק' מוניטין:
3
45
3
שבת שלום רציתי לדעת איך התוכנית שבניתי מתאמן מתחיל בחיטוב 3 פעמים בשבוע + ארובי 30 דקות
חזה
בנץ פרס 4X10
דאמבל פרס 4X10

גב
בנט אובר רוא 4X10
מסור 4X10
פולי עלייון 4X10

כתפיים
מילטרי פרס 4X10
דאמבלים בישיבה 4X10

יד קדמיתי
ביספ קורל 4X10
פטישים 4X10

יד אחורית
סקול קרושר 4X10
מכונה V בר 4X10

רגליים
סקואט 4X10
דחיקה 4X10
לאנג'ים 4X10

בטן
שיפוע שלילי מקס
ועד תרגיל לא משנה כלכך

אני יודע שאין מתח ו מקבילים אני לא מצליח לעלות..

@RoniY התוכניות הכלליות שכתובות בפורטל לא יתאימו לך. עזוב AB וכל מיני שטויות.
אם שאלת על התוכנית שלי, היא פה. כתבתי אותה למסה, אם אתה רוצה אותה לחיטוב, תוריד את שלושת תרגילי הבסיס ל-3 סטים, את השאר לסט אחד, ורוץ איתה.
תעשה אותה 3 פעמים בשבוע, או שאפילו תקצץ ל-2 ופעם-פעמיים נוספות תעשה מטקון ואחריו חצי שעה של אירובי (הליכון), דוגמא לא קלה (שאולי כדאי שגם אותה תקצץ בנפח, תעשה רק חלק אחד או שניים מתוכה) נתתי פה.

אם שאלת על התוכנית שלי, היא פה. כתבתי אותה למסה, אם אתה רוצה אותה לחיטוב, תוריד את שלושת תרגילי הבסיס ל-3 סטים, את השאר לסט אחד, ורוץ איתה.
תעשה אותה 3 פעמים בשבוע, או שאפילו תקצץ ל-2 ופעם-פעמיים נוספות תעשה מטקון ואחריו חצי שעה של אירובי (הליכון), דוגמא לא קלה (שאולי כדאי שגם אותה תקצץ בנפח, תעשה רק חלק אחד או שניים מתוכה) נתתי פה.
למה לדעתך התוכניות הכלליות בפורטל לא יתאימו לו?

• פותח/ת השרשור
מה שרשום בפורטל זה מה שמספיק.

פעמיים בשבוע סקוואט של 3 סטים ו 6 חזרות הרגל תשאר באותו מצב זאות תוכנית של ילד בן 13 אני רוצה התקדמות התוכנית הזאות ממש לדרך במקום

פעמיים בשבוע סקוואט של 3 סטים ו 6 חזרות הרגל תשאר באותו מצב זאות תוכנית של ילד בן 13 אחי
אני לא חושב שאתה עכשיו במצב של להתווכח עם בחור עם 10 אלף מוניטין כשחסר לך כל כך הרבה ידע בסיסי...
במיוחד כשהראש שלך חושב בכיוון של "יותר תרגילים = יותר תוצאות"

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאתה עכשיו במצב של להתווכח עם בחור עם 10 אלף מוניטין כשחסר לך כל כך הרבה ידע בסיסי...
לא יודע מוזר לאני עושה 3 תרגילים לרגלים של 3 סטים 10 עם המשקל המקסימלי שאני יכול להרים אתם מבלבלים אותי

למה לדעתך התוכניות הכלליות בפורטל לא יתאימו לו?
לא נכנס לזה, ברשותך. אבל אני רק אומר ש-AB ארבע פעמים בשבוע לדעתי לא מתאימה לאף בנאדם שמחטב. אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע בחיטוב - תנצל לפחות אחת מהן לאימון אירובי או מטקון שיעזרו בשריפת קלוריות ובשיפור חילוף החומרים.
פעמיים בשבוע סקוואט של 3 סטים ו 6 הרגל תשאר באותו מצב זאות תוכנית של ילד בן 13 אחי
תצא מנקודת הנחה שבחיטוב אתה לא גדל, אז יהיה לך מזל אם הרגל תשאר באותו מצב. כך גם כל שריר אחר שלך.
ואם אתה חושב שזאת תוכנית של ילד בן 13..... אין לי עוד מה לומר.
לא יודע מוזר לאני עושה 3 תרגילים לרגלים של 3 סטים 10 עם המשקל המקסימלי שאני יכול להרים אתם מבלבלים אותי
אם אתה חושב שתרגיל של 3x10 הוא קשה יותר מתרגיל של 3x5, יש לך עוד הרבה מה ללמוד.
וסקוואט של 3x5 (במשקל מתאים) יכול להחליף אימון רגליים שלם.

1) לפי מה שהבנתי מההודעות שלך עד עכשיו אתה לא יודע מה זה משקל מקסימלי. אתה עובד עם משקל שאתה חושב שהוא מקסימלי כשכנראה אתה יכול להוסיף לו עוד
2) מספיק לעשות כמה סטים כבדים של סקוואט בשבוע כדי לעבוד על הרגליים. אין צורך להוסיף כלום מעבר לזה ברמה שלך כרגע.
3) כמו שאמרתי, כשמדובר בפיתוח גוף ואימונים בחדר כושר אתה צריך להפוך את החשיבה שלך. אני מבין שבבצפר לימדו אותך שככל שתלמד למבחן יותר טוב אתה תצליח יותר טוב אבל פה זה לא ככה, צריך לעבוד חכם ולא כמה שיותר
לא נכנס לזה, ברשותך. אבל אני רק אומר ש-AB ארבע פעמים בשבוע לדעתי לא מתאימה לאף בנאדם שמחטב. אתה מתאמן 4 פעמים בשבוע בחיטוב - תנצל לפחות אחת מהן לאימון אירובי או מטקון שיעזרו בשריפת קלוריות ובשיפור חילוף החומרים.

תצא מנקודת הנחה שבחיטוב אתה לא גדל, אז יהיה לך מזל אם הרגל תשאר באותו מצב. כך גם כל שריר אחר שלך.

זה ברור לגבי 4 פעמים בשבוע, אבל למה AB שלוש פעמים בשבוע או FBW לא יתאימו?
ולמה לשרוף זמן על מטקון או אירובי כשאתה יכול לעשות אימוני כוח ולהוריד קלוריות בתפריט?

• פותח/ת השרשור

עם הבעיה היא ארובי אז היא לא אני עושה 3 פעמים בשבוע ארובי של 30 דקות אין שום בעיה לשלב את זה עם AB של 4 פעמים בשבוע עוד ארובי אחד רק יעזור אני רק צריך תוכנית טובה ל חודשיים שנשארו לי מהחיטוב

ניסיתי לעזור, פירטתי את מה שאני חושב, אם אתה יודע יותר טוב אז אין טעם לשאול אותי. בהצלחה בכל מקרה.
ולמה לשרוף זמן על מטקון או אירובי כשאתה יכול לעשות אימוני כוח ולהוריד קלוריות בתפריט?
בשלב מסוים כבר קשה להוריד קלוריות, חילוף החומרים יורד, החיטוב נתקע. המטקון והאירובי שאחריו הם דרך נהדרת לשריפת קלוריות באימון - וחשוב מכך, גם אחריו (הגברת חילוף חומרים), וגם כתחליף לעבודת אינטרוולים שנלחמת בשומן עיקש.

• פותח/ת השרשור
1) לפי מה שהבנתי מההודעות שלך עד עכשיו אתה לא יודע מה זה משקל מקסימלי. אתה עובד עם משקל שאתה חושב שהוא מקסימלי כשכנראה אתה יכול להוסיף לו עוד
2) מספיק לעשות כמה סטים כבדים של סקוואט בשבוע כדי לעבוד על הרגליים. אין צורך להוסיף כלום מעבר לזה ברמה שלך כרגע.
3) כמו שאמרתי, כשמדובר בפיתוח גוף ואימונים בחדר כושר אתה צריך להפוך את החשיבה שלך. אני מבין שבבצפר לימדו אותך שככל שתלמד למבחן יותר טוב אתה תצליח יותר טוב אבל פה זה לא ככה, צריך לעבוד חכם ולא כמה שיותר

זה ברור לגבי 4 פעמים בשבוע, אבל למה AB שלוש פעמים בשבוע או FBW לא יתאימו?
אוקי תודה הבאנתי הייתה מסביר לי את זה מהתחלה
ניסיתי לעזור, פירטתי את מה שאני חושב, אם אתה
יודע יותר טוב אז אין טעם לשאול אותי. בהצלחה בכל מקרה.

