הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון כמה סיבים אתם צורכים?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
לאחרונה שמתי לב שאני לא צורך יותר מ10-15 גרם סיבים ביום, כחצי מההמלצות שראיתי במקומות שונים.
כמה סיבים אתם צורכים? מאיזה מקורות? והאם משתמשים בתוספים?

תתחיל לאכול שיבולת שועל (קוואקר), אפשר לקרוא לזה "מאכל הקסם". כמות סיבים תזונתיים רבה מאוד, הרבה קלוריות ביחס לכמות והכי חשוב שהן באות ממקור טוב ואיכותי. שיבולת שועל מורכבת מפחמימות מורכבות אשר משאירות אותך שבע לזמן ממושך ותורמות לתפקוד תקין של הגוף. בנוסף לכך יש בשיבולת שועל כמות חלבון לא מבוטלת-אמנם לא מלאה אך ניתן "להפכה" למלאה בשילוב עם מוצרי מזון אחרים כגון משפחת הקטניות 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הייתי אוכל בעבר די הרבה ש"ש כי זה טעים ונוח, אבל הגזים שקיבלתי היו בלתי נסבלים אז החלטתי להפסיק.

הייתי אוכל בעבר די הרבה ש"ש כי זה טעים ונוח, אבל הגזים שקיבלתי היו בלתי נסבלים אז החלטתי להפסיק.
אל תוותר על שיבולת שועל בגלל זה... תנסה לאכול כמויות קטנות יותר מספר פעמים ביום ותראה אם זה ישפר את המצב. בכל מקרה זהו אחד המאכלים הטובים ביותר למפתחי גוף בפרט (אלא אם כן זה לא מסתדר עם החיטוב) ולבני אדם ככלל. יש לשיבולת שועל כמות יתרונות אינסופית וגזים זה דבר שמתגמד לעומת מה שאתה מרוויח. בכל מקרה אם אתה לא אוכל ירקות תתחיל לאכול והרבה יש בהן כמות סיבים גדולה.

בערך 20 גרם סיבים ליום.
העיקר מגיע משיבולת שועל(אוכל 130 גרם ביום) ולגבי שאר המקורות אני כבר לא ממש זוכר..

פייבר 1 דגנים מנה אחת של 30 גרם זה 60 קלוריות ו14 גרם סיבים.. בתוספת קצת ירקות או ש"ש אתה סוגר בקלות את הפינה הזאת.

פייבר 1 דגנים מנה אחת של 30 גרם זה 60 קלוריות ו14 גרם סיבים.. בתוספת קצת ירקות או ש"ש אתה סוגר בקלות את הפינה הזאת.
יש לי פייבר זה תאמת אפילו ממש טעים אבל זה לא בריא בעליל, הייתי מעדיף שיכניסו לשם סוכר רגיל מאשר כל התחליפי סוכר שהלא הגיוניים האלה שהוכח שהם פוגעים בגוף האדם. אחרי ביס אחד שאתה מרגיש כמה זה מתוק ושאין ברכיבים סוכר אתה מבין שנדפקת.

יש לי פייבר זה תאמת אפילו ממש טעים אבל זה לא בריא בעליל, הייתי מעדיף שיכניסו לשם סוכר רגיל מאשר כל התחליפי סוכר שהלא הגיוניים האלה שהוכח שהם פוגעים בגוף האדם. אחרי ביס אחד שאתה מרגיש כמה זה מתוק ושאין ברכיבים סוכר אתה מבין שנדפקת.
אתה מדבר על פייבר1 או צ'ייסר של ציאניד?

מאסה מגיע ל-30 בקלות, לפעמים מנסה לשנות דווקא לפחמימות יותר פשוטות, שלא יהיו יותר מידי סיבים (מצטער על התיאור, אבל בוא נגיד שקרה לי בכמה לילות שקמתי להתייחד עם האסלה).

חיטוב מגיע ל-20 בממוצע, בדל פחמימה.

אם חסר לך תוסיף ירקות כמו ברוקולי, חסה, הרבה סיבים וכלום קלוריות. אם לא בא לך - פייבר1 פתרון טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית