הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להירדם

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
זה פשוט משגע אותי,פעם הייתי מתרסק על המיטה ב9 וחצי-10 וחצי.
ועכשיו מאז תחילת החיטוב (אני לא מעל 100 ג' פחמימה ליום) אני עייף ב10 נכנס למיטה לא נרדם עד 1 לפחות כמו עכשיו. אני משתגע. אחרי זה אני עייף בבצפר,חוץ מזה שאני נער אני צריך לישון ונגיד ללילה הזה נשאר לי 6 שעות לישון ואני לא עייף בכלל..
כשכן הייתי על איזה 300 פחמימה ביום הייתי יושן כמו בול עץ

ההמלצות הנפוצות לגבי קפאין היא לא לשתות משקאות קפה עד 5 שעות לפני השינה
זמן מחצית החיים של קפאין בגוף הוא כשש שעות לאנשים עם תפקודי כבד נורמליים, כך שגם אחרי חצי יממה רבע מכמות הקפאין עדיין בדם.

אתה מאמין לי שבצבא לקחתי 6 כדורי קפאין כדי להעלות דופק ולחץ דם ולקבל גימלים, ואחרי שקיבלתי חזרתי לחדר דפקתי שנץ..
לקחת 1.2 גרם של קפאין וחזרת לישון אח"כ?
אתה מודע להשלכות של כמות קפאין כל כך גבוהה?

אני מתקשה להאמין לך, ואתה יודע שאני מעריך אותך הרבה.
אבל זה פשוט נשמע כמו קשקוש. מצטער חח

לא חושב שזה יכול להשפיע לכל כך הרבה זמן, אני מאמין שזה בעיקר בראש.
מי שרגיל לשתות הרבה קפה, סביר להניח שישפיע עליו פחות.
קח בחשבון.

לקחת 1.2 גרם של קפאין וחזרת לישון אח"כ?
אתה מודע להשלכות של כמות קפאין כל כך גבוהה?
כן זה בדיוק מה שקרה, זה עשה לי רע בגוף, סחרחורות ובחילות ופשוט נרדמתי..(הייתי גם על מינימום שעות שינה)

לא מתגאה בזה אבל כשאתה חייל תעשה הכל בשביל פחות כמה שמירות..
מי שרגיל לשתות הרבה קפה, סביר להניח שישפיע עליו פחות.
זה בטוח.
באותה תקופה הייתי לוקח 2 כדורים לפני אימון בימים משוגעים של חוסר כוח גם מגיע ל3 וההשפעה לא הייתה חזקה היום שוט של 2 כפיות קפה(שונא קפה) מעורר אותי לכמה שעות

כן זה בדיוק מה שקרה, זה עשה לי רע בגוף, סחרחורות ובחילות ופשוט נרדמתי..(הייתי גם על מינימום שעות שינה)

לא מתגאה בזה אבל כשאתה חייל תעשה הכל בשביל פחות כמה שמירות..

זה בטוח.
באותה תקופה הייתי לוקח 2 כדורים לפני אימון בימים משוגעים של חוסר כוח גם מגיע ל3 וההשפעה לא הייתה חזקה היום שוט של 2 כפיות קפה(שונא קפה) מעורר אותי לכמה שעות
זה בטוח לא היה של פרולאב 😃

אני שומע הרבה דברים טובים עליהם, אתה ממליץ? 😃
אני משתמש בגירסא הזולה של המותג שלא נדבר עליו.
הוא פשוט מפגר..לא יודע מה שמים שם.

הוא היה הפריוורקאאוט שלי בגיל 18.ולאחרונה חזרתי אליו

הוא פשוט מפגר..לא יודע מה שמים שם.

הוא היה הפריוורקאאוט שלי בגיל 18.ולאחרונה חזרתי אליו
אני אבדוק ת'נושא 😃
אוטוטו חיטוב, וקפאין מצרך חשוב בתקופה הזאת. 😅

זמן מחצית החיים של קפאין בגוף הוא כשש שעות לאנשים עם תפקודי כבד נורמליים, כך שגם אחרי חצי יממה רבע מכמות הקפאין עדיין בדם.
תודה על התיקון. אם כך, אפשר "לבנות" את כמויות הקפאין בהדרגה עד האימון? במידה ואדם רוצה כמות גבוהה של קפה בזמן האימון, אולי יעיל יותר יהיה לשתות כמה כוסות קפה במרווח של 1-8 שעות לפני האימון?

תודה על התיקון.
בבקשה, אבל לא תיקנתי שום דבר במה שאמרת, רק הוספתי מדד כמותי שעומד בבסיס ההמלצה.

לא מומלץ לצבור את הקפאין ע"י כמה וכמה כוסות קפה כי זה יגדיל ויזרז את רמת הסבילות, שכן אתה גורם לכך שיש הרבה קפאין בדם לאורך זמן רב. בזאת אני מתייחס רק לאלמנט של הקפאין כחומר שעוזר לאימונים, ולא לאפקט הכללי של רמות קפאין גבוהות בדם (שהוא, לפי לא מעט מחקרים, דווקא בריא).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית