אני חושב שאתה לא מעודכן: שמן זית באיכות טובה (כתית מעולה) הוא כן שמן טוב לטיגון, כל עוד אתה לא משתולל ממש עם הטמפרטורה עד שהוא מתחיל לעשן.קח בחשבון ששמן זית הוא לא שמן טוב לטיגון
לחמאה יש טמפ. עישון יותר נמוכה מאשר לשמן זית.לטגן, בטח.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שאתה לא מעודכן: שמן זית באיכות טובה (כתית מעולה) הוא כן שמן טוב לטיגון, כל עוד אתה לא משתולל ממש עם הטמפרטורה עד שהוא מתחיל לעשן.קח בחשבון ששמן זית הוא לא שמן טוב לטיגון
לחמאה יש טמפ. עישון יותר נמוכה מאשר לשמן זית.לטגן, בטח.
קישור לבדיקת נקודות עישון:אני חושב שאתה לא מעודכן: שמן זית באיכות טובה (כתית מעולה) הוא כן שמן טוב לטיגון, כל עוד אתה לא משתולל ממש עם הטמפרטורה עד שהוא מתחיל לעשן.
לחמאה יש טמפ. עישון יותר נמוכה מאשר לשמן זית.
תודה. תמיד חשבתי שנקודת עישון היא המקום ההוא מאחרי השירותים בבי"ס 😃קישור לבדיקת נקודות עישון:
ואני אמור להחשיב את השמן זית שאני מטגן בו בספירה של הקלוריות?אני חושב שאתה לא מעודכן: שמן זית באיכות טובה (כתית מעולה) הוא כן שמן טוב לטיגון, כל עוד אתה לא משתולל ממש עם הטמפרטורה עד שהוא מתחיל לעשן.
לחמאה יש טמפ. עישון יותר נמוכה מאשר לשמן זית.
כן, אבל לא את כולו שכן חלקו נשאר במחבת. רק אל תשאל אותי כמה.אני אמור להחשיב את השמן זית שאני מטגן בו בספירה של הקלוריות?
אבל חמאה זה טעים 😡לחמאה יש טמפ. עישון יותר נמוכה מאשר לשמן זית.
בתיאבון (בטח שאם משתמשים בחמאה לטיגון קל, למשל של ביצה, אין בעיה לא להעלות את הטמפ.).אבל חמאה זה טעים