הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גלוטמין, אמינו וגראס

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
1. גלוטמין - כמה ומתי. (5 אימונים בשבוע של שעה וחצי עד שעתיים)
2. אמינו אנרג'י כתוסף במהלך אימון או BCAA כתוסף להתאוששות? (או זה או זה, בלי לבלב תמוח בבקשה)
3. גראס פוגע ב GAINZZZ ?

מזמן לא הייתי פה, ולא באתי בשביל לבלבל תמוח או בשביל שיבלבלו לי תמוח, שאלות פשוטות תשובות פשוטות 😃 יום טוב.

החסרון העיקרי במריחואנה\ קנאביס\ ירוק \ גראס או איך שלא תקרא לזה, הוא ההתמכרות להרגשה..
אם זה אדם שלוקח כשהוא סובל מכאבים או כשהוא מתקשה לישון או כשהוא מנסה להשמין או אפילו במקרים של ספורטאים, להתאושש יותר טוב, ראיתי הרבה מקרים שזה נותן מענה לשרירים תפוסים, כאבים בעקבות פציעה או דלקת וכו'..

קיצור, לא בעייתי פעם ב.. על בסיס קבוע לא נדבר כי זה יצור דיון ארוך, לדעתי ביחס למחיר בארץ ולכמות שאני מניח שאתה תעשן בתקופות קשוחות לא.

• פותח/ת השרשור
החסרון העיקרי במריחואנה\ קנאביס\ ירוק \ גראס או איך שלא תקרא לזה, הוא ההתמכרות להרגשה..
אם זה אדם שלוקח כשהוא סובל מכאבים או כשהוא מתקשה לישון או כשהוא מנסה להשמין או אפילו במקרים של ספורטאים, להתאושש יותר טוב, ראיתי הרבה מקרים שזה נותן מענה לשרירים תפוסים, כאבים בעקבות פציעה או דלקת וכו'..

קיצור, לא בעייתי פעם ב.. על בסיס קבוע לא נדבר כי זה יצור דיון ארוך, לדעתי ביחס למחיר בארץ ולכמות שאני מניח שאתה תעשן בתקופות קשוחות לא.
על בסיס יומי?

1. גלוטמין - כמה ומתי. (5 אימונים בשבוע של שעה וחצי עד שעתיים)
2. אמינו אנרג'י כתוסף במהלך אימון או BCAA כתוסף להתאוששות? (או זה או זה, בלי לבלב תמוח בבקשה)
אם תקנה את שני אלה..

איך יהיה לך כסף לזה ?

ואם כבר,**מריחואנה**
גראס זה לא משהו שאתה רוצה לעשן

חבל , בסוף יוריד לך את המוטיבציה לאימונים ותיהיה מכור לסם
חרטא. לא מוריד מוטיבציה ולא ממכר.
לא מומלץ להתאמן אחרי בגלל הטשטוש האימון לא מגיע לאותה רמה. אם אתה מעשן תעשה את זה בחוכמה בלי שיפגע בשאר דברים שחשובים לך(לפני שינה או ביציאות וכו.)
מעביר את הכאב והסבל של אחרי אימון וגורם לך לשכוח שלפני 10 דקות רצית למות.
בנוסף עוזר לבעיות שינה ומעיף את המרץ של אחרי האימון ( ואת הקפאין/פרה כל דבר כזה שלקחת)

נ.ב מריחואנה זה אנאבולי רצח חחח

חרטא. לא מוריד מוטיבציה ולא ממכר.
לא מומלץ להתאמן אחרי בגלל הטשטוש האימון לא מגיע לאותה רמה. אם אתה מעשן תעשה את זה בחוכמה בלי שיפגע בשאר דברים שחשובים לך(לפני שינה או ביציאות וכו.)
מעביר את הכאב והסבל של אחרי אימון וגורם לך לשכוח שלפני 10 דקות רצית למות.
בנוסף עוזר לבעיות שינה ומעיף את המרץ של אחרי האימון ( ואת הקפאין/פרה כל דבר כזה שלקחת)

נ.ב מריחואנה זה אנאבולי רצח חחח

ניסיתי להתאמן כמה שעות אחרי עישון פעם והחימום שלי הפך ל1RM.

אני לא רואה שום בעיה בלעשן פעם בשבוע נגיד, שום התמכרות ושום נעליים.
למי יש כסף לעשן כל יום? 😆

• פותח/ת השרשור
מי דיבר על לעשן לפני אימון אל תיהיו טיפשים... מוד אימון ומוד סטלה זה 2 דברים הפוכים לגמרי D:
ומבחינה כספית זה יותר זול מסיגריות. בזכות זה גם הפסקתי לעשן סיגריות 😃

קיצר מה לגבי גלוטמין - מתי וכמה. בבקשה.. חשפתי ולא מצאתי הסברים לגבי מינון. יש מקומות שאומרים 5-10 גרם ויש שאומרים 30 גרם.

אי יעילות בגלוטמין

גלוטמין יעיל רק לאנשים עם כוויות דרגה 2

Welbourne TC. Increased plasma bicarbonate and growth hormone after an oralglutamine load. Am J Clin Nutr (1995) 61: 1058-1061.
(2) Lacey J and Wilmore D. Is glutamine a conditionally essential amino acid? Nutr Rev (1990) 48: 297-309.

(18) Appl Physiol Nutr Metab. 2006 Oct;31(5):518-529. Links Addition of glutamine to essential amino acids and carbohydrate does not enhance anabolism in young human males following exercise.

http://www.kilogram.co.il/63/אבקות-חלבון-תוספי-תזונה-ומה-שבינהם/

ולהבא, אתה מוזמן להיכנס לאשכול הבא כדי לחפש עוד תוספים שלא יעילים :

https://www.lbs.co.il/threads/6293/

מי דיבר על לעשן לפני אימון אל תיהיו טיפשים... מוד אימון ומוד סטלה זה 2 דברים הפוכים לגמרי D:

קיצר מה לגבי גלוטמין - מתי וכמה. בבקשה.. חשפתי ולא מצאתי הסברים לגבי מינון. יש מקומות שאומרים 5-10 גרם ויש שאומרים 30 גרם.
לא הייתי לוקח גלוטמין.
ואם כבר אתה רוצה לבזבז,תבזבז על חומצות אמינו-לזה עוד יש תקווה ואני דווקא אוהב לקחת את לאימוני בוקר(כמובן שלא PR'S - אבל בהחלט דברים כמו גב-אינטרוולים וכ'ו)

יותר זול מסיגריות? אני בספק שאתה קונה חומר נקי או באמת מריחואנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית