עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אל תוותר על שיבולת שועל בגלל זה... תנסה לאכול כמויות קטנות יותר מספר פעמים ביום ותראה אם זה ישפר את המצב. בכל מקרה זהו אחד המאכלים הטובים ביותר למפתחי גוף בפרט (אלא אם כן זה לא מסתדר עם החיטוב) ולבני אדם ככלל. יש לשיבולת שועל כמות יתרונות אינסופית וגזים זה דבר שמתגמד לעומת מה שאתה מרוויח. בכל מקרה אם אתה לא אוכל ירקות תתחיל לאכול והרבה יש בהן כמות סיבים גדולה.הייתי אוכל בעבר די הרבה ש"ש כי זה טעים ונוח, אבל הגזים שקיבלתי היו בלתי נסבלים אז החלטתי להפסיק.
יש לי פייבר זה תאמת אפילו ממש טעים אבל זה לא בריא בעליל, הייתי מעדיף שיכניסו לשם סוכר רגיל מאשר כל התחליפי סוכר שהלא הגיוניים האלה שהוכח שהם פוגעים בגוף האדם. אחרי ביס אחד שאתה מרגיש כמה זה מתוק ושאין ברכיבים סוכר אתה מבין שנדפקת.פייבר 1 דגנים מנה אחת של 30 גרם זה 60 קלוריות ו14 גרם סיבים.. בתוספת קצת ירקות או ש"ש אתה סוגר בקלות את הפינה הזאת.
אתה מדבר על פייבר1 או צ'ייסר של ציאניד?יש לי פייבר זה תאמת אפילו ממש טעים אבל זה לא בריא בעליל, הייתי מעדיף שיכניסו לשם סוכר רגיל מאשר כל התחליפי סוכר שהלא הגיוניים האלה שהוכח שהם פוגעים בגוף האדם. אחרי ביס אחד שאתה מרגיש כמה זה מתוק ושאין ברכיבים סוכר אתה מבין שנדפקת.
שים קצת בגינה אפילו נמלים לא מתקרבות לחרא הזהאתה מדבר על פייבר1 או צ'ייסר של ציאניד?
גם לקריאטין 😃שים קצת בגינה אפילו נמלים לא מתקרבות לחרא הזה
נראה לך הן צריכות קריאטין...?! הן מרימות גם ככה פי 5,000 מהמשקל גוף שלהן הליפטריות האלה:jester:גם לקריאטין 😃