הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 12 יום להתחזק בבנץ

DarkMatter

מושעה
1,515
1,267
נק' מוניטין:
3,759
1,515
1,267
יש עד לתחרות 12 יום, מתחרה רק בבנץ. מה אוכל לעשות בשביל להתחזק בrm1 כמה שיותר בזמן הזה, צריך גם להתחשב בימי מנוחה לפני תחרות.

תודה 😅

גם אם תעשה לעצמך אינפוזיה של סטרואידים אתה לא תתחזק ב12 יום.
בהתכוננות לפני תחרות הזמן הזה מוקדש לשמירה על כוח קיים והתאוששות.

• פותח/ת השרשור
תגידו אתם רציניים?
נגיד יש מנוחה לפני התחרות 5 יום
זה משאיר לי שבוע אימונים
איך השבוע הזה ייראה כדי להתחזק כמה שיותר את הrm1, אני מאמין שלהתחזק ב2.5 יהיה אפשרי..
מה לעשות בשבוע הזה ומה לעשות ב5 יום לפני תחרות? עבודה קלה?

הבנאדם לא מחפש להתחזק ב 40 קילו בשבועיים, סך הכל שואל איך למקסם תוצאות עם מה שיש. גם הוא לא ברמה של ספורטאי עולמי שצריך חודשים בשביל התקדמות כלשהי. נגיד להתחזק ב2.5 קילו יכול להיות אפשרי בשבילך בפרק זמן הזה אני חושב.
לדעתי תעשה פשוט המון נפח לבנץ' השבוע, ואז ביום ראשון הבא תעשה אימון קל ואחרי זה תנוח עד התחרות.

• פותח/ת השרשור
הבנאדם לא מחפש להתחזק ב 40 קילו בשבועיים, סך הכל שואל איך למקסם תוצאות עם מה שיש. גם הוא לא ברמה של ספורטאי עולמי שצריך חודשים בשביל התקדמות כלשהי. נגיד להתחזק ב2.5 קילו יכול להיות אפשרי בשבילך בפרק זמן הזה אני חושב.
לדעתי תעשה פשוט המון נפח לבנץ' השבוע, ואז ביום ראשון הבא תעשה אימון קל ואחרי זה תנוח עד התחרות.
כן זה גם מה שאני חשבתי לעשות ומה שעשיתי השבוע, נתתי נפח של סמולוב jr, כנראה שאתן עוד שבוע אותו נפח על מקס משקל

כן זה גם מה שאני חשבתי לעשות ומה שעשיתי השבוע, נתתי נפח של סמולוב jr, כנראה שאתן עוד שבוע אותו נפח על מקס משקל
רק שים לב לא להתפתות לעשות את זה ממש עד התחרות, כי אז לא תבוא חזק לתחרות, אתה צריך זמן להתאושש מהנפח הזה ולהתחזק

• פותח/ת השרשור
רק שים לב לא להתפתות לעשות את זה ממש עד התחרות, כי אז לא תבוא חזק לתחרות, אתה צריך זמן להתאושש מהנפח הזה ולהתחזק
שישי/שבת שיבוא יהיה אימון הסמולוב האחרון מה שמשאיר לי 4-5 יום מנוחה לפני התחרות
אתה תתחרה?

שישי/שבת שיבוא יהיה אימון הסמולוב האחרון מה שמשאיר לי 4-5 יום מנוחה לפני התחרות
אתה תתחרה?
נראה לי סבבה.
אני אתחרה, לא בבנץ', בקרב 3
ואני גם מביא איתי בנצ'ר שיתחרה איתך באותה קטגוריית משקל 😃

נראה לי סבבה.
אני אתחרה, לא בבנץ', בקרב 3
ואני גם מביא איתי בנצ'ר שיתחרה איתך באותה קטגוריית משקל 😃

נראה לי שאני יודע על מי מדובר, הוא מתאמן בטכניון, נכון?
כמה הבנץ' שלו (ואיזה קטגוריית משקל)?

נראה לי שאני יודע על מי מדובר, הוא מתאמן בטכניון, נכון?
כמה הבנץ' שלו (ואיזה קטגוריית משקל)?
כן הוא בטכניון, בטח ראית אותי מדבר איתו במכון. הוא ב75 קילו, בנץ' לא יודע כמה, הוא עושה עכשיו סמולוב מלפני איזה שבועיים

כן הוא בטכניון, בטח ראית אותי מדבר איתו במכון. הוא ב75 קילו, בנץ' לא יודע כמה, הוא עושה עכשיו סמולוב מלפני איזה שבועיים

האמת שהוא פעם בא לדבר עם דודי ושמע ממנו על סמולוב, ואני הצטרפתי לשיחה ולהמלצות עליה. נראה לי שמאז הוא עושה (זה היה פחות משבועיים אחורה)

האמת שהוא פעם בא לדבר עם דודי ושמע ממנו על סמולוב, ואני הצטרפתי לשיחה ולהמלצות עליה. נראה לי שמאז הוא עושה (זה היה פחות משבועיים אחורה)
אה הוא אמר לי שהוא דיבר על זה עם דודי, נראה לי זה היה האימון סמולוב הראשון שלו. הוא שאל אותי כמה ימים לפני זה על משהו טוב שממוקד לבנץ' והמלצתי לו על סמולוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית