הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להירדם

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
זה פשוט משגע אותי,פעם הייתי מתרסק על המיטה ב9 וחצי-10 וחצי.
ועכשיו מאז תחילת החיטוב (אני לא מעל 100 ג' פחמימה ליום) אני עייף ב10 נכנס למיטה לא נרדם עד 1 לפחות כמו עכשיו. אני משתגע. אחרי זה אני עייף בבצפר,חוץ מזה שאני נער אני צריך לישון ונגיד ללילה הזה נשאר לי 6 שעות לישון ואני לא עייף בכלל..
כשכן הייתי על איזה 300 פחמימה ביום הייתי יושן כמו בול עץ

אני בעקרון אמור לקום עוד 3.5 שעות, כבר הייתי במיטה וקמתי.
זה עניין של תקופות (למרות ששלי די ארוכה עכשיו...), תנסה לבדוק אם משהו חדש שאכלת משפיע.

פעם שאלת על זה, לא? המלצתי לך לנסות ואלריאן או פסיפלורה. תקרא עליהם, אלה דברים טבעיים שמרגיעים ועוזרים להירדם ולהשאר ישנים.

זה פשוט משגע אותי,פעם הייתי מתרסק על המיטה ב9 וחצי-10 וחצי.
ועכשיו מאז תחילת החיטוב (אני לא מעל 100 ג' פחמימה ליום) אני עייף ב10 נכנס למיטה לא נרדם עד 1 לפחות כמו עכשיו. אני משתגע. אחרי זה אני עייף בבצפר,חוץ מזה שאני נער אני צריך לישון ונגיד ללילה הזה נשאר לי 6 שעות לישון ואני לא עייף בכלל..
כשכן הייתי על איזה 300 פחמימה ביום הייתי יושן כמו בול עץ
אתה ישן בצהריים כשאתה חוזר מבית הספר?

תארגן לך ערכה כזו ליד המיטה, בטוח יעזור.
Tissues-and-lotion-300x225.jpg

• פותח/ת השרשור
פעם שאלת על זה, לא? המלצתי לך לנסות ואלריאן או פסיפלורה. תקרא עליהם, אלה דברים טבעיים שמרגיעים ועוזרים להירדם ולהשאר ישנים.
שאלתי על זה כי אחרי אימוני פוטבול לא הייתי מצליח להירדם אבל הייתי נרדם ב11 וחצי עכשיו אני בלי פוטבול ונרדם ב1-2!
אבדוק את מה שאתה מדבר עליו
אתה ישן בצהריים כשאתה חוזר מבית הספר?
אף פעם לא
לאחרונה גם התחלתי לקחת קפאין,אבל אם אני לוקח אותו ב4 איך זה משפיע עד 10?

נומי נומי לא עבד ?

בכל מקרה, נשמע לי הגיוני שאם אתה בחיטוב ואתה לא מעל 100 פחמימה אז יש לך יותר אנרגיה משומן ( נראלי? ) אבל זה לא בדיוק הגיוני כי אתה גם בחיטוב וגם טוען שאתה עייף.

קפאין מ 4 כעיקרון לא אמור להשפיע, אבל לך תדע, תנסה להפסיק לכמה ימים כמו שהמליצו לך.
חוץ מזה תנסה גם פסיפלורה ( מה שרשמו לך ).

כשהייתי גם שותה קפה בבוקר צהריים לא הייתי מצליח להרדם עד 1-2 הפסקתי לגמרי ואני נרדם כמו תינוק

שאלתי על זה כי אחרי אימוני פוטבול לא הייתי מצליח להירדם אבל הייתי נרדם ב11 וחצי עכשיו אני בלי פוטבול ונרדם ב1-2!
אבדוק את מה שאתה מדבר עליו

אף פעם לא
לאחרונה גם התחלתי לקחת קפאין,אבל אם אני לוקח אותו ב4 איך זה משפיע עד 10?
THIS

אגב, ההמלצות הנפוצות לגבי קפאין היא לא לשתות משקאות קפה עד 5 שעות לפני השינה. בכוס קפה ממוצעת יש 80 מ"ג קפאין ואני מאמין שבתוסף ממוצע יש פי 2-3 בערך, כך שהגיוני שצריכה שלו תפריע לשינה יותר מאשר כוס קפה רגילה.

אגב, ההמלצות הנפוצות לגבי קפאין היא לא לשתות משקאות קפה עד 5 שעות לפני השינה. בכוס קפה ממוצעת יש 80 מ"ג קפאין ואני מאמין שבתוסף ממוצע יש פי 2-3 בערך, כך שהגיוני שצריכה שלו תפריע לשינה יותר מאשר כוס קפה רגילה.
בתוסף יש בד"כ 200 מ"ג לכדור.
אם אני לוקח בשעה 5-6 אני לא מצליח להירדם עד 1.
במקרה הטוב

לרוב ההשפעה יכולה להיות גם עד 8 שעות, תלוי בהמון משתנים.
כמו קצב חילוף החומרים שלך, המצב המנטלי וכו' וכו'

בתוסף יש בד"כ 200 מ"ג לכדור.
אם אני לוקח בשעה 5-6 אני לא מצליח להירדם עד 1.
במקרה הטוב
אתה מאמין לי שבצבא לקחתי 6 כדורי קפאין כדי להעלות דופק ולחץ דם ולקבל גימלים, ואחרי שקיבלתי חזרתי לחדר דפקתי שנץ..

לא חושב שזה יכול להשפיע לכל כך הרבה זמן, אני מאמין שזה בעיקר בראש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית