הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונות מתחילת היעוץ באתר.

מורן

משתמש פעיל
331
94
נק' מוניטין:
754
331
94
טוב,
תכלס...תהיתי עם עצמי אם זה בכלל שייך לכאן או לעלות את זה כבר לפורום תמונות - אבל חוץ ממלא קרנפים מלאי טסטוסטרון אין שם בכלל נשים ;( אז נבהלתי, עשיתי סיבוב פרסה ובאתי לפה.
מייק תמיד מעלה סרטונים של העצמה נשית, אז חשבתי לעלות את ה"מהפך" שלי על מנת שהבנות המתלבטות כאן יראו שאימוני כוח יכולים לעשות רק טוב לנשים ושאין ממה לחשוש וגם כדי לפרגן למשה שעזר לי פלאים לעלות במשקל

מskinnt fat 45-46 קילו
ל53.7 קילו (נכון ליום שבת שהיה,מאמינה שבשקילה הבאה אהיה כבר 54)
יש לפחות עוד 4 קילו לעלות ואז חיטוב

נ.ב
סלחו לי על החוסר צניעות, אבל כמה תמונות בתחתונים עוד לא הרגו אף אחד ועבדתי קשה בשביל להשאיר את התמונות האלה לעצמי
נ.ב.ב
הארבע ראשי שלי ברגל השמאלית (או הימנית,תלוי איך מסתכלים על זה) לא ענק כמו שזה נראה בתמונה.

קבצים מצורפים

• me.png
    me.png
    KB 132.6 · צפיות: 2,525
  • צק1.png
    צק1.png
    KB 169.2 · צפיות: 2,359
כל הכבוד... בהחלט רואים שהגוף ניהיה מוצק.
המשכי כך... ואל תתביישי לפרסם בפורום שרצית 😃

הבדל משמעותי, כל הכבוד!

שינוי מעולה!
את חייבת לצאת עם זה לעיתונות, אולי עוד נשים יבינו...

קודם כל מוניטין על השם שלך 😉
שנית כל,
שינוי פצצה ורואים את זה בהחלט.

המשיכי כך ! 🤩

והנה לכן ראיה שבחיטוב של גוף רזה-שמן - עולים במשקל הגוף.

נראה לי שבהחלט אפשר להוסיף את תמונות השינוי הזה(במידה ואת מעוניינת כמובן) באשכול הטרנספורמציה של אנשים בייעוץ האישי.

@Moshe נראה לי שהנה הסיפור האישי של אישה שחיכית לו - הגיע 😃

נערך לאחרונה:
את אמיתית? שינוי יפה מאוד! יש פה הרבה בחורים שמייחלים לשינוי כזה.
פשוט פצצה. המשיכי כך

• פותח/ת השרשור
מצויין, ועכשיו בבקשה לסדר את המיטה!
תודה! דווקא את הבלאגן ראית אבל לא את הכלב היפה שישן שם מאחורה?

נראה לי שבהחלט אפשר להוסיף את תמונות השינוי הזה(במידה ואת מעוניינת כמובן) באשכול הטרנספורמציה של אנשים בייעוץ האישי.

@Moshe נראה לי שהנה הסיפור האישי של אישה שחיכית לו - הגיע 😃
איך מוסיפים? למרות שזה עדיין לא סוף התהליך

שינוי מעולה!
את חייבת לצאת עם זה לעיתונות, אולי עוד נשים יבינו...
תודה! אני עושה כמיטב יכולתי בייחצון עיניין המשקולות והסקווט...טרם קיבלתי תגובה אחרת מ"לא..אני מעדיפה להשאר עם האירובי".

ותודה לכולם!
מגניב לגמרי המחמאות 😃 למרות שאני מרגישה שמנה רצח וכלום לא עולה עליי יותר, אבל משה הזהיר אותי שזה מה שיהיה אז סומכים על התהליך.

כל הכבוד, שינוי מוצלח מאוד ומעורר מוטיבציה
אימוני כוח הם המפתח לשינוי מראה הגוף, את השכלת להבין. מקווה שהתוצאות שלך יתנו מוטיבציה לנשים אחרות לצאת מבועת האירובי-בטן שלהן.

מוניטין ביושר.

תמשיכי לעדכן.

עזבי את זה שאת נראית יותר טוב בעיני הסובבים אותך, מה שיותר כיף לשמוע זה שאת נראית יותר טוב מבחינתך! אולי עוד נמצא בחורה אחת שמרוצה מהגוף שלה...
בהצלחה, מוניטין וכו..

ד"א מה השאיפה שלך? לאן את רוצה להגיע?

פשוט ואו. הלפני משקף את כול הבחורות הרזות שבטוחות שזה הכי יפה והן פצצות על, והאחרי זה פשוט, ואו.
מקווה שזה לא מפריע לך אבל אני כנראה אגיע לשרשור הזה בכול פעם שאצתרך לשכנע מישהי לרדת מההליכון ולהתחיל להרים ולאכול.

• פותח/ת השרשור
עזבי את זה שאת נראית יותר טוב בעיני הסובבים אותך, מה שיותר כיף לשמוע זה שאת נראית יותר טוב מבחינתך! אולי עוד נמצא בחורה אחת שמרוצה מהגוף שלה...
בהצלחה, מוניטין וכו..

ד"א מה השאיפה שלך? לאן את רוצה להגיע?
תודה!
השאיפה שלי...טוב, זה תלוי באיזה יום אתה שואל אותי,אבל הזריקות מוטיבציה שלי הן בעיקר katy hearn, paige hathaway ו camila guper
חיפוש קצר בגוגל תמונות יגלה לך מי הן במידה ואתה לא מכיר 😃

פשוט ואו. הלפני משקף את כול הבחורות הרזות שבטוחות שזה הכי יפה והן פצצות על, והאחרי זה פשוט, ואו.
מקווה שזה לא מפריע לך אבל אני כנראה אגיע לשרשור הזה בכול פעם שאצתרך לשכנע מישהי לרדת מההליכון ולהתחיל להרים ולאכול.
וואו תודה!
אכן הלפני משקף את הבחורות הרזות ששואפות להגיע לרווח ברגליים ועצמות בולטות.
אולי יום יבוא והן יקבלו את הכאפה שאני קיבלתי ואז יתחילו להרים משקולות גם 😃
ולא, זה לא מפריע לי...תודה!

נערך לאחרונה:
פאק איזה הבדל בתמונה הראשונה... בלפני את נראית שמנמנה כזאת מדלדל (אני אתן ציון להמחשה 4/10) אבל באחרי בטן חטובה וסקסית רגליים הרבה יותר מלאות ויפות גוף מהמם בחלק התחתון (9/10)

בתמונה השנייה ההבדלים פחות משמעותיים אבל עדיין קיימים- עיצבת את הישבן בצורה ממש יפה והוא נראה הרבה יותר מלא ומושך ובכללי את נראית הרבה יותר טוב בשתי התמונות של "האחרי".

קבלי ח"ח. סחטיין על העבודה. מקווה שדבריי לא יתפרשו בצורה שלה לא התכוונתי, כוונתי הייתה להחמיא בלבד 😃

• פותח/ת השרשור
בלפני את נראית שמנמנה כזאת מדלדל (אני אתן ציון להמחשה 4/10) אבל באחרי בטן חטובה וסקסית רגליים הרבה יותר מלאות ויפות גוף מהמם בחלק התחתון (9/10
מצחיק שאתה אומר שמנמנה מדלדלה כשבתמונה הזאת שקלתי 45-46 קילו.
אם זה שמנמנה אז מה בחורות שרואות את התמונה ושוקלות יותר אמורות להסיק?

התיאור הטוב יותר הוא skinny fat - רזה מדיי עם שומן.

חוץ מזה הבנתי לגמריי את כוונתך - תודה!

מצחיק שאתה אומר שמנמנה מדלדלה כשבתמונה הזאת שקלתי 45-46 קילו.
אם זה שמנמנה אז מה בחורות שרואות את התמונה ושוקלות יותר אמורות להסיק?

התיאור הטוב יותר הוא skinny fat - רזה מדיי עם שומן.

חוץ מזה הבנתי לגמריי את כוונתך (חוץ מעיניין הציון הלא רלוונטי). תודה!

בקיצור היה חסר כאן שריר כדי שייתן את המראה ה"מלא" והמוצק.

Back
למעלה תחתית