עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשאני עשיתי SS בגיל 13 זה היה קטסטרופה אבל זה כנראה היה גם ממשתנים אחרים לא רק של גיל. אבל תכלס לא הייתי ממליץ גם לעשות לילד בן 13 SS קלאסיאם יוצאים מנקודת הנחה שכשעושים SS השלב הראשון בתוכנית הוא שבמשקלים הנמוכים לומדים את הטכניקה, ולא מתקדמים אם הטכניקה שגויה, אני לא רואה על מה מבוססת התגובה שלך. תצטרך להסביר.
נערים בני 13, בעיקר זכרים, לא ידועים כמצטיינים באיפוק שיאפשר להם לוותר על התקדמות גם במחיר של ביצוע בטכניקה לא אופטימלית, בטח לא בתוכנית בה התקדמות מאימון לאימון היא מה שמצפים מהם. בנוסף, אני רוצה להזכיר שהמחקרים וההגיגים לגבי הבטיחות והיעילות של תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט נעשו על אנשים מבוגרים, לא על ילדים, סליחה נערים, שבין אימון לאימון לומדים לזמר את ההפטרה שלהם. שתי הנקודות האלה ביחד הן מתכון די טוב לבעיות.לא מתקדמים אם הטכניקה שגויה
התקדמות מתונה יותר עד להשגת טכניקה טובה יותר.רגע רגע וילד בן 13 לא צריך לפתח כוח ?
במה fbw יתרום לו שתוכנית כוח לא תתן?
הוא צריך תוכנית שמתאימה לו אישית
אני מסכים איתך. חוץ מזה,לא אזרוק עגבניות רקובות על מישהו שיכול להיות סבא שלי. רק לסבא שלי בכבודו ובעצמו מגיעות העגבניות האלו.נערים בני 13, בעיקר זכרים, לא ידועים כמצטיינים באיפוק שיאפשר להם לוותר על התקדמות גם במחיר של ביצוע בטכניקה לא אופטימלית, בטח לא בתוכנית בה התקדמות מאימון לאימון היא מה שמצפים מהם. בנוסף, אני רוצה להזכיר שהמחקרים וההגיגים לגבי הבטיחות והיעילות של תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט נעשו על אנשים מבוגרים, לא על ילדים, סליחה נערים, שבין אימון לאימון לומדים לזמר את ההפטרה שלהם. שתי הנקודות האלה ביחד הן מתכון די טוב לבעיות.
אפילו פייגנבוים, שהוא אחד החוקרים הכי נחשבים בתחום, ואשר נותן הכשר לאימוני כוח לילדים, מדגיש שיש לעשות את זה במאמצים פחותים ותחת הדרכה. ילדים אינם מבוגרים קטנים. אין לי חשק רב מדי לקרוא שוב את נייר העמדה שהוא הוציא עבור ה NSCA אבל נדמה לי שאני זוכר בקוים כלליים מה היה כתוב שם. אמנם זה די ישן, משנת 1996, אבל עד כמה שאני יודע העמדה הבסיסית לא השתנתה מאז. אתה מוזמן לתקן אותי.
@יהב
" יהב אוהב/ת את זה" - הפתעת אותי, הייתי בטוח שתזרוק עלי עגבניות רקובות.
😃רק לסבא שלי בכבודו ובעצמו מגיעות העגבניות האלו
אתה תתפלא לגלות שדווקא אצל חברה בוגרים יותר (נניח 16-25) יש הרבה יותר "אגו" וחוסר באיפוק כמו שאתה אומר.נערים בני 13, בעיקר זכרים, לא ידועים כמצטיינים באיפוק שיאפשר להם לוותר על התקדמות גם במחיר של ביצוע בטכניקה לא אופטימלית, בטח לא בתוכנית בה התקדמות מאימון לאימון היא מה שמצפים מהם. בנוסף, אני רוצה להזכיר שהמחקרים וההגיגים לגבי הבטיחות והיעילות של תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט נעשו על אנשים מבוגרים, לא על ילדים, סליחה נערים, שבין אימון לאימון לומדים לזמר את ההפטרה שלהם. שתי הנקודות האלה ביחד הן מתכון די טוב לבעיות.
אפילו פייגנבוים, שהוא אחד החוקרים הכי נחשבים בתחום, ואשר נותן הכשר לאימוני כוח לילדים, מדגיש שיש לעשות את זה במאמצים פחותים ותחת הדרכה. ילדים אינם מבוגרים קטנים. אין לי חשק רב מדי לקרוא שוב את נייר העמדה שהוא הוציא עבור ה NSCA אבל נדמה לי שאני זוכר בקוים כלליים מה היה כתוב שם. אמנם זה די ישן, משנת 1996, אבל עד כמה שאני יודע העמדה הבסיסית לא השתנתה מאז. אתה מוזמן לתקן אותי.
@יהב
יש לך מחקר לזה או משהו כזה ?אתה תתפלא לגלות שדווקא אצל חברה בוגרים יותר (נניח 16-25) יש הרבה יותר "אגו" וחוסר באיפוק כמו שאתה אומר.
