בהתחלה קראתי את זה "יש לימודים בחנוכה" וחשבתי שחיים אמר "גם לי" יענו גם לו יש לימודים 🤣יש יום הולדת בחנוכה 🍦
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהתחלה קראתי את זה "יש לימודים בחנוכה" וחשבתי שחיים אמר "גם לי" יענו גם לו יש לימודים 🤣יש יום הולדת בחנוכה 🍦
לי יש יום לפני...10/12 יום חמישי, חנוכה
לייק תרתי משמע.לי יש יום לפני...
מה כולם נולדו בדצמבר?
@x7haim שמעת מה קרה בפרופיט??
טוב אז חיים שלח לי הודעה ושאל מה קרה אז החלטתי לרשום כבר פה ולחסוך את הההסברים בכל מקום אחר.
במכון אצלי ילד אחד עשה סקוואט בסמית, באחד הסטים הוא החליק, ובאינסטינקט שם בטעות את היד על הווי ביטחון (איפה שהמוט נעצר סופית בסמית, למטה).
בכל מקרה, אצלי הסמית הוא של star trac, אז בעצם כל וו ביטחון כזה הוא דוקרני בקצה משום מה.
נחזור לסיפור, הילד החליק, שם את כף היד בטעות על הווי ביטחון האחרונים והמוט נפל לו על היד.
נתלש לו האגודל לגמרי ונהיה לו חור ביד מתחת לאצבע, הרבה דם בכל מקום כמובן.
איייי אז הוא בלי אגודל עכשיו?לי יש יום לפני...
מה כולם נולדו בדצמבר?
@x7haim שמעת מה קרה בפרופיט??
טוב אז חיים שלח לי הודעה ושאל מה קרה אז החלטתי לרשום כבר פה ולחסוך את הההסברים בכל מקום אחר.
במכון אצלי ילד אחד עשה סקוואט בסמית, באחד הסטים הוא החליק, ובאינסטינקט שם בטעות את היד על הווי ביטחון (איפה שהמוט נעצר סופית בסמית, למטה).
בכל מקרה, אצלי הסמית הוא של star trac, אז בעצם כל וו ביטחון כזה הוא דוקרני בקצה משום מה.
נחזור לסיפור, הילד החליק, שם את כף היד בטעות על הווי ביטחון האחרונים והמוט נפל לו על היד.
נתלש לו האגודל לגמרי ונהיה לו חור ביד מתחת לאצבע, הרבה דם בכל מקום כמובן.
יש תמונה? 🤯איייי אז הוא בלי אגודל עכשיו?
ראית את זה?
תשכנע אותולא הייתי כשזה קרה, חבר סיפר לי שחבר סיפר לו.
וחבר שלי פחדן מדי כדי להעביר לי את הסרטון/תמונה שחבר שלו צילם אז כנראה שלעולם לא נראה.
חיים תפרו לו את האצבע בחזרה, היא פשוט לא מתפקדת ולא תתפקד יותר.
לא יודע, עם העבודה עדיף לי להישאר כבר בפרופיט.תשכנע אותו
מתי אתה עובר להרקולס
קקי מכון.לא יודע, עם העבודה עדיף לי להישאר כבר בפרופיט.
האמת, לאחרונה יש בעיה בפרופיט, החליטו לא מזמן שמתחת לגיל 18 או 16 (לא זוכר) אי אפשר להיכנס אחרי שש וחצי בערב, ועכשיו בעקבות מה שקרה שינו למתחת לגיל 18 ואי אפשר להיכנס אחרי חמש וחצי.
אז א. הם יכולים לקפוץ לי.
ב. הם יכולים לקפץ לי.
ג. הם יכולים לקפצץ לי.
ו ד. אני רוצה לראות שלא יתנו לי להיכנס באיזו שעה שבא לי (זה לא שאני בא ב23 בלילה כן?!), באותו רגע אני אומר להם תודה ושיבטלו לי את המנוי.
חוצפה שכזאת.
שים זין. עושים בעיות? שיחזירו לך את הכסףלא יודע, עם העבודה עדיף לי להישאר כבר בפרופיט.
האמת, לאחרונה יש בעיה בפרופיט, החליטו לא מזמן שמתחת לגיל 18 או 16 (לא זוכר) אי אפשר להיכנס אחרי שש וחצי בערב, ועכשיו בעקבות מה שקרה שינו למתחת לגיל 18 ואי אפשר להיכנס אחרי חמש וחצי.
אז א. הם יכולים לקפוץ לי.
ב. הם יכולים לקפץ לי.
ג. הם יכולים לקפצץ לי.
ו ד. אני רוצה לראות שלא יתנו לי להיכנס באיזו שעה שבא לי (זה לא שאני בא ב23 בלילה כן?!), באותו רגע אני אומר להם תודה ושיבטלו לי את המנוי.
חוצפה שכזאת.
שתוווק הוא בא להרקולסקקי מכון.
בוא לטכניון.
אנחנו רעבים.
אני 80 ורק עולה.שים זין. עושים בעיות? שיחזירו לך את הכסף
שתוווק הוא בא להרקולס
סרטון
דרור עכשיו רציני. בוא להתחרות בדצמבר.. אולי שלושתנו נהיה באותה קטגוריית משקל אם מתיתיהו ירד קצת
יאללה אני אבוא מפת עד לאשדוד(?).קקי מכון.
בוא לטכניון.
אנחנו רעבים.
זה בחיפה.. יצחק, ניגן ואושר יותר מצחיקים ותמיד מעודדיםיאללה אני אבוא מפת עד לאשדוד(?).
הלוואי יכולתי לבוא אליכם גם היה מי שיעזור לי ויתן לו מוטיבצבציה אחרי יום עבודה שלא אכלתי כלום.
אבל זה קצת לא ריאלי, נכון?
בבחירה בין טכניון להרקולס, אם הייתי מתייחס רק למי שנמצא שם, הייתי בוחר בטכניון כי מצחיק.
אין כזה דבר נטייה להשמנה, יש דבר כזה תאי שומן ״חמדנים״ (שהורגלו להיות חמדנים) ומאזן קלורי חיובי. זהו.סורי. אני עם נטיה להשמנה בטבעי.
מסכים1בחירה בין טכניון להרקולס, אם הייתי מתייחס רק למי שנמצא שם, הייתי בוחר בטכניון כי מצחיק
התלבלבללבתי.זה בחיפה.. יצחק, ניגן ואושר יותר מצחיקים ותמיד מעודדים
אני חמדן מבחינה אנאבולית.אין כזה דבר נטייה להשמנה, יש דבר כזה תאי שומן ״חמדנים״ (שהורגלו להיות חמדנים) ומאזן קלורי חיובי. זהו.
אני חמדן מבחינה שאני אוהב אוכל.