הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט [הוסר]

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
איזה חרא לנחבי.. לא הצליח

10/12 יום חמישי, חנוכה
לי יש יום לפני...
מה כולם נולדו בדצמבר?

@x7haim שמעת מה קרה בפרופיט??
טוב אז חיים שלח לי הודעה ושאל מה קרה אז החלטתי לרשום כבר פה ולחסוך את הההסברים בכל מקום אחר.

במכון אצלי ילד אחד עשה סקוואט בסמית, באחד הסטים הוא החליק, ובאינסטינקט שם בטעות את היד על הווי ביטחון (איפה שהמוט נעצר סופית בסמית, למטה).
בכל מקרה, אצלי הסמית הוא של star trac, אז בעצם כל וו ביטחון כזה הוא דוקרני בקצה משום מה.
נחזור לסיפור, הילד החליק, שם את כף היד בטעות על הווי ביטחון האחרונים והמוט נפל לו על היד.
נתלש לו האגודל לגמרי ונהיה לו חור ביד מתחת לאצבע, הרבה דם בכל מקום כמובן.

לי יש יום לפני...
מה כולם נולדו בדצמבר?

טוב אז חיים שלח לי הודעה ושאל מה קרה אז החלטתי לרשום כבר פה ולחסוך את הההסברים בכל מקום אחר.

במכון אצלי ילד אחד עשה סקוואט בסמית, באחד הסטים הוא החליק, ובאינסטינקט שם בטעות את היד על הווי ביטחון (איפה שהמוט נעצר סופית בסמית, למטה).
בכל מקרה, אצלי הסמית הוא של star trac, אז בעצם כל וו ביטחון כזה הוא דוקרני בקצה משום מה.
נחזור לסיפור, הילד החליק, שם את כף היד בטעות על הווי ביטחון האחרונים והמוט נפל לו על היד.
לייק תרתי משמע.

לי יש יום לפני...
מה כולם נולדו בדצמבר?

לי יש יום לפני...
מה כולם נולדו בדצמבר?

איייי אז הוא בלי אגודל עכשיו?
ראית את זה?
ד״א אין כזה דבר סקוואט בסמית. אל תערב את הסקוואט הקדוש עם החרא הזה

@Fatty לתלה.
זה מה שקורה למי שעושה בסמית

לא הייתי כשזה קרה, חבר סיפר לי שחבר סיפר לו.
וחבר שלי פחדן מדי כדי להעביר לי את הסרטון/תמונה שחבר שלו צילם אז כנראה שלעולם לא נראה.

חיים תפרו לו את האצבע בחזרה, היא פשוט לא מתפקדת ולא תתפקד יותר.

לא הייתי כשזה קרה, חבר סיפר לי שחבר סיפר לו.
וחבר שלי פחדן מדי כדי להעביר לי את הסרטון/תמונה שחבר שלו צילם אז כנראה שלעולם לא נראה.

חיים תפרו לו את האצבע בחזרה, היא פשוט לא מתפקדת ולא תתפקד יותר.
תשכנע אותו
מתי אתה עובר להרקולס

תשכנע אותו
מתי אתה עובר להרקולס
לא יודע, עם העבודה עדיף לי להישאר כבר בפרופיט.

האמת, לאחרונה יש בעיה בפרופיט, החליטו לא מזמן שמתחת לגיל 18 או 16 (לא זוכר) אי אפשר להיכנס אחרי שש וחצי בערב, ועכשיו בעקבות מה שקרה שינו למתחת לגיל 18 ואי אפשר להיכנס אחרי חמש וחצי.
אז א. הם יכולים לקפוץ לי.
ב. הם יכולים לקפץ לי.
ג. הם יכולים לקפצץ לי.
ו ד. אני רוצה לראות שלא יתנו לי להיכנס באיזו שעה שבא לי (זה לא שאני בא ב23 בלילה כן?!), באותו רגע אני אומר להם תודה ושיבטלו לי את המנוי.
חוצפה שכזאת.

האמת, לאחרונה יש בעיה בפרופיט, החליטו לא מזמן שמתחת לגיל 18 או 16 (לא זוכר) אי אפשר להיכנס אחרי שש וחצי בערב, ועכשיו בעקבות מה שקרה שינו למתחת לגיל 18 ואי אפשר להיכנס אחרי חמש וחצי.
ב. הם יכולים לקפץ לי.
ג. הם יכולים לקפצץ לי.
ו ד. אני רוצה לראות שלא יתנו לי להיכנס באיזו שעה שבא לי (זה לא שאני בא ב23 בלילה כן?!), באותו רגע אני אומר להם תודה ושיבטלו לי את המנוי.
חוצפה שכזאת.
קקי מכון.
בוא לטכניון.
אנחנו רעבים.

ב. הם יכולים לקפץ לי.
ג. הם יכולים לקפצץ לי.
חוצפה שכזאת.
שים זין. עושים בעיות? שיחזירו לך את הכסף
קקי מכון.
בוא לטכניון.
אנחנו רעבים.
שתוווק הוא בא להרקולס
סרטון
דרור עכשיו רציני. בוא להתחרות בדצמבר.. אולי שלושתנו נהיה באותה קטגוריית משקל אם מתיתיהו ירד קצת

שים זין. עושים בעיות? שיחזירו לך את הכסף

שתוווק הוא בא להרקולס
סרטון
דרור עכשיו רציני. בוא להתחרות בדצמבר.. אולי שלושתנו נהיה באותה קטגוריית משקל אם מתיתיהו ירד קצת
אני 80 ורק עולה.
סורי. אני עם נטיה להשמנה בטבעי.

קקי מכון.
בוא לטכניון.
אנחנו רעבים.
יאללה אני אבוא מפת עד לאשדוד(?).
הלוואי יכולתי לבוא אליכם גם היה מי שיעזור לי ויתן לו מוטיבצבציה אחרי יום עבודה שלא אכלתי כלום.
אבל זה קצת לא ריאלי, נכון?

בבחירה בין טכניון להרקולס, אם הייתי מתייחס רק למי שנמצא שם, הייתי בוחר בטכניון כי מצחיק.

יאללה אני אבוא מפת עד לאשדוד(?).
הלוואי יכולתי לבוא אליכם גם היה מי שיעזור לי ויתן לו מוטיבצבציה אחרי יום עבודה שלא אכלתי כלום.
אבל זה קצת לא ריאלי, נכון?

בבחירה בין טכניון להרקולס, אם הייתי מתייחס רק למי שנמצא שם, הייתי בוחר בטכניון כי מצחיק.
זה בחיפה.. יצחק, ניגן ואושר יותר מצחיקים ותמיד מעודדים

אין כזה דבר נטייה להשמנה, יש דבר כזה תאי שומן ״חמדנים״ (שהורגלו להיות חמדנים) ומאזן קלורי חיובי. זהו.
אני חמדן מבחינה אנאבולית.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית