נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
🤢לא אשכח איך בפעם הראשונה שניסיתי לקבוע RM5 בבנץ' נפל עגל זיעה מהספוטר לתוך הפה שלי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤢לא אשכח איך בפעם הראשונה שניסיתי לקבוע RM5 בבנץ' נפל עגל זיעה מהספוטר לתוך הפה שלי.
ולי קרה הפוך...לא אשכח איך בפעם הראשונה שניסיתי לקבוע RM5 בבנץ' נפל עגל זיעה מהספוטר לתוך הפה שלי.
זה הווריאנט המשקולני של עגל חלב?עגל זיעה
מי? הגבוה?אני רואה מלא ספוטרים ליצנים,אבל יש לי על מי לסמוך במכון שלי צריך לדעת ממי לבקש. נגיד המאמן שרוב הזמן במכון אתמול שמר עליי והניח את הידיים מתחת למוט,בלי שהוא יגע בו ונתן לי לעשות לבד ורק באחרונה שנכשלתי אחרי שהוא כבר הבין שזה כשל הוא הרים לי קצת מהמשקל.
כן. בסך הכל הוא אחלה מאמן.מי? הגבוה?
מה שמו..גילי משהו. לא?
ממה שאני זוכר כן.כן. בסך הכל הוא אחלה מאמן.
זה שבן אדם אומר דברים טובים על מאמן לא הופך את המאמן למאמן טוב, בתכלס רוב הסיכויים שהבן אדם לא מבין מהחיים שלו וקובע אם הוא מאמן טוב או לא לפי כמה פיצולים יש לו בתוכנית וכמה סטים לבייספס.ממה שאני זוכר כן.
חבר שלי שמתאמן שם אמר עליו דווקא דברים טובים.
ועכשיו תסביר לי איך מה שאמרת קשור למה שאני אמרתי.זה שבן אדם אומר דברים טובים על מאמן לא הופך את המאמן למאמן טוב, בתכלס רוב הסיכויים שהבן אדם לא מבין מהחיים שלו וקובע אם הוא מאמן טוב או לא לפי כמה פיצולים יש לו בתוכנית וכמה סטים לבייספס.
חחחח לא,פשוט 99% מהמתאמנים במכון הזה הם מפגרים ברמות.ועכשיו תסביר לי איך מה שאמרת קשור למה שאני אמרתי.
אתה אמרת שהוא אחלה מאמן ואני הסכמתי איתך.
תיהיה בטוח שאותו חבר לא דבע.
ניהיית פילוסוף?
כבר אמרתי לך מה אני חושב על המקום הזה 😃חחחח לא,פשוט 99% מהמתאמנים במכון הזה הם מפגרים ברמות.
אני כל יום בתחושה של im surrounded with idiots
מנוי לעוד 9 חודש+ 😭כבר אמרתי לך מה אני חושב על המקום הזה 😃
בוא ל POWER HOUSE
חחחח לא,פשוט 99% מהמתאמנים במכון הזה הם מפגרים ברמות.
אני כל יום בתחושה של im surrounded with idiots
כבר אמרתי לך מה אני חושב על המקום הזה 😃
בוא ל POWER HOUSE
יופי אז אתה תגיע כבר במסה השנייה שלי 😃מנוי לעוד 9 חודש+ 😭
אני לא עולה על ההליכון בלי ספוטר.יחי המכון שלי(?)שבו תמצאו אנשים אנשים שיש להם ספוטרים בלג פרס
אני רואה מלא ספוטרים ליצנים,אבל יש לי על מי לסמוך במכון שלי צריך לדעת ממי לבקש. נגיד המאמן שרוב הזמן במכון אתמול שמר עליי והניח את הידיים מתחת למוט,בלי שהוא יגע בו ונתן לי לעשות לבד ורק באחרונה שנכשלתי אחרי שהוא כבר הבין שזה כשל הוא הרים לי קצת מהמשקל.
לא הפריע לי מדי.. אמנם אתה צודק.כבר ירדו לו נקודות בגלל שהוא הניח את הידיים מתחת למוט כשאתה אפילו לא קרוב להיכשל - לא עושים את זה, זה מפריע.
ספוטר טוב נמצא מאחורה ולא נכנס לשדה הראיה שלך, רק אם המוט מתחיל לרדת למטה או שהטכניקה נשברת יותר מדי הוא צריך לבוא לעזרתך.
או שפשוט מבקשים ממנו שיזוז/נכנסים להקשתה בזריזות...כל מי שלא מכיר את ההקשתה שאני עושה בבנץ, כל פעם חא משאיר לי מרחב ליד המוט והספה ויוצא שהראש שלי נתקל בזין שלו, סעמק.