הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

daniel892

משתמש מתחיל
25
1
נק' מוניטין:
4
25
1
קודם כל אני מתאמן 10 חודש ועוד חודשיים אני סוגר שנה חודשיים התאמנתי FBW וכל היתר AB
A:
3 תרגילים לחזה(עליון תחתון ובנץ רגיל)
2 תרגילים לכתפיים(ארנולד פרס והרחקה לצדדים)
2 תרגילים ליד אחורית (מקבילים, לחיצה צרפתית)
B:
3 תרגילים לרגליים(סקוואט,תאומים,כפיפת רגליים)
3 תרגילים לגב ( פולי עליון,תחתון ומתח)
2 תרגילים ליד קדמית(מוט W ופטישים)

והתוכנית כבר משעממת אותי וחשבתי לעבור לABCD האם זה מומלץ ואם כן איך לחלק את התרגילים בארבעת הימים בצורה הכי מומלצת
ועוד שאלה חשובה עד עכשיו התאמנתי ורציתי לעלות כמה שיותר במשקלים וראיתי איזה אחד שהוא די גדול וחטוב שהסביר למישהו שעדיף לעבוד נכון(עבדתי נכון עד עכשיו) אם משקלים נמוכים ושהמשקל לא בעיה והוא יכול לבוא אם הזמן.. אז רציתי לדעת אם מומלץ להוריד במשקלים נגיד הייתי עושה 25 כל צד בבנץ להוריד ל15 לעבוד לאט ונכון וככה בכל התרגילים האם המשקל משנה אם אני ירים 25 או 15 הכוונה לנפח האם אני יקבל יותר נפח מלהרים 25 או 15 קילו..
תודה לעוזרים

אם הטכניקה טובה, אין סיבה להוריד משקל במכוון אלא אם אתה מתכנן איזה שבוע של מנוחה אקטיבית.
לא ממליץ על abcd.
ממליץ להישאר על ab בשילוב של התרגילים המורכבים, ממליץ לך להוסיף דדליפט, אוברהד פרס ולא לעשות חזה וכתפיים באותו אימון.

• פותח/ת השרשור
אם הטכניקה טובה, אין סיבה להוריד משקל במכוון אלא אם אתה מתכנן איזה שבוע של מנוחה אקטיבית.
לא ממליץ על abcd.
ממליץ להישאר על ab בשילוב של התרגילים המורכבים, ממליץ לך להוסיף דדליפט, אוברהד פרס ולא לעשות חזה וכתפיים באותו אימון.
אז איך אתה מעדיף לחלק את השרירים ב AB?

נגיד, חזה גב יד קידמית
רגליים כתפיים יד אחורית

נגיד, חזה גב יד קידמית
רגליים כתפיים יד אחורית
במידה והבחור מתאמן AB ברצף, אתה לא חושב שתהיה פגיעה ביעילות הכתפיים לאחר יום של אימון חזה?

תמיד תהיה פגיעה כלשהי, איך שלא תשחק אם זה, צריך לנסות ולראות עד כמה זה משפיע.

Back
למעלה תחתית