אין לי מחקר לזה כמו שלך אין מחקר הפוך. בגלל זה הטענה לא רלוונטית, כי באותו מידה אני יכול להגיד לבן 20 שאני לא ממליץ על SS מאותה סיבה.יש לך מחקר לזה או משהו כזה ?
ילד בן 16 שמוכן לוותר על קוביות בשביל להרים כבד הוא לא בדיוק הטמבל הממוצע, בדרך כלל. בתור ילד בן 14 אני אומר לך שאני לפעמים מוותר על הטכניקה בשביל לגמור את הסט מאשר להכשל כמו גבר אבל לא לעלות כמו חמור. ואם היית רואה אותי עושה סקוואט היה כואב לך הגב.
לא אמרתי שיש לזה מחקר,אבל בני 13 מפעילים קצת פחות שיקול דעת.אין לי מחקר לזה כמו שלך אין מחקר הפוך. בגלל זה הטענה לא רלוונטית, כי באותו מידה אני יכול להגיד לבן 20 שאני לא ממליץ על SS מאותה סיבה.
א. אין לי שום אגו בעניין. מצידי להתחיל ממשקלי נוצה נוצתיים (5 קילו מצידי) ולהתקדם מעט מעט כל אימון. את האגו שלי אני משאיר בכניסה.נערים בני 13, בעיקר זכרים, לא ידועים כמצטיינים באיפוק שיאפשר להם לוותר על התקדמות גם במחיר של ביצוע בטכניקה לא אופטימלית, בטח לא בתוכנית בה התקדמות מאימון לאימון היא מה שמצפים מהם. בנוסף, אני רוצה להזכיר שהמחקרים וההגיגים לגבי הבטיחות והיעילות של תרגילים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט נעשו על אנשים מבוגרים, לא על ילדים, סליחה נערים, שבין אימון לאימון לומדים לזמר את ההפטרה שלהם. שתי הנקודות האלה ביחד הן מתכון די טוב לבעיות.
@יהב
בזה אתה צודק, אבל מאחר ואני לא מכיר אותך ההערות שלי הן כלליות גם אם הן נכתבו ישירות כלפיך. לא התכוונתי לפגוע בך, ואני מתנצל אם העמדה שלי נשמעה מזלזלת. היא לא. אני בהחלט מכבד בחור בן 13-14 שלוקח את התחביב שלו ברצינות ומשקיע בו את מה שאתה משקיע, ומאחל לך הצלחה מכל הלב.אל תשפוט מישהו ישר בגלל הגיל, כל אחד הוא אחר..
לא משנה עד כמה אתה מוכן להשקיע,אתה לא יכול להתקדם כמו שצריך בסס אין לך מספיק טסטבזה אתה צודק, אבל מאחר ואני לא מכיר אותך ההערות שלי הן כלליות גם אם הן נכתבו ישירות כלפיך. לא התכוונתי לפגוע בך, ואני מתנצל אם העמדה שלי נשמעה מזלזלת. היא לא. אני בהחלט מכבד בחור בן 13-14 שלוקח את התחביב שלו ברצינות ומשקיע בו את מה שאתה משקיע, ומאחל לך הצלחה מכל הלב.
חחח מאיפה לך שאין לי מספיק טסט? אגב, יש לי מספיק טסט, אחרת לא היו נותנים לילד בן 13 להירשם לחדר כושר, לא?לא משנה עד כמה אתה מוכן להשקיע,אתה לא יכול להתקדם כמו שצריך בסס אין לך מספיק טסט
אין לי שמץ של מושג איך להגיב לזהאגב, יש לי מספיק טסט, אחרת לא היו נותנים לילד בן 13 להירשם לחדר כושר, לא?
וגם לי אין שמץ של מושג איך להגיב לעצם העבודה שתקפת ישר שילד בן 13 לא יכול לעשות SS בגלל שחסר לו טסט בגוף.אין לי שמץ של מושג איך להגיב לזה
ממש לא תקפתי. אתה בן 13 ידידי, SS לא מתאים לךוגם לי אין שמץ של מושג איך להגיב לעצם העבודה שתקפת ישר שילד בן 13 לא יכול לעשות SS בגלל שחסר לו טסט בגוף.
מאיפה לך? ואתה כרגע בן 14 גם כן, למה אתה עשית/עושה סוג של SS?
אני אנסה SS, מה הבעיה בזה? אם אני אתקע, או שלא יצליח לי, זה כבר עניין אחר.ממש לא תקפתי. אתה בן 13 ידידי, SS לא מתאים לך
אני סותר את עצמי כי בתחילת השרשור אמרתי שכן כדאי לך SSאני אנסה SS, מה הבעיה בזה? אם אני אתקע, או שלא יצליח לי, זה כבר עניין אחר.
תודה רבה בכל מקרה שאתה מנסה לעזור
מז"א יום קל באמצע? מה לעשות בו?אני סותר את עצמי כי בתחילת השרשור אמרתי שכן כדאי לך SS
מההתחלה ועד עכשיו אני מתכוון שתעשה SS עם יום קל באמצע.