בשלב מסוים כבר קשה להוריד קלוריות, חילוף החומרים יורד, החיטוב נתקע. המטקון והאירובי שאחריו הם דרך נהדרת לשריפת קלוריות באימון - וחשוב מכך, גם אחריו (הגברת חילוף חומרים), וגם כתחליף לעבודת אינטרוולים שנלחמת בשומן עיקש.
שאלה אתה אומר של AB לא מתאימה בגלל שאין ארובי ואם אני מוסיף 30 דקות לכול אימון ארובי זה יפתור את הבעיה?
בגלל חוסר הידע שלי אני חשבתי שבחיטוב גם גודלים 🤦‍♂️

שאלה אתה אומר של AB לא מתאימה בגלל שאין ארובי ואם אני מוסיף 30 דקות לכול אימון ארובי זה יפתור את הבעיה?
בגלל חוסר הידע שלי אני חשבתי שבחיטוב גם גודלים 🤦‍♂️
אני אמרתי ש-AB לא מתאימה כי אין אירובי? אמרתי שזה מיותר, שעדיף לעשות FBW קצרה וחזקה ולנצל את שאר הזמן לאירובי, או לשיזוף בים.

לך על התוכנית שרשמתי לך, תוסיף אירובי בסיום כל אימון, תעשה את האימון הרביעי בשבוע כמטקון (עם אירובי אחריו), ועוד חודש תחליף עוד אימון כוח במטקון. זאת דעתי.

• פותח/ת השרשור
אני אמרתי ש-AB לא מתאימה כי אין אירובי? אמרתי שזה מיותר, שעדיף לעשות FBW קצרה וחזקה ולנצל את שאר הזמן לאירובי, או לשיזוף בים.

לך על התוכנית שרשמתי לך, תוסיף אירובי בסיום כל אימון, תעשה את האימון הרביעי בשבוע כמטקון (עם אירובי אחריו), ועוד חודש תחליף עוד אימון כוח במטקון. זאת דעתי.
סקוואט 5x5
בנץ' פרס 4x5
מתח 4x5
מקבילים 2x10
משיכות לפנים 2x10
הרחקות לצדדים 2x10
בטן 2x15

זאותי? מקבילים מתח אני חייב להחליף אני לא עולה אחד אפילו אני כבד מידי משקלי עבודה לעמיס? ועוד משהוא אני לא ממש הבאנתי למה AB לא מתאימה אני את האמת אני מעדייף להיות בחדר כושר מאשר שיזוף ביים פינוקים רק אחרי המטרה עכשיו זה רק דביקות במטרה

אז תהיה בחדר כושר, אבל תעבוד נכון! תקרא מה כתבתי על התוכנית. תקצץ סטים כמו שכתבתי. תשלב מטקונים. ותעבוד נכון גם בלי להבין!

תודה דילמה בין AB ל FBW והחזרות והסטים זה היה לי דיי קל ואני לא ירגיש שאני "הורג את השריר" יש אפשרות לעלות סטים וחזרות במידה ואני יכול כמובן משקלי עבודה גבוהים
אתה לא צריך "להרוג" את השריר.
אתה צריך לחזק אותו.

SS היא מתאימה יותר ל מסה?
כן.

פעמיים בשבוע סקוואט של 3 סטים ו 6 חזרות הרגל תשאר באותו מצב זאות תוכנית של ילד בן 13 אני רוצה התקדמות התוכנית הזאות ממש לדרך במקום
אז כל מי שעושה SS הוא ילד בן 13?
החבר'ה באו לעזור לך, חיפשו תוכניות והשקיעו בתשובות ואין כאן מקום לזלזול שכזה.
מעט הערכה מבחינתך יכולה לבוא לטובתך.

תפסיק לשבת על סטיגמות ואגדות,
תתחיל להתאמן ותתחיל להרים כבד.

הכל יבוא לך אח"כ כבר לבד.

• פותח/ת השרשור
אז תהיה בחדר כושר, אבל תעבוד נכון! תקרא מה כתבתי על התוכנית. תקצץ סטים כמו שכתבתי. תשלב מטקונים. ותעבוד נכון גם בלי להבין!
רגע
אתה לא צריך "להרוג" את השריר.
אתה צריך לחזק אותו.

כן.

אז כל מי שעושה SS הוא ילד בן 13?
החבר'ה באו לעזור לך, חיפשו תוכניות והשקיעו בתשובות ואין כאן מקום לזלזול שכזה.
מעט הערכה מבחינתך יכולה לבוא לטובתך.

תפסיק לשבת על סטיגמות ואגדות,
תתחיל להתאמן ותתחיל להרים כבד.

הכל יבוא לך אח"כ כבר לבד.
לא ניסיתי לפגוע תודה רבה על העזרה חברים!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית