קודם כל אני מתאמן 10 חודש ועוד חודשיים אני סוגר שנה חודשיים התאמנתי FBW וכל היתר AB
A:
3 תרגילים לחזה(עליון תחתון ובנץ רגיל)
2 תרגילים לכתפיים(ארנולד פרס והרחקה לצדדים)
2 תרגילים ליד אחורית (מקבילים, לחיצה צרפתית)
B:
3 תרגילים לרגליים(סקוואט,תאומים,כפיפת רגליים)
3 תרגילים לגב ( פולי עליון,תחתון ומתח)
2 תרגילים ליד קדמית(מוט W ופטישים)
והתוכנית כבר משעממת אותי וחשבתי לעבור לABCD האם זה מומלץ ואם כן איך לחלק את התרגילים בארבעת הימים בצורה הכי מומלצת
ועוד שאלה חשובה עד עכשיו התאמנתי ורציתי לעלות כמה שיותר במשקלים וראיתי איזה אחד שהוא די גדול וחטוב שהסביר למישהו שעדיף לעבוד נכון(עבדתי נכון עד עכשיו) אם משקלים נמוכים ושהמשקל לא בעיה והוא יכול לבוא אם הזמן.. אז רציתי לדעת אם מומלץ להוריד במשקלים נגיד הייתי עושה 25 כל צד בבנץ להוריד ל15 לעבוד לאט ונכון וככה בכל התרגילים האם המשקל משנה אם אני ירים 25 או 15 הכוונה לנפח האם אני יקבל יותר נפח מלהרים 25 או 15 קילו..
תודה לעוזרים
A:
3 תרגילים לחזה(עליון תחתון ובנץ רגיל)
2 תרגילים לכתפיים(ארנולד פרס והרחקה לצדדים)
2 תרגילים ליד אחורית (מקבילים, לחיצה צרפתית)
B:
3 תרגילים לרגליים(סקוואט,תאומים,כפיפת רגליים)
3 תרגילים לגב ( פולי עליון,תחתון ומתח)
2 תרגילים ליד קדמית(מוט W ופטישים)
והתוכנית כבר משעממת אותי וחשבתי לעבור לABCD האם זה מומלץ ואם כן איך לחלק את התרגילים בארבעת הימים בצורה הכי מומלצת
ועוד שאלה חשובה עד עכשיו התאמנתי ורציתי לעלות כמה שיותר במשקלים וראיתי איזה אחד שהוא די גדול וחטוב שהסביר למישהו שעדיף לעבוד נכון(עבדתי נכון עד עכשיו) אם משקלים נמוכים ושהמשקל לא בעיה והוא יכול לבוא אם הזמן.. אז רציתי לדעת אם מומלץ להוריד במשקלים נגיד הייתי עושה 25 כל צד בבנץ להוריד ל15 לעבוד לאט ונכון וככה בכל התרגילים האם המשקל משנה אם אני ירים 25 או 15 הכוונה לנפח האם אני יקבל יותר נפח מלהרים 25 או 15 קילו..
תודה לעוזרים