הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה לאחר מחלה

• פותח/ת השרשור Tank
  • פורסם בתאריך

Tank

משתמש על
11,357
7,609
נק' מוניטין:
19,644
11,357
7,609
אהלן, מיום רביעי בערב היה לי וירוס. היו לי הרבה בחילות, הקאות, שלשולים וחום שהגיע עד 39 כמה פעמים. מאתמול לאט לאט הוירוס התחיל לעבור ואני עומד עכשיו על כ37 מעלות, עדיין מרגיש חלש ועייף והורדתי 3 קילו (מ89 ל86) ואני בתקופת מסה... כמו שאמרתי, אני מאוד חלש, אני בספק אם עברתי את ה600-700 קלוריות ליום בימים האחרונים ורק עכשיו אני מרגיש שאני יכול לאט לאט לחזור לעצמי ולהתחיל לאכול קצת יותר טוב. איך אתם ממליצים לי מבחינת תזונה לחזור מתקופת מחלה לתקופת מסה? איזה מאכלים אפשר לאכול שלא יגרמו לי לבחילה? אם למישהו פה אי פעם היה וירוס ומוכן לחלוק איתי מה לדעתו הדרך הכי טובה לחזור לשגרה אשמח לשמוע

קרה לי כבר פעמיים החורף
תחזור לאכול פשוט כמו קודם איבדת בעיקר נוזלים, זה שטויות סך הכל 3 ימים לא קרה כלום תוך שבוע אתה תחזור לעצמך

קודם כל אין מה להילחץ,הכל בסדר.
במידה ואתה משלשל הייתי דואג לאכול 2 בננות ליום-להחזיר אשלגן,שותה מספיק מים וגם קצת שתייה מתוקה להחזיר נתרן ומלחים.
וכמובן,מקור חלבוני שיאפשר לך לסגור חלבון (או להתקרב לשם) שלא עושה בחילה - זה כבר אינדוודואלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית