הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תסכול מספוטרים

• פותח/ת השרשור Hamster
  • פורסם בתאריך
אני מבין אותך אבל זה לא מחייב אותי. מצידי, שיעמדו שני ספוטרים משני צידי הפלטות, כמו שעושים במשקלים גבהים ממש, או כל פתרון אחר שלא מערב אותי.

אני לא חושב שהספוטר חייב להיות מסוגל להרים את כל המשקל, אבל הוא צריך להיות מסוגל להתמודד איתו באופן סביר, לכל הפחות למנוע את שבירת הצלעות או קנה הנשימה במקרה של אסון. כשאתם לוחצים 100 ק"ג אני יכול להגיד רק דבר אחד: חפשו את החברים שלכם (באופן מילולי:))

אף ספוטר לא ימנע מקנה הנשימה שלך להשבר במקרה של אסון. זה לא התפקיד שלו.

• פותח/ת השרשור
שאתה מקשית את הגב בבנץ והוא
הגבב הגבבב

וואי ה-ילד היום זה קרה לי,היה לי סט PR אז הייתי צריך ספוטר וכל מי שיודע איך לשמור עליי לא היה נוכח אז נאלצתי לבחור אידיוט.
אמר לי לשים כפות רגליים על הספסל ולהיפטר מהקשת ככה ולהוציא ידיים ב90 מעלות(מוות לכתפיים יאי!)

וואי ה-ילד היום זה קרה לי,היה לי סט PR אז הייתי צריך ספוטר וכל מי שיודע איך לשמור עליי לא היה נוכח אז נאלצתי לבחור אידיוט.
אמר לי לשים כפות רגליים על הספסל ולהיפטר מהקשת ככה ולהוציא ידיים ב90 מעלות(מוות לכתפיים יאי!)
אין כמו כתפיים שבורות, זה הכי עחי אחי!

אני אוהב את האלה שאני שומר עליהם ואז הם נכשלים
אני מרים את המוט וצועקים עוד אחד
זה בדכ האנשים שכשאני נכשל ישר שמים את היד מתחת ואומרים לי "יאללה עוד 8 אני איתך"

היום חבר ביקש ממני שאני יצלם אותו עושה בנץ׳ ( כן הוא מתאמן טיפוסי שמתלהב מעצמו ) וכל הסרטון אני מתאפק לא להתפקע מצחוק שהספוטר שלו פשוט עמד כשהביצים שלו מעל הראש של חבר שלי.
ובאותו אימון, שעה לפני שמרתי על מישהו ( הוא בא אליי שניה לפני סט סקוואט, כמעט התפוצצתי עליו ), כששמרתי עליו עמדתי מטר-שניים ממנו, כי אני לא צואת אדם.

כשאתה שומר על ליצן- הוא בכשל טוטאל לוס, אתה בא להרים את המוט ולהחזיר לראק, ואז הוא צועק ״יאללה עוד 2 תהיה איתי״ ....
חיפשתי ולא מצאתי סמיילי שמבטא את העצבים והיאוש שלי באותו רגע:🤦‍♂️:

כשאתה שומר על ליצן- הוא בכשל טוטאל לוס, אתה בא להרים את המוט ולהחזיר לראק, ואז הוא צועק ״יאללה עוד 2 תהיה איתי״ ....
חיפשתי ולא מצאתי סמיילי שמבטא את העצבים והיאוש שלי באותו רגע:🤦‍♂️:
🤡?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית